My new Revstar

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
2,493
Χθες πούλησα την schecter, σήμερα παρέλαβα την RSP20X (ταχύτατη η Γενική Ταχυδρομική)....
Ποιότητα από το πάνω ράφι, σχετικά ελαφριά, καλοζυγισμένη, φοβερο μανίκι, και με εξαιρετικό στησιμο στον ήχο. Είναι και πανέμορφη.
Θα ακολουθήσει review προσεχώς....

6e2fdaed-20a3-43c6-b9cb-36a5002dbd2e - Αντιγραφή.jpeg

Ένα κλιπάκι με καθαρό ήχο φεντερ, και μετά με overdrive σε καθαρό κανάλι hiwatt, όπου και ανεβάζω gain σταδιακά. Στο τέλος βάζω ένα muff. Παίζω και στις 5 θέσεις. Πολύ καθαροί, πριμάτοι και αθόρυβοι οι μαγνήτες.

Ευτυχώς είσαι και εσυ , και ακούμε και βλέπουμε καμία εξωτική- έξω από τα συνηθισμένα κιθάρα.

Καινουργια την πήρες ή μια αγγελία που υπήρχε από Αθήνα;

Δεν θα έδινα 1900 που κάνει καινουρια.
Είχε δύο αγγελίες. Μια Version1 1100 και μια Version2 1300. O V1 δεν έστελνε Κρήτη. Ο V2 ωστόσο την κατέβασε 1100 και αυτός. Τον ρώτησα εάν μπορεί να κατέβει στα 1000. Δέχτηκε ευχαρίστως, και την επόμενη μέρα την είχα παραλάβει..

Αυτός και άλλοι τρεις την έχουν όλοι κι όλοι…
Chris Buck με P90s. Παικτούρα κιόλας

Δεν θα έδινα 1900 που κάνει καινουρια.
Είχε δύο αγγελίες. Μια Version1 1100 και μια Version2 1300. O V1 δεν έστελνε Κρήτη. Ο V2 ωστόσο την κατέβασε 1100 και αυτός. Τον ρώτησα εάν μπορεί να κατέβει στα 1000. Δέχτηκε ευχαρίστως, και την επόμενη μέρα την είχα παραλάβει..
Αυτό το λατρεύω. Συζητησιμοι πωλητές. Πολύ καλό

Πάντως του το δίνω 100%.
Είναι τολμηρή κίνηση.
Εγω δεν θα έβγαινα από το comfort zone ..πάλι καμία strat/tele θα έπαιρνα 😄

Πάντως του το δίνω 100%.
Είναι τολμηρή κίνηση.
Εγω δεν θα έβγαινα από το comfort zone ..πάλι καμία strat/tele θα έπαιρνα 😄

Δεν έχω «κολλήματα». Είναι μια κιθάρα που αξίζει να βρίσκεται σε κάθε καλή συλλογή. Η μεταπώληση δε με απασχολεί, καθώς την παντρεύομαι τέτοια καλή κιθάρα. Εχει πολύ έντονο χαρακτήρα, σχεδιαστικά και ηχητικά, και αυτό είναι το μεγάλο της προσόν. Η schecter καλή, χρυσή αλλά χαρακτήρας μηδέν. Δεν μπορούσα να βρω έναν σκοπό γιαυτην.

Δεν έχω «κολλήματα». Είναι μια κιθάρα που αξίζει να βρίσκεται σε κάθε καλή συλλογή. Η μεταπώληση δε με απασχολεί, καθώς την παντρεύομαι τέτοια καλή κιθάρα. Εχει πολύ έντονο χαρακτήρα, σχεδιαστικά και ηχητικά, και αυτό είναι το μεγάλο της προσόν. Η schecter καλή, χρυσή αλλά χαρακτήρας μηδέν. Δεν μπορούσα να βρω έναν σκοπό γιαυτην.
Εγώ έχω το πρόβλημα, όχι εσύ 😜

Καταρχάς καλορίζικη. Και πάμε στην "ταμπακιέρα": Αναφέρεις φυσικά αυτό...
Είναι μια κιθάρα που αξίζει να βρίσκεται σε κάθε καλή συλλογή.
... αλλά δεν νομίζω ότι ο μόνος λόγος που την πήρες. Ποια είναι τα βαθύτερα κίνητρα, τι μας κρύβουν; :unsure: 😄

Καταρχάς καλορίζικη. Και πάμε στην "ταμπακιέρα": Αναφέρεις φυσικά αυτό...

... αλλά δεν νομίζω ότι ο μόνος λόγος που την πήρες. Ποια είναι τα βαθύτερα κίνητρα, τι μας κρύβουν; :unsure: 😄

Το αξίζει διοτι ποιοτικά είναι κορυφαία, και διδει κάτι διαφορετικό ηχητικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ο πραγματικός λόγος είναι ότι αφού δεν μπορώ να πάρω cafe racer μοτοσυκλέτα (έχω παρατήσει το σπορ), πήρα cafe racer κιθάρα… :D

Απαντήσεις

Trending...

Back