Nεα Stratocaster u.s.a.-->>H Ρ Θ Ε Ε Ε !

ρε παιδια εχει πολυ μικρη διαφορα τιμης απο την clapton.φυσικα και να την παρω αν μου λετε σχεον ομοφωνα απ οτι ειδα οτι αξιζει και ειναι η καλυτερη.

ερωτηση.

1)ειναι καλυτερη απο τις deluxe?ρωταω επειδη ΔΕΝ εχω παιξει deluxe -εκτος απο χθες το απογευμα για 5 λεπτα- εντελως τυχαια.

2) ποσο δυσκολο θα μου ειναι να προσαρμοστω στο 12αρι radius arage.....????

3)δεν εκανε να την βγαζει σε pearl white....φτου γμτ!!αν την παρω - που για αυτη με "κοβω" ,θα προτιμησω την black....

οποιος ερθει ζακυνθο να μου τηλεφωνησει για καφε-μπυρα-ποτο-φαγητο κλπ και να φερει και την γυναικα του για να της αλλαξει η δικια μου την αντιληψη περι κιθαρας.(οταν δει οτιδηποτε "ηλεκτρικο" στην tv μου το γραφει στο βιντεο για να το δω οταν γυρισω απ τη δουλεια) λαχειο ε?? 8) 8)

Silot είπε:
Ξέρω πως ούτε τώρα θα με ακούσεις, και ειλικρινά εύχομαι να μην το μετανιώσεις  ;)
ναι γμτ....ουτε με την μαρτιν σε ακουσα .την πηρα και ειναι σκατα τελικα.λεω να την δωσω τζαμπα.... ;D ;D ;) ;) ;) ;) ;) ;) :P

Superfunk είπε:
Είσαι στο Range της Johnson - μακράν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ strat κάτω απο €2000 - ουσιαστικά αν μπεί (κατ' εμέ) η Johnson στην εξίσωση, δεν υπάρχει δίλημμα.
+100000000000000

απο αμερικη θα σου ερθει  1000-1200 ευρω πανω κατω....
με δασμους η χωρις??

και αν παρω απο αμερικη , απο που???

ποιος μπορει να αναγραψει μικροτερη τιμη πανω?

(χθες ηρθε το smith bsr5mw του κουμπαρου μου.αναγραφομενη τιμη για τα "ματια" 1000 ευρω και πληρωσε δασμους , 350€) :-\

Παροτι το ειπαν αλλοι 15 πιο πριν απο εμενα..........ΝΑΙΙΙΙΙΙ ERIC JOHNSON ΑΒΛΕΠΙ

spimav_z είπε:
ερωτηση.

1)ειναι καλυτερη απο τις deluxe?ρωταω επειδη ΔΕΝ εχω παιξει deluxe -εκτος απο χθες το απογευμα για 5 λεπτα- εντελως τυχαια.
Με μια λεξη....ΝΑΙ

2) ποσο δυσκολο θα μου ειναι να προσαρμοστω στο 12αρι radius arage.....????
Οταν παιξεις με το μπρατσο της ΕJ μαλλον θα εχεις προβλημα να προσαρμοστεις μετα στα υπολοιπα......Μοναδικο μου παραπονο απ οτι παρατηρησα εινια οτι οντως ισχυουν τα περι stickyness ......φανταζομαι μετα απο ενα δυο μηνες παιξιματος θα φευγει.

3)δεν εκανε να την βγαζει σε pearl white....φτου γμτ!!αν την παρω - που για αυτη με "κοβω" ,θα προτιμησω την black....
Eνα ειναι το χρωμα CAR  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ......παντως και το blonde της EJ ειναι αρκετα κοντα στο ασπρο που σου αρεσει (αν οχι καλυτερο) .Μια τελευταια παρατηρηση.......οι μαγνητες της EJ εχουν πολυ ιδιαιτερο χρωμα........μου αρεσαν παρα πολυ ο bridge k middle (ειδικα η μεσσαια θεση και με τους δυο επιλεγμενους ειναι φανταστικη και απο τις καλυτερες που εχω ακουσει σε στρατ) αλλα δεν μου αρεσε και τοσο ο alnico3 neck μαγνητης.

αυτο που ειπες για το μπρατσο , να το εκλαβω ως αρνητικο???

σορρυ αλλα δεν το καταλαβα...

με προβληματιζει παντως.

στο site της fender το χρωμα φαινεται super.στο elderly ομως φαινεται σαν....νοσοκομειο....τεσπα.ευχαριστω fenderiaris ;) ;)

fenderiarhs είπε:
Eνα ειναι το χρωμα CAR  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Όντως ωραίο και το CAR

Eric_Johnson_Stratocaster_Candy_Apple_Red_EJ07102combo.jpg

Ηλια απο ποιο site ειναι οι photos της E.J.?                                                                                               Το συγκεκριμενο πρεπει να το ειχα καποτε στα favourites για να χαζευω τι βγαινει, αλλα μετα απο format το εχασα..

longshadow είπε:
Ηλια απο ποιο site ειναι οι photos της E.J.?                                                                                                Το συγκεκριμενο πρεπει να το ειχα καποτε στα favourites για να χαζευω τι βγαινει, αλλα μετα απο format το εχασα..
http://www.themusiczoo.com/fenderguitarsandbasses.htm ;)

Δες επίσης και αυτές:

http://www.themusiczoo.com/fendercustom.htm

http://www.themusiczoo.com/fendercustomsoldstock.htm

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά, δεν το συζητώ! Εχει πέσει ΤΡΕΛΟ GAS στο forum αυτές τις μέρες!!!  :D :D

@spimav_z: Όταν τα διαθέσιμα χρήματα είναι λίγα, οι επιλογές είναι πολλές και υπάρχει φασαρία. Όταν είναι πολλά τα λεφτά, η σωστή επιλογή είναι σχεδόν μονόδρομος. +10000 στην EJ. Μεγειές από τώρα!!

spimav_z είπε:
οποιος ερθει ζακυνθο να μου τηλεφωνησει για καφε-μπυρα-ποτο-φαγητο κλπ και να φερει και την γυναικα του για να της αλλαξει η δικια μου την αντιληψη περι κιθαρας.(οταν δει οτιδηποτε "ηλεκτρικο" στην tv μου το γραφει στο βιντεο για να το δω οταν γυρισω απ τη δουλεια) λαχειο ε?? 8) 8)
Πρώτος λαχνός θα έλεγα. Πολύ θα ήθελα να σε επισκεφθώ, αν και δεν θα μπορέσω φέτος. Η δική μου όμως θα χρειαστεί πολλά μαθήματα: (1) να συμπαθήσει τις Fender (μέχρι και η ...SG της αρέσει περισσότερο από Stratocaster), (2) να πεισθεί ότι η συλλογή από κιθάρες είναι ένα υγιές και σχετικά ανέξοδο χόμπι και κυρίως (3) να μην επεμβαίνει τόσο πολύ στην επιλογή χρωμάτων (πρόσφατα μου είπε να αποφεύγω το 3-tone sunburst γιατί είναι σαν ...κώλος μαϊμούς).

εμένα η EJ μου αρέσει και σε sunburst

χτυπα την την ej εχει ενας φιλος την sunburst και ειναι πολυ ωραια κιθαρα προσεγμενη και με ωραιους μαγνητες. το μπρατσο ομως ειναι λιγο hardcore (συνδυασμος χοντρου μανικιου και πολυ επιπεδης ταστιερας), εμενα δε με βολευε καθολου. εχεις καθολου υποψη σου το στυλ μπρατσου αυτο (12" radius και V-shape) πριν την παραγγειλεις?

οχι.επιφυλασσομαι πολυ.....που να την δοκιμασω ομως γμτ......ουφ.... ::) :-\ :'(

να τολμησω μια ερωτηση...

σε περιπτωση που καταφερω να την δοκιμασω καπου και ....ΔΕΝ....μου κατσει το 12αρι radius & v-shape ...που παμε???

καποια αντιστοιχη με 9,5 radius??

sorry αλλα προβληματιστηκα .... βεβαια ειχα την godin freeway που ειχε 12αρι και μου καθησε μια χαρα.

το v-shape ομως?πως να το φανταστω??

Η EJ έχει περίπου το (neck) μιας 57 custom shop σε προφίλ, (μιάμιση φορά σχεδόν αυτό της απλής American) με compound profile όμως : στην αρχή του είναι καθαρό 50's "V" και στο τελείωμα του σχεδόν "C" ενώ η ταστιέρα της είναι εξαιρετικά flat προκειμένου να μην έχεις κανένα πρόβλημα σε bends κτλ. Το φινίρισμα της είναι true nitro (undercoat + overcoats) το οποίο την κάνει στο μπράτσο λιγότερο "shreddy" σαν feel και περισσότερο "bluesy"  αλλά ολα αυτά είναι απλά περιγραφές : μιλάμε για την κιθάρα που οι πιο πολλοί retailers στην Αμερική "στραβωσαν" επειδή δεν είναι Custom Shop, την κιθάρα που για να φτάσει στο σημείο να ξεκινήσει η παραγωγή της ο Johnson απέρριπτε επι 2 χρόνια τα prototypes που του έστελνε ο Flemming, την κιθάρα που 8 στους 10 session players θεωρούν την "απολυτη" strat...

Τί άλλο θες Σπύροοοοοοο ??

Πάρτην κι αν δεν σου κάνει....

α) πούλα την. Θα σου είναι εύκολο, πίστεψε με  ;)

β) ..μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά εσύ .. ;D

τωρα μαλιστα.ξαναερχομαι στα "ισα μου".....

τοληηηηηη..........ευχαριστω ρε!

ΙΣΩΣ σε ακουσω τελικα :P

whiteNoise είπε:
Παίξε με μία και θα δείς  ;D ;D ;D ;D

(εγώ ήδη εδώ και 3 μήνες παίζω με μία...)
και δεν σε έχω επισκεφθεί ακόμη?? ::)
A!!! Έχεις πολλά να δεις ακόμη έχεις μείνει πίσω σε επεισόδια χιχχιχιιχχι.... όντως που χάθηκες?

Το θεμα της "προσαρμογης" σου στο...12αρι radius ειναι απλα ΑΣΤΕΙΟ,ειναι σαν ανησυχεις μηπως δεν μπορεσεις να προσαρμοστεις στη Μερσεντες αφου τοσα χρονια οδηγουσες Φιατ 127..... ;D

Το παχος του μπρατσου (σιγα το παχος δηλ.λεπτουτσικο ειναι για μενα... :) :)) δεν χρειαζεται καν να σε ανησυχει μια και ειναι τοσο ΑΝΕΤΟ που ακομα και εγω επαιζα γρηγορα (εκανα ακομα και....σολο :o :o :o) οταν τη δοκιμασα....επισης εχει ΒΕΡΝΙΚΩΜΕΝΟ & γυαλιστερο μπρατσο οπως ΟΛΕΣ οι Fender που... σεβονται τον εαυτο τους :) :) και το οποιο σιγα-σιγα με το...παιξιμο θα γινει....smooth like a baby's butt ;D ;D  & θα σου προκαλει συνεχεις ονειρωξεις.... :) :) :)

οσο για αυτο που με ρωτησες το ebay να ειναι καλα....(αν δεν εχεις ξαναγορασει μονος σου διαβασε τα ευαγγελια του "πως φερνουμε κιθαρα απο Αμερικη"... :) :))

γενικα το consistency ειναι πολυ μεγαλο σε αυτη τη σειρα και δυσκολα θα σου κατσει κακη κιθαρα ακομα και με κλειστα ματια να την αγορασεις....

Σπύρο δες και σε αυτό το link το video όπου μιλάει ο ίδιος για τη signature κιθάρα του:

http://www.harmony-central.com/theater/video/interviews/interviews_video.html

(Επέλεξε δεξιά στο μενού το video που θες ;) )

ΥΓ: Γιατί έχω ένα προαίσθημα ότι ενώ για πρώτη φορά στο NOIZ συμφωνούμε σε κάτι όλοι (κουρδισμένοι και ακούρδιστοι), ο Σπύρος ΔΕ θα μας ακούσει;  ::) Εδώ είμαστε και θα το δείτε ... ;)  :P

Δηλαδή, αν εξαιρέσουμε τους μαγνήτες, τι είναι αυτό που πραγματικά κάνει αυτήν την κιθάρα (Eric Johnson) τόσο καλλίτερη απο π.χ. μια classic player ?

ή ακόμα και απο μία American Standard.

Angelos είπε:
Δηλαδή, αν εξαιρέσουμε τους μαγνήτες, τι είναι αυτό που πραγματικά κάνει αυτήν την κιθάρα (Eric Johnson) τόσο καλλίτερη απο π.χ. μια classic player ?
Όλες οι προδιαγραφές του μπράτσου που αναφέρθηκαν πιο πριν (ξύλα, radius, staggered tuners κλπ κλπ) που το καθιστούν επιπέδου custom shop, καθώς επίσης και άλλες λεπτομέρειες στο σώμα, όπως πχ deep contours (όπως ήταν πραγματικά τα σώματα των Fender στη δεκαετία 50), το nitro κ.α.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back