- Πόντοι
- 2,368
Σωωωωωπα... ;D...ελα ρε συ μονο το 70% των κιθαρων και το 70% των ενισχυτων που κυκλοφορουν ειναι κλεμενα απο τη Fender... ;D ;DΕδώ που τα λέμε πρόκειται για την εταιρεία που έχει αντιγραφεί αλύπητα.
Σωωωωωπα... ;D...ελα ρε συ μονο το 70% των κιθαρων και το 70% των ενισχυτων που κυκλοφορουν ειναι κλεμενα απο τη Fender... ;D ;DΕδώ που τα λέμε πρόκειται για την εταιρεία που έχει αντιγραφεί αλύπητα.
Αυτό είναι σωστό.Superfunk είπε:...απλα ειναι ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ αρχη του MARKETING να "εχεις στο μαγαζι τα παντα" και ας μη τα πουλας ολα.......απλα και μονο γιατι ΠΡΕΠΕΙ να τα εχεις..
Ακριβώς αυτό.Superfunk είπε:...απλα ειναι ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ αρχη του MARKETING να "εχεις στο μαγαζι τα παντα" και ας μη τα πουλας ολα.......απλα και μονο γιατι ΠΡΕΠΕΙ να τα εχεις..
Εάν στη χαρίζανε όμως μαζί με ένα AXE FX ή ένα Κemper (που για κάτι τέτοιο σχεδιάστηκαν αυτές οι κιθάρες)...μπορεί και να πούλαγες όλες τις υπόλοιπες που έχεις...μαζί με τους ενισχυτές!BillTrantos είπε:Μόνο αν μου χαρίζανε μια θα την έπαιρνα,για να την πουλήσω αμέσως μετά.
Πολύ ακραίο σενάριο και πολύ καλό για να 'ναι αληθινό! ;Dmarathon είπε:Εάν στη χαρίζανε όμως μαζί με ένα AXE FX ή ένα Κemper (που για κάτι τέτοιο σχεδιάστηκαν αυτές οι κιθάρες)...μπορεί και να πούλαγες όλες τις υπόλοιπες που έχεις...μαζί με τους ενισχυτές!![]()
Αυτό πές το στον μικρό Ζappa και στο γεροJohn McLaughlinBillTrantos είπε:Πολύ ακραίο σενάριο και πολύ καλό για να 'ναι αληθινό! ;D
Αυτά κάνει το marketingΝεαρός μεν,old school δε!
sfaku είπε:Είδα κάπου λιανική 749 για την έκδοση iOS, να υποθέσω ότι είναι μεξικάνα;
η στον Alex lifeson που με piezo γεφυρα και axefx αντεγραψε τον ακουστικο ηχο απο τις αυθεντικες ηχογραφησεις του συγκροτηματος(με tone match block) και τωρα τον εχει live οποτε θελειmarathon είπε:Αυτό πές το στον μικρό Ζappa και στο γεροJohn McLaughlin![]()
Συμφωνώ απόλυτα!Τόσα χρόνια μου πιπιλάει το μυαλό ο SF περί Fender και Marshall! ;D ;D ;Dmarathon είπε:Αυτό πές το στον μικρό Ζappa και στο γεροJohn McLaughlin
Αυτά κάνει το marketing![]()
Είναι κακό αυτό? Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι χρήσιμο?Holystone είπε:Απλα, πρεπει ΚΑΤΙ καινουργιο να δειξουμε βρε παιδι μου σαν κολοσσος εταιρια, καθε χρονο στη NAMM?
Αυτές οι κιθάρες ανήκουν στην κατηγορία innovative product. Πριν ακόμα βγούν αυτές οι κιθάρες στην αγορά η εταιρία έχει υπολογίσει τι ρίσκο εχει αυτή η κίνηση και πότε θα αρχίσουν να έχουν (αν θα έχουν) κέρδος απο αυτα τα προιόντα.
Δεν ξερω... Για αυτο ρωταω...marathon είπε:Είναι κακό αυτό? Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι χρήσιμο?
εγώ πάλι βλέπω και εξέλιξη και πρόοδοHolystone είπε:Δεν ξερω... Για αυτο ρωταω...
Γιατι αλλο εξελιξη, και αλλο προοδος... (Δεν εμπεριεχει το ενα - το αλλο, απαραιτητα...)
...που είναι αντιγραφή μίας κιθάρας του παρελθόντος? ;D ;DHolystone είπε:να ερθω πιο κοντα στην κιθαρα του παροντος που θελω πρωτα να παρω...
Και η βαση του μελλοντος!!!!marathon είπε:...που είναι αντιγραφή μίας κιθάρας του παρελθόντος? ;D ;D