Neeew tele ! :)

Εεεεεεεεεε τι είναι αυτά? Από που κι ως που πήρες αυτήν την τέλε? Δεν τα κάνουν αυτά...! Είναι όνειρο ζωής για μένα αυτό, το ξέρεις? Να προειδοποιείς άλλη φορά αν είναι να κάνεις τέτοια αστεία!!! Φτου σου! Σε φθονώ! αρχίζω να σε καταριέμαι από τώρα (πρώτο σημάδι είναι ότι άρχισε να βρέχει στη Θεσσαλονίκη, βγες έξω να δεις άμα δε με πιστεύεις), γι' αυτό χάρισέ την μου πριν είναι πολύ αργά!!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Με γειές και καλόπαιχτη! Να ξέρεις ότι είναι ανάμεσα στα 2-3 πιό όμορφα όργανα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου!

Για πες και τιμούλα...? Από που την πήρες? Φτου σου μη σε ματιάσω...!

σου έχει...ξεβάψει γύρω απο το τρέμολο? :lol: :lol: ειναι relic ή απλα της φωτογραφιας?

η γέφυρα που εχουν οι bigsbοτελέ ειναι απάισια!

κούκλα ειναι παντως, με γεια και καλόπαιχτη!

Μεγειές. :wink:

Πες λεπτομέρεις :wink: :wink: :wink:

(Μιλάμε τσίτα τα gasια. :lol: )

Τι είναι αυτό το περίεργο πράγμα που περισσεύει και είναι σαν κρεμάστρα?

Λοιποοον. Fender 50's tele με bigsby (η κρεμαστρα!). Japan, aged natural, vintage american pickups. Αγοραστηκε μεσω ''ι μπει"(καιρο ηθελα να το πω αυτο!) απο γερμανια 900 ε. Τιμη Θωμα 999 ε. Με τους περισσοτερους απ οσους μιλισα μου προτειναν την 60's με το bigsby αλλα προτιμησα αυτη λογω:

α) τιμης

β)συλλεκτικοτητας(σταματησε να βγαινει)

γ)Εμφανισης (δεν μου αρεσαν τα χρωματα της 60's).

Eιναι αρκετα πριμο οργανο, αλλα ετσι το ηθελα! Συντομα και clips!

σου έχει...ξεβάψει γύρω απο το τρέμολο? :lol: :lol: ειναι relic ή απλα της φωτογραφιας?
η γέφυρα που εχουν οι bigsbοτελέ ειναι απάισια!

κούκλα ειναι παντως' date=' με γεια και καλόπαιχτη![/quote']

H γεφυρα τα σπαει, μιας και εχω συνηθησει της Jaguar. Δεν τριζει καθολου λογω bigsby και την βρισκω πολυ βολικη. Ανα πασα στιγμη αλλαζει βεβαια και μπαινει κανονικη γεφυρα ''τασακι'' Δεν ειναι ρελικ, απλα ανοιγει το χρωμα του ξυλου προς τη γεφυρα!

Πανέμορφο θηλυκό......ξανθοκάστανη,σοβαρολάγνα και με γλυκειά λαλιά....να τη χαίρεσαι ρε φίλε και να την αγαπάς... 8) 8)

P.S. .....Χαρίλαε εαν ενδιαφέρεσαι για κάτι δωρεάν σεμινάρια κιθάρας σφύρα :lol: :lol: :lol:

με αυτή τη γέφυρα μου φαίνεται ψιλο άθλια αλλά καλόπαιχτη όπως και να έχει...

με αυτή τη γέφυρα μου φαίνεται ψιλο άθλια αλλά καλόπαιχτη όπως και να έχει...
Ολα ειναι θεμα συνηθειας... Ας πουμε οταν πρωτοπηρα την jag, ακουγα απο παντου πως φευγουν οι χορδες απ την θεση τους. 6 μηνες τωρα,δεν εχει μετακινηθει απ την jag μου καμια χορδη ποτε και πιστεψε με, την ταλαιπωρω αρκετα!

μάλιστα... Όντως είναι θέμα συνήθειας....

Πάντως η συλλεκτικότητα της κιθάρας που ανέφερες και εσύ πιο πριν την κάνει πιο "όμορφη" από μόνη της....:wink:

Με γειες ...με γειες !!! :D

Οταν λεμε συλλεκτικη ??

Βλεπω οτι υπαρχει και στο Thomann , αλλα και εδω στην Ελλαδα..

Ωραιο εργαλειο,welcome to the family...

Μη τους ακους για τη γεφυρα,δεν ξερουν τι λενε :lol: :lol:

Με το Bigsby retainer που αυξανει δραματικα τη γωνια πισω απο τη γεφυρα δεν θα εχεις ποτε σου ΚΑΝΕΝΑ προβλημα τριξιματος (λειτουργει οπως το buzzstop)

H κιθαρα δεν ειναι συλλεκτικη (βγαινει ακομα με το....κιλο στην Ιαπωνια,απο οπου αλλωστε καταγεται και η κιθαρα :wink: )

http://www.fenderjapan.co.jp/

(ειναι το μοντελλο TL52-118BTX)

Απο βαρος πως τα παει?Οι Texas Special πως σου φαινονται? (ο neck ειναι εξαιρετικος αλλα πολλες φορες ο bridge "ψιλοξυνει")

Αχα, απλα λογω του οτι δεν την εβλεπα στο σαιτ της αμερικανικης φεντερ, νομιζα πως σταματησε η παραγωγη, αυτο εννοουσα συλλεκτικη. Το βαρος ειναι πολυ καλο, αν συνυπολογισεις το bigsby το οποιο ειναι πανβαρο και αυτο που μου κανε εντυπωση ηταν το ποσο καλο ζυγισμα εχει ακομα και με τον ''κωλο'' της κιθαρας υπερφορτωμενο.Ο bridge να σου πω την αληθεια δεν με ενθουσιαζει, αλλα λατρευω την middle position. Με την πρωτη ευκαιρια οι μαγνητες θα αντικατασταθουν με Haussel Broadcaster.

Το μπρατσο ειναι εξαιρετικο, παχουλο C και ψηλα, στο ηψος των 3ων πρωτων ταστων κανει ενα V ξαφνιαζοντας με ευχαριστα μολις την επιασα! Πολυ εργονομικο!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back