My "new" Gibson ES335

Superfunk είπε:
Βλέποντας το νέο απόκτημα του elavd άρχισα να κάνω περίεργους συλλογισμούς όπως "μία Sheraton με νέους μαγνήτες, ηλεκτρικά και κλειδιά κάνει περίπου 800 ευρώ
Μάλλον παραπάνω θα σου βγει, αφού

Sheraton = 629€

2x Gibson Classic 57 Humbuckers = 288€

Grover Tuners = 44€

------------------

Σύνολο: 961€
ΕΕΕΕΕ,μη κλεβεις η SHERATON εχει απο τη μανα της GROVERS!!  (σιγα τα κλειδια βεβαια αλλα τεσπα....)
ΟΚ ΟΚ 917€ ;D

Αντε να σιγονταρω και εγω....

Δεν θα του παρει και ο μαστορας καμμια 50αρα για την αλλαγη? (εφιαλτης σωστος η αλλαγη μαγνητων στα σκαφη...)

:)

Δεν τα μετρατε και πολυ καλα .

Sheraton  629 +  paf57+paf57 plus gold  308 +

ηλεκτρικα ~30 + μαστορας ~50 + χορδες  5-6

= 1023  (χωρις σεταρισμα)

ηλια μεγεια και απο εμενα φιλε μου.

πρεπει παντα να υπαρχει μετρο συγκρισης πριν 'παντρευτεις'  ;)

Μεγειες ρε ηλια πανεμορφη!

πηρες ενα μεγαλο ..απωθημενο για πολλους απο εδω μεσα... ;)

Μάλλον παραπάνω θα σου βγει, αφού
Sheraton = 629€

2x Gibson Classic 57 Humbuckers = 288€

Grover Tuners = 44€

------------------

Σύνολο: 961€

Δεν τα μετρατε και πολυ καλα .Sheraton  629 +  paf57+paf57 plus gold  308 +

ηλεκτρικα ~30 + μαστορας ~50 + χορδες  5-6

= 1023  (χωρις σεταρισμα)
Κύριοι, σας βρίσκω λίγο αδιάβαστους (μήπως το κάνετε επίτηδες; ::)). Στο playback-europe (το οποίο έχει καλύτερες τιμές από το Θωμά για Epiphone, PRS SE κλπ.) η Sheraton έχει 546€. Επίσης, μπορεί κανείς να πάρει ένα καλό σετάκι Seymour Duncan (π.χ. SH2 neck και SH4-JB bridge) λίγο ακριβότερα από την τιμή ενός PAF. Αφήστε, η αγορά μίας 335 δεν εκλογικεύεται με τίποτα. Όμως, παραμένει the real thing!!

546€ στο playback αλλα αν την δεις εσυ , πες  μου το και σε μενα .

Ειναι σαν την classic custom που περιμενω

2,5 μηνες απαντηση ποτε θα ειναι in stock

dkall είπε:
546€ στο playback αλλα αν την δεις εσυ , πες  μου το και σε μενα .

Ειναι σαν την classic custom που περιμενω

ναι αλλα απο οτο ειδα το γραφει φατσα καρτα

"Delivery within 60 business days."

ακαι αμα πατησεις και το info

"The delivery periods indicated on our website are given as an indication and are depending of the availability of the product from our supplier, to precisely check this time before your purchase please contact us by email using our contact form."

Ξερω τη  βιαζεασαι αλλα.... :)

Aσε σου μιλαω εκ πειρας , πηρα κατι σε Del 5 days  και ηρθε μετα απο .....42 ημερες

Απο τοτε , μονο οτι ειναι in stock

Aσε σου μιλαω εκ πειρας , πηρα κατι σε Del 5 days  και ηρθε μετα απο .....42 ημερεςΑπο τοτε , μονο οτι ειναι in stock
Μάλιστα. Άρα θα τραγουδήσω και πάλι το γνωστό άσμα "Έλα απόψε στου Θωμά για να πάρεις μπαγλαμά...". Anyway, το συνολικό κόστος το υπολογίζω γύρω στα 850.

Δεν θα του παρει και ο μαστορας καμμια 50αρα για την αλλαγη? (εφιαλτης σωστος η αλλαγη μαγνητων στα σκαφη...)
@Superfunk, η τιμή που μου έγραψες περιλαμβάνει κούρδισμα ξύλων και ειδικό καλάϊ; Αν ναι, χαλάλι...  ;D ;D ;D

τελευταιος και καταιδρωμενος.....

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΑΙΧΤΗ!! ειναι πραγματικα κιθαρα φετιχ.

δηλαδη τωρα δεν ξαναψωνιζεις τιποτα?? φανταζομαι οτι εκλεισες με τις κιθαριστικες αγορες. ;D ;D

mechmg93 είπε:
δηλαδη τωρα δεν ξαναψωνιζεις τιποτα?? φανταζομαι οτι εκλεισες με τις κιθαριστικες αγορες. ;D ;D
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??????????? ;D ;D

Με γειές Ηλία κι από εμένα έστω και αργοπορημένα. Ωραιότατη η κιθάρα, αν κι εγώ θα την προτιμούσα σε 'ενα λιγότερο "επιπλέ" χρώμα μιας και δεν είμαι καθόλου φαν των sunburstοειδών χρωμάτων και αποχρώσεων (έχω πρόβλημα γιατρέ?). Φτου της πάντως να μην σου τη ματιάσω!

AΠETAΞΑΜΗΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ..........γυρνα τωρα αμεσως στις fender σου........... :P :P :P :P :P :P

Καλα επειδη και μονο ειναι ES335 δε πειραζει συγχωρεισαι  ;D ;D ;D ;D ;D.....μη σε δω με κανενα εξαμβλωμα τυπου les paul μονο  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

MEΓΕΙΕΣ

fenderiarhs είπε:
μη σε δω με κανενα εξαμβλωμα τυπου les paul μονο  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω:

18.jpg

Ωραία η φότο του αποπάνου αλλά... Επειδή δε μπορώ να διακρίνω καθαρά, το headstock γράφει Gibson? Πάντως πάλι με μονούς παίζει το "παιδί"... :P

electric_wizard είπε:
Ωραία η φότο του αποπάνου αλλά... Επειδή δε μπορώ να διακρίνω καθαρά, το headstock γράφει Gibson? Πάντως πάλι με μονούς παίζει το "παιδί"... :P
ΚΑΡΑ-Gibson:

12.jpg

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
45
Εμφανίσεις
10K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back