...και να λαδώνεται από τον πωλητή... ;D ;D να βγάζει τη μαϊμού, γνήσια 8)fusiongtr είπε:Να μπει και σύμβουλος που θα τις βαθμολογεί με δείκτη value/price από το 1 ως το 10. ;D ;D
Αλλά να παίρνει ποσοστό από την πώληση. ;D ;D ;D ;D

...και να λαδώνεται από τον πωλητή... ;D ;D να βγάζει τη μαϊμού, γνήσια 8)fusiongtr είπε:Να μπει και σύμβουλος που θα τις βαθμολογεί με δείκτη value/price από το 1 ως το 10. ;D ;D
Αλλά να παίρνει ποσοστό από την πώληση. ;D ;D ;D ;D
Σ'έχει απαλλοτριώσει το σύστημα μάστορα...marathon είπε:...και να λαδώνεται από τον πωλητή... ;D ;D να βγάζει τη μαϊμού, γνήσια 8)![]()
![]()
...έχω κακή εμπειρία από συμβούλους...επιχειρήσεωνRayDTutto είπε:Σ'έχει απαλλοτριώσει το σύστημα μάστορα...![]()
Ναι, οπωσδήποτε ;Dmarathon είπε:Αμισθί?...Προτείνω εσένα που έχεις ωραίες ιδέες!!! ;D ;D
Με τους λαγούς τι γίνεται?marathon είπε:...και να λαδώνεται από τον πωλητή... ;D ;D να βγάζει τη μαϊμού, γνήσια 8)![]()
![]()
νομίζω πως κάτι τέτοιο όπως κ η υποκατηγορίες στις κιθάρες που είπες είναι μια εύκολη και πολύ χρηστική λύση.yameth είπε:Πάντως στις προθέσεις μου για να ανοιχτούν κάποιες έξτρα κατηγορίες είναι οι εξής:
Κιθαριστικός Εξοπλισμός:
Α) Πεταλάκια, Πεταλιέρες, Guitar synth, Εφφέ
Β) Μαγνήτες, Parts, Θήκες, Εξαρτήματα Λάμπες, Αξεσουάρ
Studio & P.A
Α) Live sound
Β) Recording
Οπου όμως άντε να ξεχωρίσει ποιο μικρόφωνο πάει στη μια ή την άλλη κατηγορία αν ο πωλητής έχει αγοράσει στη ζωή του ένα SM58. Θα υπάρξουν θέματα εκεί αλλά πιστεύω πως χρειάζεται.
Δύσκολο το έργο σου όντως!yameth είπε:Μεχρι στιγμής μετέφερα σχεδόν 100 απο τις 1480 αγγελίες... :-\ Μάλλον θα τις αφήσω να έρθουν σιγά - σιγά όταν ανανεωθούν οι υπόλοιπες. Ανάλογα με τα κέφια μας.![]()
Δημόσιο το καταντήσατε το ΝΟΙΖ, οι άλλοι πιο πάνω μιλάνε για μεσάζοντες και προμήθειες, ο αφεντικός δημοσιουπαλληλικά, άντε μετά να πάει μπροστά ο τόπος με τέτοιες συμπεριφορές και πρώτυπα ;D ;D ;Dyameth είπε:Μεχρι στιγμής μετέφερα σχεδόν 100 απο τις 1480 αγγελίες... :-\ Μάλλον θα τις αφήσω να έρθουν σιγά - σιγά όταν ανανεωθούν οι υπόλοιπες. Ανάλογα με τα κέφια μας.![]()
Cool!!yameth είπε:Ok το project ξεκίνησε με τον Κιθαριστικό Εξοπλισμό που μοιράστηκε σε 2 υποκατηγορίες:
Α) Πετάλια - Πεταλάκια, Πεταλιέρες, Guitar synth, Εφέ
Β) Κιθαριστικά εξαρτήματα - Μαγνήτες, Parts, Θήκες, Λάμπες, Αξεσουάρ
Go with the flow boss! ;DΜεχρι στιγμής μετέφερα σχεδόν 100 απο τις 1480 αγγελίες... :-\ Μάλλον θα τις αφήσω να έρθουν σιγά - σιγά όταν ανανεωθούν οι υπόλοιπες. Ανάλογα με τα κέφια μας.![]()
...ακόμα δεν είμαι σίγουρος εάν τεμπελιάζεις ή όχι... 8) ;Dyameth είπε:Μεχρι στιγμής μετέφερα σχεδόν 100 απο τις 1480 αγγελίες... :-\ Μάλλον θα τις αφήσω να έρθουν σιγά - σιγά όταν ανανεωθούν οι υπόλοιπες. Ανάλογα με τα κέφια μας.![]()
Να φανταστώ πως θα κάνεις το ίδιο και με τα πλήκτρα-synthsyameth είπε:Ok το project ξεκίνησε με τον Κιθαριστικό Εξοπλισμό που μοιράστηκε σε 2 υποκατηγορίες:
Α) Πετάλια - Πεταλάκια, Πεταλιέρες, Guitar synth, Εφέ
Β) Κιθαριστικά εξαρτήματα - Μαγνήτες, Parts, Θήκες, Λάμπες, Αξεσουάρ
Ετσι, εμας μανουλα δεν μας γέννησε? λολΜανώλης Χναράκης είπε:Να φανταστώ πως θα κάνεις το ίδιο και με τα πλήκτρα-synths![]()