- Πόντοι
- 2,148
Στρατο μια στρατοΜε φώναξες?
Τι σωστή?
Να το δεις. Μια χαρα κιθαρα ειναι και με ενισχυτη και τρεμουλοΗ στρατ ειναι στρατ, οχι στρατο.
Καλα εκανε ο Στρατος κ ηρθε για να κανουμε αυτον το διαχωρισμο.
Το βιντεο ουτε το ειδα, ουτε θα το δω (το ειδα δηλαδη, αλλα κανω πως δεν το ειδα ?)
Κ σιγουρα δε θα το σχολιασω.
Ο σχολιασμος μου αυτος επ'ουδενι δεν εχει να κανει με αυτο το εκτρωμα που δειχνει το βιντεο. ?
Ειναι καθαρα για να γινει ο διαχωρισμος μεταξυ στρατ (=στρατοκαστερ) κ στρατο (=φιουζιος)
Η στρατ ειναι στρατ, οχι στρατο.
Θα έβαζα χαχαχουχα για ρηαξιον , αλλά είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα ..?Α γειά σου.
Σε λίγο την superstrat θα την λέμε "σουπερΣτράτο".
Θα με κάνετε σαν τον σουπερΜάριο, και τον σουπερΓκούφη (τα ντάχ).
Αυτό μου θυμίζει το "τόσα εκατομμύρια μύγες τρώνε σκουπίδια, κάτι θα ξέρουν". Φαντάσου όλοι οι κιθαρίστες που έχουν Στρατ, ξαφνικά να είχαν αυτό το.. πράμα.7,3Κ που πάτησαν like δεν μπορεί να κάνουν λάθος
"Τόσα εκατομμύρια μύγες τρώνεΑυτό μου θυμίζει το "τόσα εκατομμύρια μύγες τρώνε σκουπίδια, κάτι θα ξέρουν". Φαντάσου όλοι οι κιθαρίστες που έχουν Στρατ, ξαφνικά να είχαν αυτό το.. πράμα.
Μα είναι γνωστό εδώ και αιώνες οτι οι άνθρωποι στην πλειοψηφεία τους είναι ανόητοι. Επίσης μη ξεχνάμε οτι σε κάτι μέρη τύπου Ιαπωνία, τέτοιες πατέντες είναι φετίχ.μόνο 150 νοματαίοι πάτησαν dislike
"Τόσα εκατομμύρια μύγες τρώνεσκουπίδιασκατά, κάτι θα ξέρουν".
To παραπάνω είναι απόλυτα σωστό, για τις μύγες. Αν ήσουν μύγα θα το γνώριζες.?
Για το κιθαρόνι τώρα τι να πω? Προσωπικά μού φαίνεται μάπα, αλλά τι σημασία έχει? Το γεγονός ότι μόνο 150 νοματαίοι πάτησαν dislike είναι ένα θέμα. Κι εγώ δεν περίμενα τόσα λίγα dislike για να πω την αλήθεια, αλλά, "άβυσσος η ψυχή του κιθαρίστα...."
Το φωνάζω δεκαετίες ολόκληρες, και κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνομαι όλο και πιο πολύ.?Μα είναι γνωστό εδώ και αιώνες οτι οι άνθρωποι στην πλειοψηφεία τους είναι ανόητοι