My new Revstar

Δεν θα έδινα 1900 που κάνει καινουρια.
Είχε δύο αγγελίες. Μια Version1 1100 και μια Version2 1300. O V1 δεν έστελνε Κρήτη. Ο V2 ωστόσο την κατέβασε 1100 και αυτός. Τον ρώτησα εάν μπορεί να κατέβει στα 1000. Δέχτηκε ευχαρίστως, και την επόμενη μέρα την είχα παραλάβει..

Πωληθηκε 1,000 ευρω μια κιθάρα που αγοράστηκε 1,900…; Damn…

Λοιπόν, παραδίπλα έχει ένα νήμα ο @LK, λέγοντάς μας πώς να φτάσουμε να έχουμε πολλές κιθάρες μέσα από πολλές θυσίες και στερήσεις εκτός από το κάπνισμα.
Αν η δική σου μέθοδος είναι πιο ωραία, έχω πλέον εσένα για μέντορα 😂

Λοιπόν, παραδίπλα έχει ένα νήμα ο @LK, λέγοντάς μας πώς να φτάσουμε να έχουμε πολλές κιθάρες μέσα από πολλές θυσίες και στερήσεις εκτός από το κάπνισμα.
Αν η δική σου μέθοδος είναι πιο ωραία, έχω πλέον εσένα για μέντορα 😂
Υπερβολές.
Η μέθοδός μου είναι ανώδυνη :LOL:

Κάθε καινούργιο όργανο, χάνει την αξία του τα πρώτα χρόνια.
Εγώ βλέπω ότι ο George , αγόρασε με 1Κ ένα όργανο που κάνει 2Κ....άρα μάλλον οξυδερκή αγοραστή θα τον χαρακτήριζα.
Μένει να δούμε την εξέλιξη του οργάνου σε βάθος 25ετίας.
Αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η Yamaha είναι Yamaha, και την κιθάρα την λανσαρει ο mancuso , ο οποίος έχει τη δυναμική να γίνει guitar icon..... η πρόβλεψη μάλλον καλή είναι για την αξία της κιθάρας μελλοντικά.

Ο πραγματικός λόγος είναι ότι αφού δεν μπορώ να πάρω cafe racer μοτοσυκλέτα (έχω παρατήσει το σπορ), πήρα cafe racer κιθάρα… :D
Μην τα παρατάς, και ΑΝ την πάρεις τη μηχανη, δώκε την μου λιγο να βγάολω μια τετοια φωτο :LOL:

Attachments

• ageofglory-caferacer-banner.webp
    ageofglory-caferacer-banner.webp
    179.3 KB · Εμφανίσεις: 0

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back