- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
Ευχαριστώ Νικόλα!
Ευχαριστω,Γεώργιε, όλος αυτός ο κιθαροχαμός που βλέπουμε είναι δικός σου;
ΥΓ: Και φυσικά καλορίζικη!
Εντελώς υπερενθουσιωδης μια δεκαετία πριν που την έκανε έτσι. Για τον χαράκτηρα την αγάπησα, όχι την εμφάνιση. Για την αλητεία που βγάζει, έστω και επιτηδευμένη σε μεγάλο βαθμό.Λίγο υπερενθουσιώδης με το relicing μάλλον ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αλλά έχει χαρακτήρα!
Γι' αυτό και 'γω σταμάτησα να αγοράζω κιθάρες (που έχω 3-4 αμερικάνικες) και "μαζεύω" να πάρω Cadillac.Στις κιθάρες και τα αμάξια το made in USA με ψαρώνει. Πουθενά αλλού.
Ναι, ουσιαστικά τσέκαρα τη λειτουργία της βέργας και το γενικο playability. Μια χαρά είναι (πλην του relicing) και ακούγεται μια χαρά σ' αυτό που άκουσα. Και οι 2 συμβαλλόμενοι ήταν πολύ ευγενείς. Μπράβο.Ξέχασα να αναφέρω, ότι την κιθάρα μου την τσέκαρε ο Νέστορας, τον οποίο και ευχαριστώ πολύ.
Είναι Nestoras approved strat ?
Το μεγάλο headstock είναι ένας καλός λόγος για να μην αγοράσεις μια στρατοκαστερ, καλά έκανεςΚάποτε χάζευα και εγω μια Highway One.
Δεν την πήρα και ήταν και φθηνη τότε (καμια 800 ευρώ είχε).
Μιλάμε το 2010.
Με χάλαγε το μεγάλο headstock που είχε.
Λαλακία έκανα.
Δεν ξέρω.Το μεγάλο headstock είναι ένας καλός λόγος για να μην αγοράσεις μια στρατοκαστερ, καλά έκανες
Με χάλαγε το μεγάλο headstock που είχε.
Γούστα είναι αυτά.Δεν υπάρχει ωραιότερο headstock.
Ναι, αλλά μπορείς να φανταστείς τον Trower ή τον Χέντριξ με μικρό headstock? ?Γούστα είναι αυτά.
Εμένα μου φαίνεται μη συμμετρικό, δυσανάλογα μεγάλο με όλη την υπόλοιπη κατασκευή.
Τον πρώτο δεν τον ξερω καν.Ναι, αλλά μπορείς να φανταστείς τον Trower ή τον Χέντριξ με μικρό headstock? ?
Τον πρώτο δεν τον ξερω καν.
Στον δεύτερο , από άποψη "εικόνας" τον σώζει που την κρατούσε ανάποδα ?