• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

My "new" tele!

ηρθε η ωρα να τρελλαθεις... :)

απο το παραπανω λινκ λοιπον

#
Freedom:

# Telecaster

# Flanger

# Whammy

# Wah-Wah

#
Wake Up:

# Telecaster

# Arm The Homeless for the solo

# Flanger

# Whammy set 1 octave up

# Talkbox

# Wah-Wah

# Whammy harmonizing up a seventh
οι ...7 κιθαρες ηταν προσθηκες των τελευταιων ετων ,παντα tele player ηταν... ;) μαλιστα στο GP που εχω λεει ο ιδιος οτι η Αrm the Homeless custom κιθαρα του ηταν μουφα και οτι ευτυχως που βρηκε την τελε και βρηκε το φως του ;D

bluesbreaker είπε:
Superfunk στο λινκ που εδωσες στο gear του Morello εχει 7 κιθαρες εκ των οποιων ΜΟΝΟ 1 tele...ενω εχει 3 ibanez,1 gibson και μια "custom performance"
Αυτό έλειπε να μην έχει. Εδώ οι πιο χαβαλέδες απο μας έχουν 5-6 κιθάρες τουλάχιστον, δεν θα έχει ο Morello παραπάνω; Ποια είναι η προτίμησή του και με ποια ηχογραφεί είναι άλλο καπέλο.

ενταξει ειναι all around οι ΤΕΛΕ αλλα για σκληρο ηχο δεν κανουν!!!
Εντάξει, μου είναι δύσκολο να φανταστώ τον Rhoads ή τον Wylde με Tele, αλλά μέχρι εκεί. Για τον ήχο των RATM μια χαρά είναι. ;)

Μην εμφανίσει κανείς καμία αρχαία φωτογραφία του Rhoads με Telecaster. Δεν είναι αυτό το point.

ενταξει το παλικαρι δεν φταιει εχει πεσει θυμα και αυτος της ...προπαγανδας :) :) οτι οι τελε ειναι μονο για...καουμποϊκα... ;) ;) 

ειχα την εντυπωση οτι ο morello επαιζε για αιωνες φανατικα με tele, και μαλιστα με την ιδια.. απο οτι θυμαμαι απο κατι παλιες συνεντευξεις του, δεν ειχε και παρα πολλες κιθαρες (για τοσο γνωστο παικτη)..

Alter είπε:
ειχα την εντυπωση οτι ο morello επαιζε για αιωνες φανατικα με tele, και μαλιστα με την ιδια.. απο οτι θυμαμαι απο κατι παλιες συνεντευξεις του, δεν ειχε και παρα πολλες κιθαρες (για τοσο γνωστο παικτη)..
Κι εγώ μία έχω υπ'όψιν, τη Sendero Luminoso Tele.

Θεωρώ ότι παραμένει στενότερα συνδεδεμένος με την Arm The Homeless Ibanez του, τουλάχιστον live.

Alter είπε:
.. χε χε .. την αλλη βδομαδα καταφτανει και η δικια μου "new" tele, που τη βρηκε ο superfunk στο ebay και τη χτυπησαμε σημερα!! .....  ;D ;D

http://cgi.ebay.com/50s-Tele-Style-Lefty-left-Warmouth-Fender-USCG-parts_W0QQitemZ260226225561QQihZ016QQcategoryZ2384QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

...

thanks man.!!
:o

Καλά, είστε απίστευτοι. Εκκλησία κλέψατε! Ωραίο κομμάτι. ;)

Alter είπε:
.. χε χε .. την αλλη βδομαδα καταφτανει και η δικια μου "new" tele, που τη βρηκε ο superfunk στο ebay και τη χτυπησαμε σημερα!! .....  ;D ;D

http://cgi.ebay.com/50s-Tele-Style-Lefty-left-Warmouth-Fender-USCG-parts_W0QQitemZ260226225561QQihZ016QQcategoryZ2384QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

...

thanks man.!!

ME ΓΕΙΕΕΕΣ!!!

Μόλις την πάρεις, θα σου πρότεινα όμως να τις βάλεις άλλους μαγνήτες...και κυρίως neck!

bloody_sunday είπε:
Ψάξε λίγο βρε bluesbreaker πριν ποστάρεις...
Λοιπον για να ξεκαθαριζω...

1.δεν ειπα οτι τα RATM δε βγαινουν με TELE(καθε κομματι μπορει να κουτσοβγει με οποιαδηποτε κιθαρα...αν αυτος που παιζει ξερει να παιζει και να ρυθμιζει τα εφε του)

2.εκανα απλα ενα σχολιο οτι ο ηχος του Morello στο clip του elavd εμενα δε μου θυμιζε RATM(αυτο το twang που ακουγα-αν τα λεω καλα-δεν το εχω ακουσει τουλαχιστον στους πρωτους δισκους)

3.Σε καμια περιπτωση δεν πηγα να την πω στο Superfunk,τι να του πω σε κατι που κατεχει τοσο καλα?απλα ειδα οτι στα links που μου εδωσε υπηρχε 1 μονο tele στο live gear και καμια tele στο studio gear και αυτο εγραψα

4.Προσεξε λιγο τις ημερομηνιες απο τα live που μου εδωσες...εγω αναφερομαι στο πρωτο που αναφερομαι βγηκε το 1992!!δηλαδη ειναι απιθανο ο morello να αλλαξε γουστα...εσυ εχεις την ιδια κιθαρα συνεχεια??αλλαζουν οι μουσικες προτιμησεις και τα ακουσματα με τον καιρο και ο morello-που ψαχνει τον ηχο του απιστευτα-δε μου φαινεται καθολου απιθανο να βρηκε τον ηχο του σε μια TELE

5.Μπορει ισως να γραφω ανακριβειες και μπουρδες πολλες φορες,αλλα δεν το κανω σκοπιμα...κανενας δεν ειναι παντογνωστης...αλλιως γιατι να βρισκεται σε ενα φορουμ??εγω εχω διαθεση να μαθω και πραγματικα εχω μαθει πολλα πραγματα...

Εντελως φιλικα και με εκτιμηση προς ολους

Αριστειδης

....και ακολουθοντας τη συμβουλη σου εψαξα στο net και βρηκα αυτο:

Do you lean on your tech for that?
Pretty much. My setup is so easy. It�s five effects on a pedal board, my amp, and my cabinet. I think I bring six back-up guitars out on the road. It�s pretty straightforward.

Tell me about those guitars.

For the songs in Drop D tuning, I use the stock Telecaster. For the ones in standard tuning, I use that mongrel "homeless" guitar. Each one of those has a back-up, and then I use a double neck for "The Ghost of Tom Joad" and a little Canadian pawn shop guitar on "Calm Like a Bomb."

elavd είπε:

...

thanks man.!!

ME ΓΕΙΕΕΕΣ!!!

Μόλις την πάρεις, θα σου πρότεινα όμως να τις βάλεις άλλους μαγνήτες...και κυρίως neck!
μη το λες δουλευουν πολυ καλα οι στρατ μαγνητες σε αυτη τη θεση,μπορει να εκπλαγει ευχαριστα ;)

http://www.pbase.com/jroy/inside_clarence_whites_telecaster

Οντως εκκλησια κλεψαμε....λογικα θα ειναι τρομερη τελε..

Αγαπητέ Αριστείδη, εννοείται ότι κανείς δεν είναι παντογνώστης... και όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε ένας φίλος σε πρόσφατο θρεντ, το ψάξιμο στο Google δεν είναι η απάντηση γιατί έτσι, δεν θα υπήρχε καν φόρουμ και θέματα προς συζήτηση.

Εγώ δεν συσχέτισα τον Morello ούτε κάποιον άλλο καλλιτέχνη με μονάχα μια κιθάρα - πώς θα ήταν δυνατόν άλλωστε; Eδώ ακόμη και ο "Les Paul is my middle name" Slash αρκετές φορές παίζει με BC Rich Mockingbird... Απλά στάθηκα εδώ:

bluesbreaker είπε:
Eνταξει Ηλια ο Λαμπρος εδω εχει απολυτο δικαιο!!!αυτος δεν ειναι ο ηχος των RATM!!!μολις τον ακουσα μου ηρθαν τα γελια...ενταξει ειναι all around οι ΤΕΛΕ αλλα για σκληρο ηχο δεν κανουν!!!

Οκ μπορει να εχει περασει καποια κομματια με τελε στη δισκογραφια των RATM,αλλα μη μου πεις οτι το wake up η το freedom ειναι παιγμενα με Tele γιατι θα τρελλαθω... :o!
...κάτι που ήταν εύκολο προς εξακρίβωση. Στάθηκα μόνο στα δυο κομμάτια που ανέφερες (που όντως βγήκαν τότε) και όχι σε όλη του την σταδιοδρομία μέχρι σήμερα. Και από δω φιλικά (πάντα),

Σπύρος

Ναι βρε Σπυρο καλα εκανες...(και εγω μεταξυ μας επεσα απο τα συννεφα οταν ειδα τα clip :P),απλα οι RATM ηταν και ειναι απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα και απλως ο ηχος της κιθαρας στο 1ο clip με ξαφνιασε!!τωρα αν οντως ειναι παιγμενα στο δισκο με TELE και φταει η μιξη που εγινε στο στουντιο στις κιθαρες οταν ηχογραφουσε η τα αυτια μου κανουν κολπα δε το ξερω...απλα με ξενισε!thats all ;)!

Alter είπε:

...

thanks man.!!
μολις  τελειωσα το σεταρισμα της και ειναι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!

Εχε χαρη που ειναι αριστερη αλλοιως δεν νομιζω να την επαιρνες απο τα χερια μου!! ;D

(μεγαλο μανικι να βαλεις χορδες σε αριστερη κιθαρα & να την σεταρεις.....εχω ζαλιστει!! :) )

σπασανε καθε ρεκορ οι ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ αυτη τη φορα!ΔΥΟ μερες απο ΗΠΑ!!!

Δε παιζεις κανα τζοκερ λεω εγω....

τα χω παιξει.. το περιμενα να ναι καλη, αλλα μεγαλη τυχη, βγηκε τοσο καλυτερη!! την εδειξα σε κανα δυο φιλους μουσικους το απογευμα και χαζεψανε .. μετα οταν τους ειπα και τιμη ...  :-X :'( ;D

.. θα ετοιμασω λεπτομερες review πολυ συντομα

δεν ετυχε...ΠΕΤΥΧΕ!! :)

Βλεπω εναν μεγαλο ερωτα να γεννιεται....αργησες λιγο αλλα επιτελους ειδες και εσυ το ΜΟΝΟ φως.... ;D ;D ;D

υπαρχουν οι απλες κιθαρες και υπαρχουν και ΟΙ κιθαρες δηλ. οι τελε...

Trending...

Νέα θέματα

Back