Myspace και συγκροτήματα

Όταν έμαθα για το myspace από αυτό το thread ενθουσιάστηκα!

Λέω ευκαιρία είναι να στήσω μια σελίδα για την καινούργια μου δουλειά που θα ολοκληρωθεί σε λίγο καιρό!

Πέντε μήνες μετά, ούτε οι ηχογραφήσεις έχουν ολοκληρωθεί και φυσικά ούτε σελίδα έχω στήσει! Τελικά οι 24 ώρες είναι πολύ λίγες...:roll:

Μέχρι τότε λοιπόν...

http://www.myspace.com/giorgos78 :wink:

όχι αλλά αν έχεις email χωρίς όριο μπορώ να σου τα στείλω... (είναι περίπου 70mb..)

Τι κιθαρόνια τρελά είναι αυτά ρε φίλε? Πολύ καλή δουλειά, groovάρετε απίστευτα, αν και ταπεινή μου γνώμη τα φωνητικά του παιδιού είναι λίιιγο πιο κάτω από ότι θα περίμενα συν ότι συνθετικά μπορείτε να το ψάξετε και παραπάνω. Όταν είναι να κάνετε κανένα live ρίξε και καμία ειδοποίηση από το Noiz.

Τι κιθαρόνια τρελά είναι αυτά ρε φίλε? Πολύ καλή δουλειά' date=' groovάρετε απίστευτα, αν και ταπεινή μου γνώμη τα φωνητικά του παιδιού είναι λίιιγο πιο κάτω από ότι θα περίμενα συν ότι συνθετικά μπορείτε να το ψάξετε και παραπάνω. Όταν είναι να κάνετε κανένα live ρίξε και καμία ειδοποίηση από το Noiz.[/quote']

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια......

Αυτα που εχουμε ανεβασει ειναι Pre-production :wink: :wink:

Θα μπει το πρωτο κομματι που ακουγεται στο myspace σε μια συλλογη με stoner Ελληνικες και ξενες μπαντες.......Hermano,Nightstalker και αλλα ονοματα....Θα σε ενημερωσω για περισσοτερα!

Εχουμε μπολικα κομματια και απλα ψαχνουμε drummer για να παιξουμε live!!!

Steve

Trending...

Νέα θέματα

Back