W
Waterfall-K
Guest
Δεν ειναι κακο...
Προβλεπω να γινεται Hit.
Προβλεπω να γινεται Hit.
aenimal είπε:Για ‘μενα το Dark side ήταν το αποκορύφωμα των Floyd. Μετά ήρθε η πτώση η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Το θεμα ειναι οτι στηριζεσαι στα συναισθηματα σου,οποτε αυτα σε καθοριζουν...cigaret13 είπε:Παρ'όλο Pinkfloydάκιας απ'τα γενοφάσκια μου (με Syd και χωρίς) με κούρασε. Κατέβαλα προσπάθειες να μου αρέσει (έτσι για τον παλιό καλό καιρό) αλλά με κούρασε....
Σιγα μη τον λενε και ΔΓΛΟΜΠ... ;DΘα σχολιάσω με μια πρόταση του Γιάννη Δρόπαλα
Παρτο αλλοιως,μετα απο το DSOTM εβγαλαν το Wish you were here,το Animals & το Τhe Wall που δεν τα λες....και σαπακια ....Μετά ήρθε η πτώση η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Το πρωτοπήρα το 1980, σε 1,5 χρόνο τα LP δεν είχαν πλέον αυλάκια και μετά από 4 μετέπειτα αγορές του, που κι αυτές φυσικά έλιωσαν, έχω την κόπια του (σε βινύλιο πάντα) δώρο απ'την γυναίκα μου : από το 2005. Και συ με λές, βρε αθεόφοβε aenimal, ότι το έχεις για λόγους συλλεκτικούς και μόνο!!!!!!! Δεν νοείται άνθρωπος που ακούει Rock, να μην έχει λιώσει τουλάχιστον μία κόπια του (ή έστω χαλάσει 2 CD)! Κόψε τις πολλές γράπες.... 8)aenimal είπε:Το The wall αν και απο πλευρας στιχων, παρουσιασης live και ταινιας, μουσικα δεν εχει καμια σχεση μ'αυτο που εξεφραζαν οι τοτε floyd. Παντα το ειχα στην δισκοθηκη μου αλλα για λογους συλλεκτικους και μονο.
Πως γινεται να χαλασει 2 CD, απλα παιζοντας τα στο cd player?cigaret13 είπε:Δεν νοείται άνθρωπος που ακούει Rock, να μην έχει λιώσει τουλάχιστον μία κόπια του (ή έστω χαλάσει 2 CD)!
Εάν έχει μικρά παιδιά, εάν είναι ο ίδιος αρτσούμπαλος, εάν έχει το κακό συνήθειο να δανείζει, εάν έχει νευρική-ζηλιάρα γυναίκα :-X κ.τ.λ. δεν είπα ποτέ παιζοντας τα στο cd player....Waterfall-K είπε:Πως γινεται να χαλασει 2 CD, απλα παιζοντας τα στο cd player?