- Πόντοι
- 36
καθολου απιθανο ομως να του αρεσει πολυ περισσοτερο μια classic player με το 1/3 της τιμης
Αυτό δεν είναι που μας έχει κάψει όλους;bloody_sunday είπε:Αποκλείεται νομίζω να μην του αρέσει, το θέμα είναι μήπως υπάρχει άλλη στρατ που θα του άρεσε περισσότερο...
αυτο βεβαια ειναι και ενα απο το δυνατα σημεια του boogie (αν χρησιμοποιουσες αυτον στην προβα)Όταν έπαιξα για πρώτη φορά με την EJ στην πρόβα προς μεγάλη μου έκπληξη όλοι ενθουσιάστηκαν (ενδεχομένως γιατί έβγαινε καλύτερα στο σύνολο).
Με boogie έπαιζα και την std. Η διαφορά στην μίξη ήταν μεγάλη. Παρουσία στα μεσαία και καθαρότερος ήχος.Alter είπε:αυτο βεβαια ειναι και ενα απο το δυνατα σημεια του boogie (αν χρησιμοποιουσες αυτον στην προβα)Όταν έπαιξα για πρώτη φορά με την EJ στην πρόβα προς μεγάλη μου έκπληξη όλοι ενθουσιάστηκαν (ενδεχομένως γιατί έβγαινε καλύτερα στο σύνολο).
Σε specs οχι......ο DG χρησιμοποιει λαιμους απο 57 reissue (με τα αντιστοιχα vintage ταστα, 7.25 radius, αλλο profile....εντελως διαφορετικα απο αυτα της EJ).....οσον αφορα τον ηχο.......με μια καλη στρατ και low output μονους μαγνητες μια χαρα πλησιαζεις τον ηχο του (προ emg)spimav_z είπε:ωρε παιδια η EJ πλησιαζει σε specs και κυριως ηχο τις maple neck του gilmour??
και ο ηχος αυτος τι θεωρειται?
αν αυτο που ακουγα ηταν vintage ηχος , τοτε θα με μαγεψει η ej......mmmmmmm............Superfunk είπε:Παντως για να σε στεναχωρησω και λιγακι,εκεινη ωραιοτατη ash/maple που ειχες και εδωσες ΣΚΟΤΩΝΕ κανονικα (και σιγουρα δεν ειχε ΤΙΠΟΤΑ να ζηλεψει απο οποιαδηποτε EJ ή CP![]()
![]()
) & ειχε κλασσικο vintage strat ηχο
![]()
??? ??? ???spimav_z είπε:ομολογω δημοσιως οτι δεν εχω παιξει στρατ στη ζωη μου και οι λεξεις αυτες δεν μου δινουν να καταλαβω τον ηχο.
Εκτός αυτού, ΣΙΓΑ την πρωτοπορία...α,το ...πρωτοποριακο wiring που εχει η EJ το εχουν οι am std εδω και χρονια....
Όπως σου είπα και κατ' ιδίαν, και από όσο σε γνωρίζω...θεωρώ ότι αν πάρεις την EJ, όλο και θα αρχίσεις να πειραματίζεσαι πάνω της (σε έχω μάθει τόσο καιρό ;D) και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ κρίμα να "μαγαρίσεις" τέτοια κιθάρα επειδή απλά δε θα ταιριάζει σε αυτό που έχεις κατά νου...spimav_z είπε:η strat plus θεωρειται μοντερνος ηχος δλδ kai h ροκινγκερ vintage??
αν ειναι ετσι μου αρεσουν και οι 2 , πιο πολυ ομως ο μοντερνος....
ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ το body χρωμα και το wiring....elavd είπε:Όπως σου είπα και κατ' ιδίαν, και από όσο σε γνωρίζω...θεωρώ ότι αν πάρεις την EJ, όλο και θα αρχίσεις να πειραματίζεσαι πάνω της (σε έχω μάθει τόσο καιρό ;D) και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ κρίμα να "μαγαρίσεις" τέτοια κιθάρα επειδή απλά δε θα ταιριάζει σε αυτό που έχεις κατά νου...η strat plus θεωρειται μοντερνος ηχος δλδ kai h ροκινγκερ vintage??
αν ειναι ετσι μου αρεσουν και οι 2 , πιο πολυ ομως ο μοντερνος....
Για αυτό, μήπως τελικά να έπαιρνες τη 50s που έχει και 2-point tremolo (και με τα έξτρα € τον HRD) και να πειραματιστείς χωρίς φόβο και πάθος; 8)
Το Wiring είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ...Διορθώνεται ανέξοδα και πολύ εύκολα.spimav_z είπε:ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ το body χρωμα και το wiring....
Πέραν της πλάκας, αυτό που πιστεύω ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση, είναι ότι ο Σπύρος δεν έχει ξεκάθαρο μέσα του τι ακριβώς ψάχνει (πέραν του μαύρου σώματος και του maple neck).whiteNoise είπε:σπυρο αυτο που ψαχνεις δεν εχει ανακαληφθει ακομη ;D ;D