Neeew tele ! :)

Με γεια και καλόπαικτη ;)

(Προσωπικά βέβαια σιχαίνομαι τις Tele με Bigsby, αλλά...γούστα είναι αυτά :D)

προσωπικα αγαπαω τις tele Με bigsby..ειναι πανεμορφες..

Καλοπαιχτη.. :wink:

Με το Bigsby εχουμε κανενα προβλημα στο κουρδισμα ή καμια δυσκολια στην αλλαγη χορδων ??

Στο "κουρδισμα" εφοσον εχουμε οκ τον σημαντικοτερο παραγοντα ο οποιος ειναι το NUT & σχετικα αξιοπρεπη κλειδια ΟΧΙ δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Η αλλαγη των χορδων ειναι μπελλας αλλα με καποιες βασικες οδηγιες

http://www.bigsbyguitars.com/faq.html

το συνηθιζεις.... (και βεβαια ΠΟΤΕ δεν βγαζεις ΟΛΕΣ τις χορδες κατα την αλλαγη τους γιατι την ....εκατσες τη βαρκα...,μια βγαζεις,μια βαζεις..

:wink: )

με γειες μεγειες............αλλα συγνωμη :oops: :oops: :oops: :oops: με ολο αυτο το σιδερικο εκει περα.......... 8) σαν την telecaster του robocop ειναι :D :D :D :D :D

Μη τους ακους....ΚΟΥΚΛΑ ειναι! :lol:

και εχεις και την καλυτερη παρεα...

lgpix6.jpg

(Αρχηγου παροντος πασα αρχη παυσατω!!! :lol: )

Moυ εκανε μεγαλη εντυπωση το ποσο σταθερο ειναι το κουρδισμα της... Νομιζα πως το bigsby δεν ειναι για... πολυ χρηση αλλα τελικα ειναι πολυ πιο σταθερο απο την lyre Vibrola που φορα η sg μου... Την ξεκουρδισα μετα απο πολυ ωρα ταλαιπωριας και παλι δεν ξεκουρδιστηκε, απλα επεσε ο τονος!

Μετα απο την τροποποιηση ενος περισσειου pickguard, εχω πλεον αυτο:

DSCN2476.jpg

Εχω λατρεψει την κιθαρα και παικτικα και εξωτερικα. Την εχω κρεμασει διπλα στο γραφειο μου και καθομαι και την κοιταω....! Μακαρι να βρω καμiα vintage...

ετσι η γενια του '88 ! 8) (και εγω απο αυτους ειμαι)! ευγε και πολυ καλη κιθαρα!!

Kαλόπαιχτη. Ωραίο πράγμα να σε κάνει τόσο χαρούμενο η αγορά ενός μουσικού οργάνου.

Japs are un-παιχτ-able! :D

Απο greco θα θελα πολυ μια κοπια zemaitis απ αυτες που παραγονταν στα 70'ς... Εχω ακουσει πως πολλες απ αυτες επαιζαν καλυτερα απ τις zemaitis..! Α ρε Ελλαδαρα!

Τώρα αυτό

DSCN2476.jpg

ήταν ανάγκη να το κάνεις???? :roll: :?

Ναι ρε αρχηγε μου!! :roll:

Μηπως ησουν πιωμενος?? :lol: :lol: :lol:

Βαλε παιδι μου το ΚΑΝΟΝΙΚΟ Pickguard της κιθαρας ξανα!!ΠΟΝΕΣΑΝΕ τα ματακια μας!!!! :lol: :lol:

BLACKguard υποτιθεται πως αγορασες.....οχι καρναβαλι... :P

Δεν ξέρω εμένα μ'αρέσει έτσι πάντως, αλλά ίσως θα ταίριαζε και πολύ καλύτερα με άλλο χρώμα κιθάρας.

Ε όχι και καρναβάλι ρε συ Superfunk, ασ'τον άνθρωπο να εκφράσει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες :D

pickguard ειναι ρε παιδια, δεν εβαψα την κιθαρα ! Βαριομουνα και ειπα να ζωγραφισω ενα που ειχα περισσειο! Το χω αλλαξει ειδη...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back