Myspace και συγκροτήματα

δεν είμαι σήγουρος αν το έχει ξαναποστάρει κάποιο άλλο μέλος της μπάντας (π.χ.  zappa) αλλα τσεκάρετε μια τους pulse.

στο www.myspace.com/pulsefield

αγγλόφωνο alternative prog rock

Γεια σε όλους !!!

Πρόσφατα έκανα κι εγώ προφιλ στο myspace: http://www.myspace.com/fanispap

Παρατήρησα όμως, ότι στο κομμάτι που ανέβασα, όταν το ακούω streaming στο myspace, έχουν κοπεί οι ψηλές συχνότητες, σαν να το ακούω π.χ στα 22020Ηz!

Αν το κάνω download, ακούγεται κανονικά!

Τι παίζει;  :(

Σε άλλα προφίλ ο ήχος είναι μια χαρα. Έκανα κανένα λάθος;;;

Δε νομίζω φίλε μου..Ο player του Myspace είναι επιεικώς απαράδεκτος (και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικός αφού κάθε μπαντα ανεβάσει 20ΜΒ μουσικής). Και με τη δικιά μου μπάντα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην ποιότητα, γι αυτό σκεφτόμαστε να εκαινιάσουμε κανένα άλλο πλέιερ στο myspace που επιτρέπει καλύτερη ποιότητα. :)

By the way, πολλές μπάντες μου έκαναν εντύπωση και μερικές τις έχω ήδη στα φρεντς. Πολύ καλοί κι οι gravitysays_i που ακούω αυτή τη στιγμή.

george_t16 πού μπορείς να βρεις άλλα player καλύτερα από το κλασσικό του myspace; εννοώ έχεις υπ' όψιν σου κάποιο site; ευχαριστώ... 8)

fanispap είπε:
Γ

Παρατήρησα όμως, ότι στο κομμάτι που ανέβασα, όταν το ακούω streaming στο myspace, έχουν κοπεί οι ψηλές συχνότητες, σαν να το ακούω π.χ στα 22020Ηz!
Όντως αυτό που ακούγεται από τον player του myspace είναι 22KHz και μάλιστα 96kbps!  Όμως αν έχεις επιτρέψει το downloading, τότε ο άλλος το παίρνει όπως το ανέβασες.  Μάλλον το έχουν κάνει για λόγους streaming, ώστε να μην κόβεται το τραγούδι σε χρήστες με χαμηλή ταχύτητα.  Θα ρώταγε κανείς, γιατί να μην τα ανεβάσει τα τραγούδια του 22/96 για να αποφύγει και τη μετατροπή από το myspace?  Θα μπορούσε...  Αλλά αργότερα μπορεί να αλλάξει αυτό.

www.myspace.com/michalismusic 

Ακούστε και εμας στο

www.myspace.com/publiusenigmaband

αλλά προπάντων υποστηρίξτε και τους φίλους μας που φαίνονται στην σελίδα. Θα βρείτε πραγματικούς αστερίες ιδίως για όσους ασχολούνται με fusion.

Trending...

Νέα θέματα

Back