ποια είναι η πρόληψη τέτοιων περιστατικών που προβλέπεται απο την κοινωνία μας. Τρίχες.
Ακριβως....
Εγω μονο τις τελευταιες 3 ημερες ειχα 3 ....περιστατικα ...ουδ όλως περιεργως και τα 3 με .... πιθηκοείδη που οδηγουσαν "μηχανη" ( αλλο δραμα και αυτο.... στην Ελλαδα ).
1. Πηγαινω τον μικρο στα αγγλικά....παω να περασω απο τη ΔΙΑΒΑΣΗ.... λογω του οτι εχω τον μικρο μαζι ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ
σταματανε ΟΛΑ τα αυτοκινητα...
φυσικα καγκουρο-ντελιβερας με παπι και με ταχυτητα... 234 χιλιομετρα/δευτερολεπτο ...ορμαει να περασει και μας περναει ξυστά (χτυπησε τη τσαντα του μικρου που...ευτυχως κρατουσα εγω ) ...
στις... διαμαρτυριες μου απαντά "εισαι λιγο λαλακας?δεν ξερεις οτι στη διαβαση σταματανε ΜΟΝΟ τα αμαξια? " τον μαμεις ή δεν τον μαμείς κυριΑ προεδρΩς?
2. Σταματημενος στο φαναρι (πάλι με το παιδι μεσα στο αμάξι) με αλλα 3.567 αυτοκινητα μπροστα μου ,2 λωριδες ο δρομος,στη μια φουλ...παρκαρισμενα αμαξια...
δευτερος δικυκλιστης Untermensch κολλημένος πισω μου μαρσαρει με μανια για 10 δευτερολεπτα και μετα κορναρει....εγω απο τον μπροστινο μου απεχω....2 ποντους και αριστερα μου εχω χωρο max 5 ποντους....
ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ για να περασει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ο λαλακας?
Ξεκιναμε.....με το που φτανει διπλα μου (προσπερνωντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην αντιθετη μερια του δρομου ) με στολιζει κανονικα και απαιτει....να...κατεβω κατω (ο τυπος ειναι δε ΠΥΓΜΑΙΟΣ και στα μισα κιλα μου...) τον μαμεις ή δεν τον μαμείς κυριΑ προεδρΩς?
3.Χθες στα διοδια στην Κορινθος (πάλι με το παιδι μεσα στο αμάξι)...
Με το που φτανω κοντα στα διοδια κοβω στην νομιμη και ενδεδειγμενη ταχυτητα και μπαινω στη λωριδα του ...κουβουκλιου που εχω επιλεξει για να πληρωσω...
Ετερος "πιθηκανθρωπος μηχανακιας" στα τελευταια....30 μετρα με περναει απο τα ΔΕΞΙΑ με 345 χιλιομετρα/milisecond και σταματα διπλα μου βριζοντας... "δε με βλεπεις ρε λαλακα?θα με σκοτλωσεις?" μου λεει...
τον μαμεις ή δεν τον μαμείς κυριΑ προεδρΩς?
Μόνο οι κλήσεις που θα έκοβε σε κανονικές παραβάσεις και όχι στα ρανταρ της εθν. οδού, θα γέμιζε τα ταμεία και θα ίσιωναν κι οι δρόμοι, για να μη πω πως θα σώνονταν ζωές.
ακριβως