• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Νέες Fender NAMM 2018

BlackCrow81

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Άλλο ένα leak που μας αποκάλυψε την νέα Parallel Universe Series (αυτή η Troublemaker tele είναι μούρλια).

Fender Limited Edition Jaguar Strat

Jaguar-Strat.jpg

Fender Limited Edition Troublemaker Tele

Fender-Troublemaker-Tele-1024x332.jpg

Troublemaker-Tele.jpg

Fender Limited Edition Jazz Tele

Fender-Limited-Edition-Strat-Tele-Hybrid-1024x333.jpg

Fender-Limited-Edition-Jazz-Tele.jpg

Fender Limited Edition Whiteguard Strat

Fender-Limited-Edition-Whiteguard-Strat.jpg

Fender Limited Edition Strat Tele Hybrid

Fender-Limited-Edition-Strat-Tele-Hybrid-1.jpg

Fender Limited Edition Tele Thinline Super Deluxe

Fender-Limted-Edition-Tele-Thinline-Super-Deluxe-1024x685.jpg

Περισσότερες πληροφορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές στο link

https://www.gearnews.com/leak-fender-parallel-universe-jaguar-strat-troublemaker-tele-whiteguard-strat-jazz-tele/#comment-1111

Πω, οι τελε ειναι φοβερες, αλλα ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ οχι με μανικι στρατ. Δεν βλεπονται, σα να βλεπω λορδο στο Μπακινχαμ με κοστουμι και τσαρουχι.

Χαχαχαχα! Τι έγινε ρε παιδιά, αγόρασε ο Τζούσκιεβιτς τη Fender?

Πέιτε μου ότι δεν είναι φώτοσοπ

Ναι, είναι ενας "αχταρμάς" απο ολα τους τα μοντέλα μαζί, και πιθανώς σημάδι απουσίας εμπνευσης εκ μερους τους, αλλα μου αρέσουν  :P ;D και πολύ μάλιστα, κάποιες.

Ειδικά αυτη η πρασινιζουλί τελετζαζμάστεροστρατοκάστερ... Την θέλω!

BillTrantos είπε:
Είπανε να καλύψουνε και το κενό της Gibson; >:D (Μόνο αυτή μου άρεσε btw :P )

Troublemaker-Tele.jpg
Ναι αυτο το statotele  hybrid style είναι φοβερό.Μπορεί να την κάνει κάποιος από τους luthier του forum μας.Ποτέ δεν ξέρεις.

Φέτος πιστεύω ότι η fender θα κάνει τη διαφορα και ειδικά σε συνδυασμό με την αποχή της Gibson.

Πνοή και Νύξη είπε:
Χαχαχαχα! Τι έγινε ρε παιδιά, αγόρασε ο Τζούσκιεβιτς τη Fender?

Πέιτε μου ότι δεν είναι φώτοσοπ
Μάστορα...ατυχώς, ζούμε την εποχή των μέτριων...σε όλα τα επίπεδα :'(

Πωωω.... χίλιες φορές εκείνη η offset

Αν και οι jazz tele κάτι λένε, αλλά εκείνο το headstock...

Super όλες,ειδικά το strat CBS headstock τα σπάει.Ειναι βέβαια limited edition οπότε λίγες θα βγουν.

Η thinline  με τους Filterton είναι θεϊκή.

Είμαι σιγουρότατος ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.

Οι νέοι οργανοπαίκτες θα τις προτιμήσουν, διότι τέτοιες παίζουν τα indie - trendy - post alternative - new wave of something rock είδωλα τους.

Εμείς οι μεσήλικες wanna be Clapton Page Gilmour Blackmore Hammet ας λοιδορούμε όσο μακριά είναι η πρεσβυοπία μας .

Η αγορά θέλει ταρακούνημα. Βλέπε Gibson . Θα έβγαζε ποτέ τις Tribute (ζεστά ψωμάκια) εάν δεν είχε βγάλει νωρίτερα τις Raw Power  ; 

:)

nickel είπε:
Πωωω.... χίλιες φορές εκείνη η offset

Αν και οι jazz tele κάτι λένε, αλλά εκείνο το headstock...
Είναι ξεκολλημένο από stratocaster.....χαχαχχαοοαχαχ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά, το μεγάλο Strat headstock έτσι κι αλλιώς είναι άσχημο σε κάθε περίπτωση. Κατά τα λοιπά, ωραίες  είναι κάποιες, αλλά δεν βλέπω λόγο για tune-o-matic γέφυρα. 

harilatron είπε:
Καλά, το μεγάλο Strat headstock έτσι κι αλλιώς είναι άσχημο σε κάθε περίπτωση. Κατά τα λοιπά, ωραίες  είναι κάποιες, αλλά δεν βλέπω λόγο για tune-o-matic γέφυρα.
Τι λες τέκνον μου? Δεν υπάρχει ωραιότερο headstock.

Σύμφωνω για το tuneomatic.

Από τη στιγμή που ο Leo Fender πέθανε, η εταιρία εφόσον χρησιμοποιεί το όνομά του, θα έπρεπε ή να παραμείνει σε αυτά που τους κληροδότησε σχεδιαστικά ή έστω να κάνει κάτι εντελώς καινούργιο.

Το να παρουσιάζει εκτρωματικά αμαλγάματα μου δείχνει.........σπασμωδικές κινήσεις.

Συμφωνώ με Ανέστη.

Σχεδιαστικά σε όλα τα επίπεδα ζούμε τη χρυσή εποχή της μετριότητας.

Τίποτα καινούργιο….μόνο αναμασήματα και μάλιστα άσχημα.

εμένα μου άρεσαν όλες σχεδόν.

Θεωρώ ότι οι άνθρωποι της fender το πονάνε το εργοστάσιο και όπως και νάχει, σέβονται κάποιες βασικές ιδέες και τις εξελίσσουν ή παραλλάσσουν αν θέλετε.

είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό που θα τις ακούσουμε κι όλας, για κάποιες θα μείνουμε με το στόμα ανοιχτό.

Εδώ είμαστε.

;)

Μέσα από τους πειραματισμούς προέρχεται η εξέλιξη. Φαντάζομαι τι θα άκουσε ο Leo όταν πρωτοπαρουσίασε την πρώτη του ηλεκτρική. Να είστε ανοιχτόμυαλοι  :)

Trending...

Νέα θέματα

Back