εϊ παιδί, έρχεσαι μια στιγμή....

Status
Not open for further replies.
Συμφωνώ για την ειδοποίηση 

Διαφωνω ομως για τη μη διαγραφή τους και την προβλεπόμενη «ποινή»

Ευχαριστω 

Η απώλεια του ενός (1) πόντου ανακλήθηκε. Το μήνυμα υπό συζήτηση αποκρύφτηκε, αλλά δε διαγράφηκε, ώστε να μπορούν να το δουν και οι υπόλοιποι μοντεράτορες.

Το θέμα να λήξει εδώ παρακαλώ.

Βλέπω με ευχαρίστηση ότι επιτέλους τηρούνται οι κανονισμοί ...

5. Δεν επιτρέπεται να ξεφεύγουμε από τη αρχική θεματολογία του νηματοθέτη.

και ...

6. Μην χρησιμοποιείτε το Noiz σαν καφενείο.

Γι' αυτό δεν υπάρχει κανένα offtopic post (και σ' αυτό το νήμα αλλά και γενικά).

Κακό πράγμα η σοβαροφάνεια, που ενίοτε αγγίζει τα όρια της γελοιότητας.

Βλέπω με ευχαρίστηση ότι επιτέλους τηρούνται οι κανονισμοί ...

5. Δεν επιτρέπεται να ξεφεύγουμε από τη αρχική θεματολογία του νηματοθέτη.

και ...

6. Μην χρησιμοποιείτε το Noiz σαν καφενείο.

Γι' αυτό δεν υπάρχει κανένα offtopic post (και σ' αυτό το νήμα αλλά και γενικά).
Ρε συ Στράτο, τόσες μέρες είσαι εξαφανισμένος και μας λείπουν οι αναρτήσεις σου. Μπαίνεις τώρα για να γράψεις αυτό; Δηλαδή οκ, κρίμα πραγματικά.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

25 αναρτήσεις, μαζί με το αρχικό post/video.

Εκ των 25, κάτω από 5 ήταν καθαρά άσχετα και αυτά πιο πολύ για να μη γίνουμε Κούγκι. Τα υπόλοιπα είναι ή για το θέμα, είτε ενέργειες moderation. Προς τι λοιπόν η ειρωνεία;

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

Ρε συ Στράτο, τόσες μέρες είσαι εξαφανισμένος και μας λείπουν οι αναρτήσεις σου. Μπαίνεις τώρα για να γράψεις αυτό; Δηλαδή οκ, κρίμα πραγματικά.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

25 αναρτήσεις, μαζί με το αρχικό post/video.

Εκ των 25, κάτω από 5 ήταν καθαρά άσχετα και αυτά πιο πολύ για να μη γίνουμε Κούγκι. Τα υπόλοιπα είναι ή για το θέμα, είτε ενέργειες moderation. Προς τι λοιπόν η ειρωνεία;

Bill μου, θα σου απαντήσω σε pm.

Δεν είναι εδώ ο κατάλληλος χώρος.

Δεν χρειάζεται, είμαι σαφής.
Επειδή δεν είσαι σαφής, θα γίνω εγώ.

Την περασμένη βδομάδα μπήκαν κάποιοι νέοι κανόνες, αρέσουν δεν αρέσουν, αυτοί είναι. Δόθηκε μια μεταβατική περίοδος χάριτος για να συνηθίσουμε όλοι τα νέα δεδομένα.

Αυτή η περίοδος πέρασε. Οι νέοι κανόνες θα εφαρμοστούν στο μέτρο που μας επιτρέπει η καθημερινότητά μας και ο χρόνος που μπορούμε να διαθέσουμε στο moderation του site. Σε όποιον δεν αρέσει αυτό μπορεί να μιλήσει σταράτα με τον ιδιοκτήτη, ή να απέχει.

Επειδή δεν είσαι σαφής, θα γίνω εγώ.

Την περασμένη βδομάδα μπήκαν κάποιοι νέοι κανόνες, αρέσουν δεν αρέσουν, αυτοί είναι. Δόθηκε μια μεταβατική περίοδος χάριτος για να συνηθίσουμε όλοι τα νέα δεδομένα.

Αυτή η περίοδος πέρασε. Οι νέοι κανόνες θα εφαρμοστούν στο μέτρο που μας επιτρέπει η καθημερινότητά μας και ο χρόνος που μπορούμε να διαθέσουμε στο moderation του site. Σε όποιον δεν αρέσει αυτό μπορεί να μιλήσει σταράτα με τον ιδιοκτήτη, ή να απέχει.
Μιλάς στην κοινότητα με αυτό το ύφος εξ ονόματος όλων των υπολοίπων moderators και της διαχείρισης; 

Μιλάς στην κοινότητα με αυτό το ύφος εξ ονόματος όλων των υπολοίπων moderators και της διαχείρισης; 
Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Αν αυτοί οι κανόνες δεν σας αρέσουν, θυμηθείτε πως κανένας δεν σας ανάγκασε να γίνετε μέλος στο forum μας.

Οι κανόνες είναι αυτοί που είναι 

Το ύφος σου όμως το αποδέχονται όλοι στο noiz? 

Οι κανόνες είναι αυτοί που είναι 

Το ύφος σου όμως το αποδέχονται όλοι στο noiz? 
Αν υπάρχουν παράπονα για το άτομο μου, το ύφος μου, αλλά και το moderation που ασκώ, θα κανω πίσω άμεσα και θα αναλάβει άλλος που ίσως να ανεχεστε πιο εύκολα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γελοίο είναι ότι κατάντησε το Noiz το απόλυτο καφενείο και τα τελευταία χρόνια έχει αποχωρήσει το 90% των μελών. Με ξεκατινιάσματα, καφενείο, και χλεύασμα εμπεριστατωμένων απόψεων από σοβαρά μέλη.

Το θέμα κλειδώνει εδώ. 

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back