Γι αυτο εγραψα στο επομενο ποστ να ποσταρουμε καλλιτεχνες που εμφανιστηκαν μετα το 2000 κ οχι τραγουδιαΜουσική που έχει παραχθεί από το 2000 και μετά έχουν και οι Μaiden, Metallica , Deep Purple κλπ. Μήπως εννοούμε μπάντες/solo artists που δημιουργήθηκαν ή κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά μουσική από το 2000 και μετά?
Γι αυτο εγραψα στο επομενο ποστ να ποσταρουμε καλλιτεχνες που εμφανιστηκαν μετα το 2000 κ οχι τραγουδιαΜουσική που έχει παραχθεί από το 2000 και μετά έχουν και οι Μaiden, Metallica , Deep Purple κλπ. Μήπως εννοούμε μπάντες/solo artists που δημιουργήθηκαν ή κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά μουσική από το 2000 και μετά?
Aυτοί αντιγράφουν Sabbath αλλά το κάνουν πολύ καλά.Βαγγελη μου θυμισες κ αλλη μοα συμπαθητικη μπαντουλα που μου αρεσε κ λαιβ!
Κ αυτοι αλλα ακουγονται ευχαριστα!Aυτοί αντιγράφουν Sabbath αλλά το κάνουν πολύ καλά.
Me like it
Tους ήξερα αυτούς, ειδικά το Guardian angel που έβαλες είναι εκπληκτικό κομμάτιΟι Πολωνοί Riverside είναι απ τα γκρουπ που έχω μεγάλες ελλείψεις αλλά επίσης από αυτά που σε ένα παράλληλο σύμπαν είναι η μεγαλύτερη σύγχρονη prog rock μπάντα
Ηταν ο Paolo απο τοσο παλια..?Paolo Nutini, Fleet Foxes, Raconteurs, Amy Whinehouse, Absynth Minded, Arcade Fire, The Strokes, Jet, White Stripes, Gorillaz, Franz Ferdinand, Nightwatchman μερικά από τα ονόματα που θυμήθηκα on-the-fly, και κινούνται στην ευρύτερη pop-rock/εμπορική κατηγορία.