ΧΑΒΑΛΕΣ
fuzzman είπε:
.... απλά χαλαρώστε. χαβαλές να γίνετε...
Σωστός.
Και επειδή είμαι πολύ χαλαρός και είπα ότι δεν θα μαλώσω για κανα μήνα, ανέβασε κανα δυο ακόμα (στην
παιδική χαρά,
όχι στα clips) και θα κάνουμε ότι μπορούμε να κλαίν απ' τα γέλια και τα πληκτρολόγια.
Μέσα;
Αντε να δροσιστούμε λίγο ................
ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ CLIPS
δηλαδη-με ολο το σεβασμο φιλε fuzzman-μας ανεβασες ενα κομματι που οπως ειπες ειναι
''διασκευή τελευταίας στιγμής και της πλάκας'', οποτε δεν θεωρησες πως αξιζει να την δουλεψετε οσο μπορειτε καλυτερα.
παρολα αυτα τολμας να το παρουσιασεις.
εκτος αυτου, διαλεγεις μια εκτελεση απο μια μερα που οπως ειπες η τραγουδιαρα σας ειναι κρυωμενη......
Ετσι είχε αρπαχτεί κι ο Ignantios μαζί μου (και χωρίς λόγο γιατί ξέρει τις απόψεις μου για την δουλειά του)
"Πρόβες δεν κάναμε, ήχο δεν είχαμε, δεν το πολυξέραμε και είναι κακοηχογραφημένο.
Για αυτό και εγώ σας το ποστάρω.
Για πείτε μου τι λέτε;"
Καλά, ειλικρινά, δεν λυπάστε όλο τον κόπο σας;
Για να βιαστείτε να ποστάρετε, προτίθεστε να εκτίθετε αρνητικά το γκρουπ σας που πιθανότατα είνα παρασάγγας καλύτερο από την προχειρότητα που δείχνετε;
ΑΝΑΛΟΓΙΑ
Και εγώ τα θεωρώ, ειδικά στο ιδίωμα, λίγο κάπως...... Δηλαδή πολύ κάπως ...
Η ντροπή είναι ότι τα χρησιμοποιώ και γω.
Στην άκρη, χαμηλά και εν είδει cheat sheets. Δηλαδή μια σελίδα (μπρος πίσω) με συνθηματικές λέξεις που θα με "ξεκολλήσουν" αμα πάθω κλακάζ.
Αλλά είναι ξεφτίλα παρόλα αυτά.
Που να τραγούδαγα και Dylan δηλαδή.....
Αλλά εκείνα τα αναλόγια που χώνουν τη μούρη τους μέσα οι τραγουδιστές και αρχίζουν κι απαγγέλουν, είναι μαύρο χάλι.
Και σαφώς και αυτό επιδεικνύει την ελλειπή προετοιμασία και αδιαφορία προς το κοινό (όπως και το προηγούμενο κεφάλαιο)