Myspace και συγκροτήματα

Μπράβο ρε fleamail ακούω το growl και με έχει ενθουσιάσει... Φαίνεται πόσο έχεις επηρρεαστεί αλλά μου αρέσει ότι έχεις παράλληλα και δικό σου στοιχείο μου έφτιαξες την διάθεση.Αν είχες και μπάντα να υποστηρίξει μια τόσο ζωντανή ιδέα καλά ηχογραφημένη θα ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Μπράβο και πάλι

:D :D :D :D :D

Αν είχες και μπάντα να υποστηρίξει μια τόσο ζωντανή ιδέα καλά ηχογραφημένη
Eίχα αλλά μου την πήρε ο στρατός :(

Μοναχικός μπασίστας στην άγρια δύση ψάχνεται... :lol:

Έρχομαι εγώ session fleamail :D :D (αν δεν ζούσα και 1000 χιλιόμετρα από θεσ/νίκη:( :( :( )

πάντως πολύ ωραία ιδέα που ανεβάσατε τις σελίδες σας από το Myspace σιγά σιγά θα ακούσουμε πολλά πράγματα αντί να συζητάμε μόνο!!! :wink:

FLEAMAIL ένα εχω να πω:

praise2.gif
praise2.gif
praise2.gif
praise2.gif
praise2.gif

Αν είχες και μπάντα να υποστηρίξει μια τόσο ζωντανή ιδέα καλά ηχογραφημένη
Eίχα αλλά μου την πήρε ο στρατός :(

Μοναχικός μπασίστας στην άγρια δύση ψάχνεται... :lol:
αν η δυση ειναι η θεσσαλονικη..μοναχικος κιθαριστας στην δυση επισης ψαχνεται... :) :wink:

Γραμή μοναχικών μουσικών, καλέστε τώρα 090999666 :lol:

Να υποθέσω όμως πως από Ιούνη η δύση σου θα είναι Κέρκυρα και εμένα Σέρρες! :lol:

Α ρε Ελλάδα με τις ευκολίες σου!

οντως απο ιουλιο(οχι ιουνιο)μεχρι και τελη αυγουστου ειμαι κερκυρα αλλα οκ αυτο ειναι πολυ μικρο διαστημα αν ολο το χειμωνα θα βρισκεσαι και εσυ θεσσαλονικη...

αν θες παντως τα λεμε και απο κοντα για καφεδακι..στελνεις πμ οποτε θελεις :wink:

Πρέπει να κανονίσουμε επιτέλους κι εμείς οι βόριοι έναν καφέ, και με τον mechmg93 λέγαμε! Θα φροντίσω και θα σου στείλω πμ...

:lol: :lol:

καλα καλα κοροιδευε εσυ και οταν φτιαξουμε την μπανταρα μας,εσεις οι pettish fish δεν θα ξερετε που να κρυφτειτε... :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως πλάκα-πλάκα, ένα drummer να βρείτε και είστε έτοιμοι ;)

Μόλις έκανα sign up. Να ρωτήξω: μπορώ να δώσω τις πληροφορίες της μπάντας μου στα ελληνικά ή πρέπει οπωσδήποτε να είναι με αγγλικούς χαρακτήρες? Γιατί έδωσα κάποια στοιχεία στα ελληνικά αλλα μου έβγαλε σφάλμα απο το site χωρίς όμως να εξηγεί τον λόγο.

Nα μαι κι εγώ...

Τug (solo project)

Aλήθεια ξέριε κανείς πως μπορώ να κάνω την διευθυνσή μου www.myspace.com/tug αντί για όλο αυτό το πράμα που μου έχουν δώσει;;;

Aλήθεια ξέριε κανείς πως μπορώ να κάνω την διευθυνσή μου www.myspace.com/tug αντί για όλο αυτό το πράμα που μου έχουν δώσει;;;
Edit profile----> Listing Info---->Edit----->Band URl

Απλο! :)

Καλή Αρχή.

Thanx! Eυχαριστώ και για την βοήθεια και για τα σχόλια. Δυστυχως το tug ήταν πιασμένο στο Myspace, οπότε προς το παρόν έβαλα το www.myspace.com/tugito

Γενικώς παίζω πολλά πράγματα και ελληνόφωνα, όχι μόνο alternative και ένταση.. 8)

Tug - Η ζωή είναι στιγμές (2003)

Tug - παιχνίδια δολοφόνων - cd 1 από 2 (2006)

μπορείτε να βρείτε ολόκληρα κάποια τελευταία μου demo και πολλά ακόμα..

Ού να μου χαθώ, διαφήμιση κατέντησα.

:cry:

Ναι ναι,παλιές εποχές!

:wink:

Τώρα υπάρχουν παντως οι low stone nothing που παίζει ο ντράμμερ των πάρκινσονς...

:wink: [/img]

Trending...

Νέα θέματα

Back