Νέο κιθαρόνι - shine on you....

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
2,493
Σημερα την παρέλαβα και την έριξα στα βαθειά....

Βασικά, δεν υπάρχει δυσκολότερο κομμάτι να ακουλουθήσεις στο backing track, ειδικά όταν τραβά η κάμερα, αλλά δεν πειράζει. Δεν πάμε και για βραβείο (έχασα τα αυγά  και τα πασχάλια λέμε. Μέχρι και σε λάθος μαγνήτη έπαιξα σχεδόν όλο το τελευταίο μέρος -με neck παρακαλώ ?-)

453778279_7823177174418493_8218656367157611650_n.mp4

Attachments

• 453778279_7823177174418493_8218656367157611650_n.mp4
    25 MB
Με γεια! Τι strat είναι; 

Υγ: παίζει να είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω να παίζεις σε maple fretboard;

Με γεια! Τι strat είναι; 

Υγ: παίζει να είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω να παίζεις σε maple fretboard;

Είναι από τις πρώτες highway one, του 2002, με το μικρό headstock.

Εχω τουλάχιστον δυο βιντεο ανεβάσει με maple ταστιέρα (telecaster). ?

Για κάποιους, η αγορά καινούριας κιθάρας είναι ένα event με συχνότητα μια φορά στα δύο χρόνια ξέρω γω ή και σπανιότερα. Για σένα Γιώργο είναι απλά άλλη μια Παρασκευή.?

Πολύ ωραίος ο ήχος της, στρατίσιος, όπως πρέπει.

Για κάποιους, η αγορά καινούριας κιθάρας είναι ένα event με συχνότητα μια φορά στα δύο χρόνια ξέρω γω ή και σπανιότερα. Για σένα Γιώργο είναι απλά άλλη μια Παρασκευή.?

Πολύ ωραίος ο ήχος της, στρατίσιος, όπως πρέπει.

Αυτό δεν ισχύει, καθώς δεν αγόρασα κατι. Μάλιστα, τελευταιες μερες βρίσκομαι με -3 κιθάρες (που δεν ήθελα άλλο στη συλλογή μου) και +1 κιθάρα (που ήθελα)...

Με χτύπησε η υπογεννητικότητα ?

Ποιες; 

Αυτή την πήρα ανταλλάσοντας μια vintage v52bs και μια ΜΙΜ strat του 96.

Επίσης, χθες πουλησα την v100gt (goldtop les paul P90). Θα δώσω και μια classic vibe και θα πάρω μάλλον καμιά σοϊκή τέλε. Να φεύγουν οι "φτηνές", που πλέον δεν αγγίζω, και να παίρνω όργανα που με εμπνέουν να παίζω. Τις έχω δώσει σχεδόν όλες, ευτυχώς.

Αυτό δεν ισχύει, καθώς δεν αγόρασα κατι.
Δεκτόν. Απλά αντικατάστησε το "αγορά" καινούριας κιθάρας με το "απόκτηση". Με γεια όπως και να 'χει.

Να φεύγουν οι "φτηνές"
Αμ εγώ τα λέω χρόνια αλλά δε μ' ακούτε. ?

Οι φθηνές έχουν νόημα όταν το πραγματικό δεν σε ενδιαφέρει,  αλλά το θες στη συλλογή σου.

Έμενα στο παίξιμο sg ,flying v explorer, jazz master  δεν μου αρέσουν. 

Σαν έπιπλα μου αρέσουν. 

Τι να έκανα; 

Να έπαιρνα 15.000 κιθάρες που δεν θα τις έπαιζα;

Απλά αντικατάστησε το "αγορά" καινούριας κιθάρας με το "απόκτηση". Με γεια όπως και να 'χει
Ειδες όμως, δίνουμε σημασία μόνο στο +1 και περνάμε στο ντούκου το γεγονός ότι δυο κιθάρες λείπουν δια παντός από μια συλλογή ?

Ενταξει, “χεστηκα» για τις δυο που έφυγαν. All I care is the new one. Τελικά δίκιο έχεις ?

IMG_9506.jpg IMG_9505.jpg IMG_9504.jpg IMG_9503.jpg IMG_9502.jpg IMG_9509.jpg IMG_9508.jpg IMG_9507.jpg

Αυτό το USA...μετράει. 

Δεν θέλω να λεω μεγάλα λόγα, αλλά οντως μετράει (κυρίως στο χέρι, για μένα). Τα us όργανα έχουν τα γονίδια (στην κυριολεξία) ώστε να σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη στο παίξιμο. Και μιλώ κυρίως για το μανίκι, τη γέφυρα και το πανάλαφρο σώμα. Κάπου 3250 ζυγίζει. 

Ξέχασα να αναφέρω, ότι την κιθάρα μου την τσέκαρε ο Νέστορας, τον οποίο και ευχαριστώ πολύ.

Είναι Nestoras approved strat ?

Δεν θέλω να λεω μεγάλα λόγα, αλλά οντως μετράει (κυρίως στο χέρι, για μένα). Τα us όργανα έχουν τα γονίδια (στην κυριολεξία) ώστε να σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη στο παίξιμο. Και μιλώ κυρίως για το μανίκι, τη γέφυρα και το πανάλαφρο σώμα. Κάπου 3250 ζυγίζει. 
Και στο μάτι μετράει. 

Η κιθάρα είναι ταύλα. Τελεία και παύλα. Μεγειές!!! Καλορίζικη, απροβλημάτιστη και ατρακάριστη!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back