νέα κατηγορία στις αγγελίες

fusiongtr είπε:
Να μπει και σύμβουλος που θα τις βαθμολογεί με δείκτη value/price από το 1 ως το 10.  ;D ;D

Αλλά να παίρνει ποσοστό από την πώληση. ;D ;D ;D ;D
...και να λαδώνεται από τον πωλητή... ;D ;D να βγάζει τη μαϊμού, γνήσια 8) :P ;)

marathon είπε:
...και να λαδώνεται από τον πωλητή... ;D ;D να βγάζει τη μαϊμού, γνήσια 8) :P ;)
Σ'έχει απαλλοτριώσει το σύστημα μάστορα... :P

RayDTutto είπε:
Σ'έχει απαλλοτριώσει το σύστημα μάστορα... :P
...έχω κακή εμπειρία από συμβούλους...επιχειρήσεων ;)

marathon είπε:
Με τους λαγούς τι γίνεται?

Αγγελία από το car.gr

πολιτε λαγοσ - € 80

Παρκάρισμα Νούμερο αγγελίας: 4508448, Τηλέφωνο:

Τιμή: € 80

Κατηγορία: Αλλα

Τελευταία αλλαγή: 8 μέρες

Εμφανίσεις αγγελίας: 40

Σύνδεσμος: www.car.gr/4508448

Τηλέφωνο:

Περιγραφή

πολιτε τιλικοσ λαγοσ 1 9 minon

Επικοινωνία

Μη δίνετε προκαταβολή αν δεν έχετε δει το αυτοκίνητο!! Προσοχή! Δείτε τι πρέπει να προσέξετε πριν κάνετε την αγορά σας.

Όνομα γιοργοσ γρεβενα

Διευθυνση ΓΡΕΒΕΝΑ 51100

Τηλ. 1:

Μη με παρεξηγησετε αλλα εγω θα θελα να βοηθησω οπως μπορω... π.χ να μαζεψω τα λινκ των αγγελιων με πεταλακια...

Ναι ειμαι σε φαση μαζοχισμου και βαρεμαρας... οπως οι περισσοτεροι φοιτητες xD

yameth είπε:
Πάντως στις προθέσεις μου για να ανοιχτούν κάποιες έξτρα κατηγορίες είναι οι εξής:

Κιθαριστικός Εξοπλισμός:

Α) Πεταλάκια, Πεταλιέρες, Guitar synth, Εφφέ

Β) Μαγνήτες, Parts, Θήκες, Εξαρτήματα Λάμπες, Αξεσουάρ

Studio & P.A

Α) Live sound

Β) Recording

Οπου όμως άντε να ξεχωρίσει ποιο μικρόφωνο πάει στη μια ή την άλλη κατηγορία αν ο πωλητής έχει αγοράσει στη ζωή του ένα SM58. Θα υπάρξουν θέματα εκεί αλλά πιστεύω πως χρειάζεται.
νομίζω πως κάτι τέτοιο όπως κ η υποκατηγορίες στις κιθάρες που είπες είναι μια εύκολη και πολύ χρηστική λύση.

Ok το project ξεκίνησε με τον Κιθαριστικό Εξοπλισμό που μοιράστηκε σε 2 υποκατηγορίες:

Α) Πετάλια - Πεταλάκια, Πεταλιέρες, Guitar synth, Εφέ

Β) Κιθαριστικά εξαρτήματα - Μαγνήτες, Parts, Θήκες, Λάμπες, Αξεσουάρ

Μεχρι στιγμής μετέφερα σχεδόν 100 απο τις 1480 αγγελίες...  :-\ Μάλλον θα τις αφήσω να έρθουν σιγά  - σιγά όταν ανανεωθούν οι υπόλοιπες. Ανάλογα με τα κέφια μας. ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
yameth είπε:
Μεχρι στιγμής μετέφερα σχεδόν 100 απο τις 1480 αγγελίες...  :-\ Μάλλον θα τις αφήσω να έρθουν σιγά  - σιγά όταν ανανεωθούν οι υπόλοιπες. Ανάλογα με τα κέφια μας. ;)
Δύσκολο το έργο σου όντως!

Μπράβο σου για την προσπάθεια ανανέωσης των αγγελιών.

yameth είπε:
Μεχρι στιγμής μετέφερα σχεδόν 100 απο τις 1480 αγγελίες...  :-\ Μάλλον θα τις αφήσω να έρθουν σιγά  - σιγά όταν ανανεωθούν οι υπόλοιπες. Ανάλογα με τα κέφια μας. ;)
Δημόσιο το καταντήσατε το ΝΟΙΖ, οι άλλοι πιο πάνω μιλάνε για μεσάζοντες και προμήθειες, ο αφεντικός δημοσιουπαλληλικά, άντε μετά να πάει μπροστά ο τόπος με τέτοιες συμπεριφορές και πρώτυπα  ;D ;D ;D

ΕίΘτε διεφθαρμένοι λαίμαι  ;D

Αυτααααααααααααααα ειναι! Πηρε λιγο μια ανασα ο κιθαριστικος εξοπλισμος! Μπαινω στα πεταλακια και βλεπω ΜΟΝΟ πεταλακια!!! Παραδεισος!  :D

και το axe fx ultra πεταλακι ειναι μην το βλεπετε ετσι λιγο ογκωδες  ;D

admin νομίζω δεν το φτιάξατε καλά ,στις αγγελίες για Χανιά δεν βλέπω  πεταλάκια που μου αρέσουν εδώ και καιρό ενώ στο thomann τα έχει κάντε κάτι  παρακαλώ.

yameth είπε:
Ok το project ξεκίνησε με τον Κιθαριστικό Εξοπλισμό που μοιράστηκε σε 2 υποκατηγορίες:

Cool!!  :D :D :D

Go with the flow boss!  ;D

yameth είπε:
...ακόμα δεν είμαι σίγουρος εάν τεμπελιάζεις ή όχι... 8) ;D

yameth είπε:

Να φανταστώ πως θα κάνεις το ίδιο και με τα πλήκτρα-synths  :)

Μανώλης Χναράκης είπε:
Να φανταστώ πως θα κάνεις το ίδιο και με τα πλήκτρα-synths  :)
Ετσι,  εμας μανουλα δεν μας γέννησε? λολ

Εεεε φανταστηκε admin...βαλε:

ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ

1. ENΙΣΧΥΤΕΣ ΚΕΦΑΛΙΑ

2. ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ COMBO

3. ΚΑΜΠΙΝΕΣ

ΚΙΘΑΡΕΣ

1. ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΙΘΑΡΕΣ

2. ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ

Ελα να νοικοκυρευομαστε...σιγουλια σιγουλια!

Με τη διάκριση ενισχυτών δε συμφωνώ, μπορεί κάποιος να "ψάχνεται" για νέο ενισχυτή και να είναι ανοικτός και σε κεφάλι και σε  κόμπο, θα ψάχνει σε ΤΡΕΙΣ κατηγορίες; Δε λέει.

Παντως, μην ξεχασουμε δυο υπερ-κατηγοριες για ολες τις υπολοιπες:

Α) ΠΩΛΗΣΗ/ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ

Β) ΖΗΤΗΣΗ

εκει γινεται ο μεγαλος χαμος!! γιατι και σωστα να ειναι περασμενη η αγγελια, παλευεις να ξεχωρισεις ποιός ζηταει και ποιος δινει...

Trending...

Νέα θέματα

Back