Μας έλεγες ψέμματα;Και κατάφερες κάτι με αυτό; Προσωπικά με προσβάλει πολύ αυτό, αφού κάθισα και σας είδα και σας άκουσα με πολλή προσοχή, όπως άλλωστε κάνω με όλα τα clips που σχολιάζω,από σεβασμό στους μουσικούς.fuzzman είπε:δεχτά όλα τα παραπάνω.... απλά χαλαρώστε. χαβαλές να γίνετε... και ξέρετε κάτι ψέματα σας έλεγα... θα ξαναποστάρω μονο και μόνο για να σας σπάω τα νεύρα . Επίσης δεν πρέπει να ποστάρω διασκευές στο noiz??? τι παίζει???
ΕΣΥ είσαι ρε που το τραγουδάς κάθε μεσημέρι και δε μπορούμε να κοιμηθούμε...;Nikolas είπε:Αλλά σιγά που θα σου την πέσει κάποιος επειδή τραγουδάς το "όλες τις τσούλες της γης" στο μπάνιο...
πλάκα κάνω. είχα γράψει οτι δεν ξαναποστάρω αλλά θα το κάνω γι' αυτό ειπα οτι σας λέω ψέματα.. μην χαλάμε τις καρδιές μας. επισής να σημειώσω οτί πρώτη φορά πόσταρα βίντεο και δεν είχα δεί και ποτέ μου καποιο άλλο βιντεο εδώ μέσα για να ξέρω τι παίζει αλλα καλύτερα κιόλας. επίσης δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω πάντα και οταν ανοίγω θέμα γίνεται σφαγή...gkou είπε:Μας έλεγες ψέμματα;Και κατάφερες κάτι με αυτό; Προσωπικά με προσβάλει πολύ αυτό, αφού κάθισα και σας είδα και σας άκουσα με πολλή προσοχή, όπως άλλωστε κάνω με όλα τα clips που σχολιάζω,από σεβασμό στους μουσικούς.
Σχετικά με τις διασκευές, με ενδιαφέρει κι εμένα να μάθω, αφού κυρίως διασκευές ανέβαζα.
Σωστός.fuzzman είπε:.... απλά χαλαρώστε. χαβαλές να γίνετε...
Ετσι είχε αρπαχτεί κι ο Ignantios μαζί μου (και χωρίς λόγο γιατί ξέρει τις απόψεις μου για την δουλειά του)δηλαδη-με ολο το σεβασμο φιλε fuzzman-μας ανεβασες ενα κομματι που οπως ειπες ειναι
''διασκευή τελευταίας στιγμής και της πλάκας'', οποτε δεν θεωρησες πως αξιζει να την δουλεψετε οσο μπορειτε καλυτερα.
παρολα αυτα τολμας να το παρουσιασεις.
εκτος αυτου, διαλεγεις μια εκτελεση απο μια μερα που οπως ειπες η τραγουδιαρα σας ειναι κρυωμενη......
Εγώ τραγουδάω το βράδυ συνήθως... Αν σε εσένα φτάνει με ΤΕΤΟΙΑ καθυστέρηση... Πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ μακριά μου! ;Dtrolley είπε:ΕΣΥ είσαι ρε που το τραγουδάς κάθε μεσημέρι και δε μπορούμε να κοιμηθούμε...;
πρεπεί να βρώ μόντα για το αναλόγιο... ένας παλιός τραγουδιστής που παίζαμε μαζί είχε ενα smart phone και τα διάβαζε απο κεί... επρεπε να τον δείς με το πενάκι στις πρόβες να προσπαθεί να κατεβάσει την σελίδα καθώς τραγουδάει... γαμώ τα γέλια...Nikolas είπε:Το αναλόγια είναι βλακεία. Οι τραγουδιστές ένα πράγμα έχουν να μάθουν: Στίχους, αν δε μπορούν να πάνε σπίτι τους (μιλάει ο πιανίστας με τους στίχους μπροστά του μια ζωή...).
ψήθηκα.audiokostas είπε:ΧΑΒΑΛΕΣΣωστός.
Και επειδή είμαι πολύ χαλαρός και είπα ότι δεν θα μαλώσω για κανα μήνα, ανέβασε κανα δυο ακόμα (στην παιδική χαρά, όχι στα clips) και θα κάνουμε ότι μπορούμε να κλαίν απ' τα γέλια και τα πληκτρολόγια.
Μέσα;
Αντε να δροσιστούμε λίγο ................
Σωστός... άντε γιατί πολλές σελίδες φάγαμε πάλι. πως τα καταφέρνω πάντα???Evilnye είπε:Θεωρώ πως το θέμα δεν έχει λόγο να συνεχίσει να συζητιέται.
Όποιος θέλει ανεβάζει, όποιος θέλει σχολιάζει και ο σχολιαζόμενος και ο σχολιαστής κρίνουν όπως νομίζουν ότι ακούσουν. Στο χέρι του καθενός είναι να κερδίσει κάτι από την όλη διαδικασία ή όχι.
σωστα.Evilnye είπε:Θεωρώ πως το θέμα δεν έχει λόγο να συνεχίσει να συζητιέται.
να 'σαι καλά ρε... ευχαριστώ ρε. κέρασε τον μια ρακή.BigAlejandro είπε:σωστα.
ο φαζμαν δεν προκειται να καταλαβει με τιποτα.
Ναι, αν η μπάντα σου λέγεται Gun Club.warwickplayer είπε:Μπορεις μονο με ενα μπασο και τυμπανα να γεμισεις τον ηχο
Ποια διασκευή; Είχε και μουσική το κλιπ; Εγώ είδα μόνο το ΑΝΑΛΟΓΙΟ... ΑΝΑΛΟΓΙΟ... ΑΝΑΛΟΓΙΟ... ΑΝΑΛΟΓΙΟ... αναλόγιο... αναλόγιο... αναλόγιο...warwickplayer είπε:Ρε παιδια...Ειπαμε τα παντα εκτος απ το σημαντικο...Γιατι δεν ειναι καλη η διασκευη?
προσεξε με λιγο.fuzzman είπε:να 'σαι καλά ρε... ευχαριστώ ρε. κέρασε τον μια ρακή.