- Πόντοι
- 2,368
Αυτό το λες επειδή παλιά έπαιζε με Tele;1) Τα δολλάρια είναι πάντα γλυκά
2) Του τύπου του δίνω 3 χρόνια ζωής' date=' αν συνεχίσει να τρώει μ'αυτό το ρυθμό[/quote']Έλα, γιατί το λες αυτό τώρα; Είσαι κακούλης τελικά!!! 8)
3) Είναι τόσο παικταράς' date=' που και με σύρματα της μπουγάδας να έπαιζε, πάλι θα ακουγόταν όνειρο. [/quote']Εδώ δεν θα μιλήσω γιατί δε με παίρνει να πω και τίποτα...
Λοιπόν' date=' έχω τις εξής διαπιστώσεις:
1) Τα δολλάρια είναι πάντα γλυκά
[/quote']
Όντως!!!
Αυτός δεν είχε endorsement από τη Fender?
oχι δεν ειχε,του ειχαν απλως φτιαξει μια καστομ σοπ.Ισως δεν ειναι αρκετα "ροκ τεκνό" για να του δωσουν εντορσμεντ :evil:Αυτός δεν είχε endorsement από τη Fender?
...............Ποιός είναι αυτός ....ο χαμαιλέον που παίζει τα πάντα με τέτοια άνεση' date=' καθαρότητα και με ελάχιστες κινήσεις?[/quote']
¶κυρο παιδιά βρήκα το site του
:lol: :lol: :lol:
Παιδιά το αποφάσισα:
Από αύριο θα μάθω στη μάνα μου να μπαίνει στο ΝΟΙΖ' date=' θα της φτιάξω ένα account "elavdsmamma" και θα μπαίνει εκείνη καθημερινά να γράφει τα νέα μου...:lol:[/quote']
Να πω την αλήθεια, μιας και είμαι καχύποπτος, και λαμβάνοντας υπ' όψιν την πιθανή ηλικία του Johhny και της μητέρας του...δεν θα μπορούσε να υπάρχει μια πιθανότητα να είναι spamming, ελεϊνής μορφής; :?:
Αν δεν είναι, τότε είναι cool, όχι αστεία! 8)
Όλοι μαζί, ας καλωσορίσουμε πίσω τον Jack!Οχι ειναι πραγματικα η μητερα του καθοτι ο Johnny ειναι ΤΥΦΛΟΣ οποτε ειναι κομματακι δυσκολο να γραφει στο pc :wink: