και εγώ έτσι κάνω...απλά έχω ένα δίσκο και τα βάζω εκεί μέσα. Κάποια στιγμή που ξεκαθαρίζω, τα ξαναπιάνω. Μου έχει τύχει βέβαια να πετάξω και πράγματα που άξιζαν μία 2η ευκαιρία...mustafank είπε:έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να τα παρατάει στη μέση, αφήνοντας μισοτελειωμένες τις όποιες ιδέες)
Εσύ...συνεχίζεις να με ανησυχείς 8)Εγώ ακούω ακόμη.
Φυσικά...για να εκτιμήσεις τη μουσική μου δημιουργία...θέλεις ολοκληρωμένο ηχητικό σύστημα ;Dchris gti είπε:Αγαπητέ Μαραθωνομάχε, το link του πρώτου post απαιτεί flash για να παίξει σε iPad.
Α ναι βρε είναι πολλά...marathon είπε:Σε ποιό από τα 9 τεμάχια?
και (θα επιθυμούσα) να μου έστελνες ένα κανονικό κιθαρίστα για να τον διατάζωNestoras είπε:Aν ήμουν όμως ο παραγωγός σου ή θα σου αφαιρούσα την κιθάρα
και αυτό- θα ξέρεις- ότι με σκοτώνει ;Dή θα σ' έβαζα να ξαναπαίξεις
Λογικό, τα "άλλα" τα προγραμματίζωΠρόσεξε, τα πιο "άχρονα" και εκτός mood πράγματα που έχεις κάνει προέρχονται από αυτό το όργανο.
βρήκα τεράστια δυσκολία στο να είμαι συνεπής, το ομολογώ. Έχεις και αυτά τα synths...που σε παρασύρουν ρε αδελφέ. ;Dδιότι αμφιταλαντεύεται συνέχεια ανάμεσα στο να είναι ambient* μουσική και το να έχει ισχυρό θεματικό περιεχόμενο
Λοιπόν θα επιμείνω στην αρχική κρίση μου- like it...trolley είπε:Σε καλλιτεχνικό επίπεδο, δεν είναι ολοκληρωμένη διότι αμφιταλαντεύεται συνέχεια ανάμεσα στο να είναι ambient* μουσική και το να έχει ισχυρό θεματικό περιεχόμενο (βλέπε: ισχυρό αρμονικό/μελωδικό περιεχόμενο). Αν είχες πάει ένα βήμα παραπέρα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, θα είχαμε υλικό έτοιμο για πλατειά κυκλοφορία και διανομή.
Presets ή samples εννοείς? Γιατί έχει απ' όλα ο μπαξές! ;D ;Dneeq είπε:η συνεχης χρήση ετοιμων presets.
Δεν έχω καταλάβει τι εννοείς pads βέβαια...Εγώ pads, ξέρω τη κατηγορία που βρίσκω στα έτοιμα presets των synths...Pads, leads...εάν εννοείς αυτά...γιατί να φτιάξω όταν υπάρχουν έτοιμα? ;Dneeq είπε:Γιατι αποκλειεται να φτιαχνεις τοσο ωραια pads![]()
Νομίζω ότι τα υπογραμμισμένα είναι πιο κοντά σ' αυτό που εγώ σκέφτομαι. Κατά την γνώμη μου δεν είναι "κακοπαιγμένη" η κιθάρα, ίσα ίσα που χρησιμοποιείται ισότιμα με τα synth-ια (δημιουργώντας ατμόσφαιρα). Απλά ίσως σε κάποια μέρη να ήθελε άλλη προσέγγιση.Nestoras είπε:Aν ήμουν όμως ο παραγωγός σου θα σ' έβαζα να παίξεις κάποια μέρη λίγο διαφορετικά. Μόνο στο In the dark είσαι "μέσα".![]()
Τεχνικά δεν υπάρχουν...τόσα ξέρω και ηχολήπτης-τεχνικός ήχου δεν προκάμω να γίνωcos_dr είπε:Δεν στεκομαι στα τεχνικά, στις ισοσταθμίσεις και σε άλλα, ειναι αξιοπρεπέστατη δουλειά για τα μέσα που χρησιμοποίησες,
Ανυπομονώ!marathon είπε:Το 2ο υποθετικό project που ετοιμάζω είναι να μαζέψω και να ξαναλουστράρω τα ethnic που έχω φτιάξει κατά καιρούς που έχω την εντύπωση ότι όταν τα βάλω μαζί (ενώ είναι γραμμένα σε διαφορετικές χρονικές περιόδους)...μιά χαρά "ταινία" θα βγάλουν ;D