Νέο άλμπουμ Pink Floyd ( ; )

Δεν ειναι κακο...
image.gif

Προβλεπω να γινεται Hit.

Δε με ενθουσιασε αλλα δε με κουρασε και καθολου. Θα το ξανακουσω.

Tωρα το εβαλα και μονο απο το feel του ήχου έχω καραφτιαχτεί.

Και το κομματί που δωθηκε είναι το μονο με τραγουδι γιατι αναφερει οτι όλα τα αλλα ειναι ορχηστρικα.... Αυτοι και μονο με το στυλ τους ότι και να γραψουν είναι τέλειο.

Παρ'όλο Pinkfloydάκιας απ'τα γενοφάσκια μου :o (με Syd και χωρίς) με κούρασε. Κατέβαλα προσπάθειες να μου αρέσει (έτσι για τον παλιό καλό καιρό) αλλά με κούρασε....

Παρεπιπτοντως για οσους μπορει τυχον να ενδιαφερονται, υπαρχε παλια ενα torrent (απο τα εκατομμυρια που κυκλοφορουν με bootlegs) το οποιο αν θυμαμαι καλα λεγονταν secret rarities και στο οποιο θα βρειτε ολα τα "νεα" δημιουργηματα του αναμενομενου αλμπουμ, απο τις sessions του division bell. Τα οποια μου αρεσουν οφειλω να πω περισσοτερο απο τον τοτε δισκο.

Δεν ήταν κακό. Μου άρεσε αρκετά.. Ακούγεται ευχάριστα χωρίς να είναι όμως και αριστούργημα  ;)

Θα σχολιάσω με μια πρόταση του Γιάννη Δρόπαλα

“όταν βγήκε το dark side of the moon είπα τέρμα οι Floyd “ .

Για ‘μενα το Dark side ήταν το αποκορύφωμα των Floyd. Μετά ήρθε η πτώση η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

aenimal είπε:
Για ‘μενα το Dark side ήταν το αποκορύφωμα των Floyd. Μετά ήρθε η πτώση η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Wat8.jpg

cigaret13 είπε:
Παρ'όλο Pinkfloydάκιας απ'τα γενοφάσκια μου :o (με Syd και χωρίς) με κούρασε. Κατέβαλα προσπάθειες να μου αρέσει (έτσι για τον παλιό καλό καιρό) αλλά με κούρασε....
Το θεμα ειναι οτι στηριζεσαι στα συναισθηματα σου,οποτε αυτα σε καθοριζουν...

Λες κατεβαλλες προσπαθειες να σου αρεσει...

Να το λαθος.

Εξαιτιας αυτων των προσδοκιων ,δημιουργειται το λαθος κλιμα δυσαρεσκειας για τα πιο προσφατα αλμπουμ...

Ασε καθε αλμπουμ να ανθισει μονο του.

Δεν γινεται να εχουμε προσδοκιες και απαιτησεις

και να ειμαστε ευχαριστημενοι την ιδια ωρα.

Θα σχολιάσω με μια πρόταση του Γιάννη Δρόπαλα
Σιγα μη τον λενε και ΔΓΛΟΜΠ... ;D

ΔΡΟΛΑΠΑΣ λεγεται ο ανθρωπος.

Μετά ήρθε η πτώση η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Παρτο αλλοιως,μετα απο το DSOTM εβγαλαν το Wish you were here,το Animals & το Τhe Wall που δεν τα λες....και σαπακια ....

Αρα ουσιαστικα δεν σου αρεσει το The Wall (γιατι μετα το the Wall oντως το 1 αλμπουμ που εβγαλαν μετα απο αυτο ,το Final Cut το θεωρω σολο αλμπουμ του Waters και το Momentary Lapse of Reason σολο αλμπουμ του Gilmour, ειναι ελαφρως της πλακας,για PF παντα)

Αλλα κατσε γιατι ΤΩΡΑ καταλαβα τι λες...

ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ THE WALL   :o :o :o :o :o :o :o

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το The wall αν και απο πλευρας στιχων, παρουσιασης live και ταινιας, μουσικα δεν εχει καμια σχεση μ'αυτο που εξεφραζαν οι τοτε floyd. Παντα το ειχα στην δισκοθηκη μου αλλα για λογους συλλεκτικους και μονο.

περιμενα κατι παραπανω σε επιπεδο στιχων που σε πρωτη ακροαση μου φανηκαν φτωχοτεροι κ απο τα φτωχοτερα του division bell - μιλωντας για τα επιπεδα κ την ιστορια των floyd παντα.

η μουσικη ομως... πιστευω πως θα γινει αλλος ενας πολυαγαπημενος δισκος :-)

Pink Floyd.-

aenimal είπε:
Το The wall αν και απο πλευρας στιχων, παρουσιασης live και ταινιας, μουσικα δεν εχει καμια σχεση μ'αυτο που εξεφραζαν οι τοτε floyd. Παντα το ειχα στην δισκοθηκη μου αλλα για λογους συλλεκτικους και μονο.
Το πρωτοπήρα το 1980, σε 1,5 χρόνο τα LP δεν είχαν πλέον αυλάκια και μετά από 4 μετέπειτα αγορές του, που κι αυτές φυσικά έλιωσαν, έχω την κόπια του (σε βινύλιο πάντα) δώρο απ'την γυναίκα μου ::) από το 2005. Και συ με λές, βρε αθεόφοβε aenimal, ότι το έχεις για λόγους συλλεκτικούς και μόνο!!!!!!! Δεν νοείται άνθρωπος που ακούει Rock, να μην έχει λιώσει τουλάχιστον μία κόπια του (ή έστω χαλάσει 2 CD)!  Κόψε τις πολλές γράπες.... :o 8)

cigaret13 είπε:
Δεν νοείται άνθρωπος που ακούει Rock, να μην έχει λιώσει τουλάχιστον μία κόπια του (ή έστω χαλάσει 2 CD)!
Πως γινεται να χαλασει 2 CD, απλα παιζοντας τα στο cd player?
chin.gif

Waterfall-K είπε:
Πως γινεται να χαλασει 2 CD, απλα παιζοντας τα στο cd player?
chin.gif
Εάν έχει μικρά παιδιά, εάν είναι ο ίδιος αρτσούμπαλος, εάν έχει το κακό συνήθειο να δανείζει, εάν έχει νευρική-ζηλιάρα γυναίκα :-X κ.τ.λ.  δεν είπα ποτέ παιζοντας τα στο cd player....

Και καλα, πριν παντρευτεις και κανεις παιδια, δεν σκεφτηκες καθολου τη δισκοθηκη σου?
cry1.gif

Πως μπορεσες να το κανεις αυτο? Εισαι τοσο ακαρδος?
cry2.gif

Trending...

Νέα θέματα

Back