Myspace και συγκροτήματα

den thymamai an... alla an den to exw balei auto einai to myspace tou group mou/mas

www.myspace.com/happydogproject

Babtua είπε:
Υποθέτω ουδεμία σχέση με τους Ρίσκο που υπήρχαν αρχές '90; Πολύ ωραία μπάντα με ωραία κιθαριστικά μέρη και συνθέσεις, είχα ένα demo τους και τους είχα δει και αρκετές φορές live. Λεπτομέρειες εδώ http://www.anexartisi.gr/risko/risko.htm
Καμια σχεση.

Babtua είπε:
Ε όχι και καμία σχέση... ίδιο όνομα έχετε!  ;D
;D ;D

Ναι αλλα μονο αυτο και οχι πια.Το εχουνε κατοχυρωσει τα παιδια (της μπαντας μου) το ονομα μας απο αρχες του 2000 νομιζω ή τελη δεκαετιας 90.

Eipa na sas dwsw kai egw ena link :P

www.myspace.com/vangelispotamianos

cdsmall.jpg

Kali Akroasi!!!

Εγω βασικα εχω 4 σελιδες στο  myspace ! ;)

www.myspace.com/niktripper

www.myspace.com/niktripperandgeorgekouk

www.myspace.com/radicaldistortionmusic

www.myspace.com/radicalproject

Απορια.

Ξερει κανεις πως αλλαζουμε την σειρα στα τραγουδια. ??? ??? ???

Παλια ειχε τα βελακια πανω και κατω,αλλα τωρα δεν εχει τιποτα.

Πως γινεται; ??? ??? ???

Ευχαριστω.

www.myspace.com/bandampm

After Midnight Popular Music... και αν κάποιος noizer μπορεί να μου πει τη γνώμη του για την παραγωγή (που είναι εξ' ολοκλήρου δική μου/μας) θα βοηθούσε πολύ.

www.myspace.com/aswefailrock    η παλιά μου μπάντα

www.myspace.com/aimshootkill06  άλλη μια μπάντα μου

www.myspace.com/curbsidegr    η τωρινή μου μπάντα

Εδω ειμαι και εγω με μερικα διαμαντια που εχω γραψει. ;D ;D

http://www.myspace.com/vartanis

Και μια διευκρινηση.

Οσα παιδια δεν τους εχω κανει add στο myspase, δεν ειναι γιατι τους σνομπαρω ή γιατι δεν τους " ξερω", αλλα το κανω για να μην φορτωνεται πολυ η σελιδα και σερνεται.

Σας ευχαριστω.

Vartanis είπε:
Οσα παιδια δεν τους εχω κανει add στο myspase, δεν ειναι γιατι τους σνομπαρω ή γιατι δεν τους " ξερω", αλλα το κανω για να μην φορτωνεται πολυ η σελιδα και σερνεται.
Βρε,δεν χρειαζεται να κανεις deny τον κόσμο.Η σελιδα φορτώνει αν εχεις πολλούς top friends,δηλαδη εκεινους που φαινονται στην 1η σελιδα και αυτο το ρυθμίζεις εσυ. (πας home,κατω αριστερα από τους friends σου πατας "Change my "Top Friends" " και στη συνεχεια στο πανω αριστερο μερος διαλεγεις απο το "Choose number of Top Friends" διαλεγεις ποσοι θελεις να φαινονται στην αρχική σου σελίδα) 

Να 'σαι καλα ρε Blue για την απαντηση, αλλα το ξερω.Οπως θα ειδες δεν φαινεται ο Tom. ;) ;) ;)

Αλλα δεν ξερω αν φταιει,αλλα πολλες φορες οταν παω σε σελιδες του myspace αλλων παιδιων και εχουν .....χιλιαδες φιλους, κανει μια ωρα η σελιδα να φορτωσει,βαριεμαι και την κανω.

Μπορει να φταιει παλι, το οτι εχουν ......χιλιαδες comments, δεν ξερω, αλλα σε μενα ενεργει αρνητικα. :P :P :P

Για αυτο, λιγα ......λογια, πολυ μουσικη, G......9,..στα FM. ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back