νεα PRS!

Μεγάλος από όλες τις απόψεις o Johnny!!! :lol:

Ενδιαφέρουσα η νέα PRS ;)

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι by default ο neck είναι split-αρισμένος και με το που τραβάει το tone ξε-split-άρεται... :!:

Λοιπόν, έχω τις εξής διαπιστώσεις:

1) Τα δολλάρια είναι πάντα γλυκά

2) Του τύπου του δίνω 3 χρόνια ζωής, αν συνεχίσει να τρώει μ'αυτό το ρυθμό

3) Είναι τόσο παικταράς, που και με σύρματα της μπουγάδας να έπαιζε, πάλι θα ακουγόταν όνειρο.

:P 8) :lol:

Αυτό το λες επειδή παλιά έπαιζε με Tele; :) Σιγά μωρέ...

2) Του τύπου του δίνω 3 χρόνια ζωής' date=' αν συνεχίσει να τρώει μ'αυτό το ρυθμό[/quote']Έλα, γιατί το λες αυτό τώρα; Είσαι κακούλης τελικά!!! 8)

3) Είναι τόσο παικταράς' date=' που και με σύρματα της μπουγάδας να έπαιζε, πάλι θα ακουγόταν όνειρο. [/quote']Εδώ δεν θα μιλήσω γιατί δε με παίρνει να πω και τίποτα...

Λοιπόν' date=' έχω τις εξής διαπιστώσεις:

[/quote']

Όντως!!!

Αυτός δεν είχε endorsement από τη Fender?

και φαντασου οτι ειναι τυφλος! (εχει περιπου 10% της ορασης του)

δυστυχως και εγω ανησυχω πολυ για το βαρος του.. :cry:

ειναι ενας γλυκυτατος ανθρωπος ("περναει" συχνα απο το tdpri.com)

@elavd "johny's mamma"

@fleamail "jack who?" 8O

Αυτός δεν είχε endorsement από τη Fender?
oχι δεν ειχε,του ειχαν απλως φτιαξει μια καστομ σοπ.Ισως δεν ειναι αρκετα "ροκ τεκνό" για να του δωσουν εντορσμεντ :evil:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
SF νομίζω πως ο χρήστης "JohnnysMama" είναι όντως η Johnny' s Mama :lol:

Πχ διάβασε εδώ ή εδώ :wink:

Eντυπωσιάστηκα από την κιθάρα αλλά περισσότερο από το "μεγάλο Johnny Hilland"!!!!!!

Ποιός είναι αυτός ....ο χαμαιλέον που παίζει τα πάντα με τέτοια άνεση, καθαρότητα και με ελάχιστες κινήσεις?

Ή μήπως αν έπαιζε με μια Gerley (που τη θυμήθηκα τώρα?) θα ακουγόταν χειρότερα??

...............Ποιός είναι αυτός ....ο χαμαιλέον που παίζει τα πάντα με τέτοια άνεση' date=' καθαρότητα και με ελάχιστες κινήσεις?[/quote']

¶κυρο παιδιά βρήκα το site του

8O 8O 8O :!:

:lol: :lol: :lol:

Παιδιά το αποφάσισα:

Από αύριο θα μάθω στη μάνα μου να μπαίνει στο ΝΟΙΖ, θα της φτιάξω ένα account "elavdsmamma" και θα μπαίνει εκείνη καθημερινά να γράφει τα νέα μου...:lol:

8O 8O 8O :!:

:lol: :lol: :lol:

Παιδιά το αποφάσισα:

Από αύριο θα μάθω στη μάνα μου να μπαίνει στο ΝΟΙΖ' date=' θα της φτιάξω ένα account "elavdsmamma" και θα μπαίνει εκείνη καθημερινά να γράφει τα νέα μου...:lol:[/quote']

Να πω την αλήθεια, μιας και είμαι καχύποπτος, και λαμβάνοντας υπ' όψιν την πιθανή ηλικία του Johhny και της μητέρας του...δεν θα μπορούσε να υπάρχει μια πιθανότητα να είναι spamming, ελεϊνής μορφής; :?:

Αν δεν είναι, τότε είναι cool, όχι αστεία! 8)

Οχι ειναι πραγματικα η μητερα του καθοτι ο Johnny ειναι ΤΥΦΛΟΣ οποτε ειναι κομματακι δυσκολο να γραφει στο pc :wink:
Όλοι μαζί, ας καλωσορίσουμε πίσω τον Jack! :P :lol:

SF εσύ πως κρίνεις την στροφή του Johny προς την PRS?

Όχι σε 'πατριωτικό' επίπεδο, όπως είδα κάποιους στο tdrpi, αλλά σε ουσιαστικό/τεχνικό.

Σιγουρα ο country ηχος του εχει αλλαξει,δεν ειναι τοσο κλασσικος (& δεν μου αρεσει τοσο οσο οταν επαιζει με Tele,κατι μου λεει βεβαια οτι στο στουντιο tele θα χρησιμοποιει οταν το κομματι θα απαιτει twang.. :lol: ) παντως τετοιος παιχταρας που ειναι με οτι & να παιζει θεϊκος ηχος θα βγαινει :lol:

Παντως αν σκεφθεις οτι τα 40% του παιξιματος του ειναι με slide η κοντυτερη σκαλα & οι διπλοι μαγνητες της PRS μαλλον θα τον βοηθησουν :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back