Naturally Blond - Pocker face Lady Gaga Cover

BigAlejandro είπε:
προσεξε με λιγο.

εγω δεν εκανα κριτικη ουτε στο αν παιζετε καλα η ασχημα(ξερεις αν παιζετε), ουτε στο οτι φαινεται το αναλογιο, ουτε στο οτι δεν φορατε τα καλα σας ρουχα και δεν εχετε ειδικα εφε στο βιντεο.

αυτα που σχολιασα και δεν μπορεις να με πεισεις πως εχεις δικιο ειναi:

α)οτι ανεβασες ενα βιντεο ενος κομματιου που οπως ειπες το παιξατε για την πλακα σας και δεν το χατε πολυπροβαρει

β)οτι ανεβασες ενα βιντεο την μερα που η τραγουδιστρια σας ηταν αρρωστη.(παλι καλα που ο κιθαριστας ηταν αρτιμελης και δεν ειχε κανα σπασμενο χερι)

γ)οτι οταν η κριτικη ηταν η αναμενομενη στραβωσες.

απο εκει και περα, αν απλα θελεις να κανεις τον χαβαλε σου και να περνας καλα(που φυσικα αυτος ειναι και για μενα ο βασικος λογος του να παιζεις μουσικη) πολυ καλα εκανες και επαιξες.

κακως αποφασισες να εκτεθεις και να μας ζητησεις να το σχολιασουμε ομως.

τοσο απλα.
α. σωστος

β. τι να κάνουμε που είχε κλείσει το live. παίξαμε όπως μπορούσαμε.

γ. στράβωσα γιατι κρίνατε λες και βγήκαμε να πάμε στην eurovision. Ελεος, ερασιτέχνες είμαστε, την κα..α μας κάναμε. Αλλα τώρα κατάλαβα οτι το ποσταρα σε λάθος μέρος του νοιζ το βίντεο.

ρε, δεν το ποσταρες σε λαθος μερος το βιντεο!

και δεν ειπε κανεις να μην παιξετε!

απλα δεν εχεις κανενα λογο να ποσταρεις κατι που μετα θα πρεπει να εξηγησεις γιατι δεν ηταν καλο.

BigAlejandro είπε:
ρε, δεν το ποσταρες σε λαθος μερος το βιντεο!

και δεν ειπε κανεις να μην παιξετε!

απλα δεν εχεις κανενα λογο να ποσταρεις κατι που μετα θα πρεπει να εξηγησεις γιατι δεν ηταν καλο.
Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο. Επειδή όμως το τραγούδι το παίξαμε εξαρχής για πλάκα, και επειδή εγώ την νέα ποπ μουσική την θεωρώ αστεία, έτσι μου φάνηκε και αστείο να το μοιραστώ με εσάς.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα