Myspace και συγκροτήματα

ξεθαψα ενα..."κομματι" ..δικο μου και ενος φιλος μου του φιλιππα το:tak filipacoustic blues...το οποιο το βγαλαμε σε 10 λεπτα εδω και 3 χρονια..μην τολμησετε και δεν ακουσετε αυτο το..αριστουργημα.. :oops: :lol:

φωνη:φιλιππας και background τσιριχτα και..YEEEAHHHH:τακης

http://www.myspace.com/takispolitis

Κι εγώ εδω είμαι. Που χάθηκες ρε;

παιδιά τώρα που έχω κάτσει κι ακούω κομμάτια από διάφορα από τα συγκροτήματά σας έχω χάσει τελείως το μπούσουλα!!!!!

επειδη δεν θυμάμαι όλα τα ονόματα (μνήμη;;;; τι ειναι αυτό;;;) έχω κάνει add όσους τα'σπασα με την πάρτη τους.

μπορεί να είμαι κάφρος στη φωνή αλλά ακούω τα πάντα! :twisted:

Ωραίος;;; Το έχεις δει από κοντά το παλιομπάζο; :lol:

να ρωτήσω σε ποιο μπάζο αναφέρεσε;

η κατερινα μπορει να ειναι μετρια (αυτη που ειναι στο βιντεο ενωω) αλλα η χριστιανα ειναι καληηηηηηηη! κ εχει κ τρελη φωνάρα!

να ρωτήσω σε ποιο μπάζο αναφέρεσε;η κατερινα μπορει να ειναι μετρια (αυτη που ειναι στο βιντεο ενωω) αλλα η χριστιανα ειναι καληηηηηηηη! κ εχει κ τρελη φωνάρα!
Για σένα το έλεγα ρε! Καλά από το σάββατο το έχασες μου φαίνεται :lol: :lol:

Είναι ο ένας από τους 2 που έχουν το Myspace. Όταν κάποιος πρωτοφτιάξει σελίδα τότε σου σκάει αυτός και καλά σαν καλοσώρισμα έως ότου σκάσουν κάποιοι φίλοι σου.

Ο Τομ ειναι κατι σαν την μαγικη νεραϊδονονα που ποτε δεν ηθελες. Απο το πουθενα σου σκαει ο τυπος κ απλα εχεις την φατσα του να τη βλεπεις. Αν τον διωξεις παλι σου λενε να του δωσεις κ δευτερη ευκαιρια του κακομηρη. Μια φορα που πατησα επανω στην εικονιτσα παντως ειχε μονο 4 φιλους κι εγω ημουν ενας απο αυτους...

Trending...

Νέα θέματα

Back