- Πόντοι
- 1
για το ΥΓ 1 : κανεις google κατι σαν myspace build profile ή layout ή κατι τετοιο και ακολουθεις καποια απλα βηματα. σου κανει μετα generate ενα code τον οποιο κανεις paste στο δικο σου profile (πας στο edit).trigga είπε:www.myspace.com/triggams
Εφτιαξα κ γώ myspace τελικά.Ελάτε να addωθούμε
Υ.Γ.Εχω απορία αν γίνεται να αλλάξω το φόντο γιατι όπως βλέπω πολλοί έχουν αλλαγμένο.Εφαγα όλο το μεσημέρι να ψάχνω αλλά δεν βρηκα τπτ.Επίσης γίνεται να βάλω youtube να φαίνεται βίντεο ή πρέπει να τα ξανασηκώσω στο myspace?
Υ.Γ.2.Πώς φεύγει ο ΜακακοTom απ τους φίλους?
ΘΕΛΟΥΜΕ TRIGGA MYSPACE!!!trigga είπε:Αυτο το εντιτ για κωδικα τον ψάχνω όλο το μεσημέρι.Δεν βλέπω πουθενα να μου βγάζει html να προγραμματίσω.Αυτο το πράμα το δείχνει στα site με τα backgrounds αλλα στο δικό μου δεν το βρισκω.
πατα control-F (find) και ψαξε για edit profiletrigga είπε:Αυτο το εντιτ για κωδικα τον ψάχνω όλο το μεσημέρι.Δεν βλέπω πουθενα να μου βγάζει html να προγραμματίσω.Αυτο το πράμα το δείχνει στα site με τα backgrounds αλλα στο δικό μου δεν το βρισκω.
και την Μaddona-ελια επισης.elavd είπε:Trigga από ότι βλέπω στις photos σου στο Myspace, το μουστάκι το είχες από μικρός![]()