- Πόντοι
- 1,688
Να γιατι γιναμε κιθαριστες.
Eddie Van Halen LWAN
Eddie Van Halen LWAN
μα για τον Mustaine σου λεω και εγω...οι megadeth ειναι ισως το αγαπημενο μου metal συγκροτημα μαζι με τους death...σου εχω δειξει οτι δεν συμπαθω τον Mustaine και το λες αυτο;Τακη σα να μου φάνηκε ότι δεν κατάλαβες ποιος είναι αυτός που έβαλα! Ο μπαρμπα-Mustaine ήτανε!
Ρεμπδεύτικες μάλλον!
Αν και ο Malmsteen στα 2-3 πρώτα ήταν απίστευτος. Μετά.....
Γκαχ... Έτσι όπως είδα τα βίντεό σου λέω: πάει μπέρδεψε τις αφάνες.μα για τον Mustaine σου λεω και εγω...οι megadeth ειναι ισως το αγαπημενο μου metal συγκροτημα μαζι με τους death...σου εχω δειξει οτι δεν συμπαθω τον Mustaine και το λες αυτο;:wink:
μόνο και μόνο γιαυτό ανέβηκες πολλά σκαλιά στην υπόληψή μουμαζι με τους death
και εσυ τους γουσταρεις τοσο??ααα.. πολυ κοινα γουστα εχουμε μου φαινεται στο metal...
Δεν τα λέμε αυτά ρε... Το παίζουμε και καλά ψαγμένοι :lol:Λετε όλοι ψέματα. Εγώ όμως που είμαι καλό παιδί θα πω την αλήθεια. Εγινα κιθαρίστας για να ρίχνω γκομενες. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:![]()
![]()
![]()
![]()
Μα πες δλδ δεν ήταν απίστευτος μουσικός ο Σουλντινερ; Όποιος πει όχι' date=' μάλλον έχει μηδενική ιδέα....[/quote']
κοιτα το ..99% του ..μουσικου κοινου με το που ακουσει την φωνη του θα τον θαψει....καφρο θα τον ανεβασει καραγκιοζη θα τον κατεβασει...δυστυχως...
ασε εγω τον ειδα και live το 99 στην αθηνα...χαμος...