Δυνατη μουσικη - μπουγελο σε λαπτοπ

Με τόσους παλαβους τριγύρω μας το να αποφύγει κάποιος καθημερινά κάποιο fistfight απαιτεί το να είναι ο Ιώβ.
Έχω πολλά να χάσω, από μια ανοησία της στιγμής.....και δεν τσιμπάω.

Σάββατο ξημερώματα (04:30) , μεθυσμένος γύρω στα 60+  , που του έκανα από το μπαλκόνι στον πληθυντικό ευγενικά παρατήρηση να μην  ΞΑΝΑΤΡΑΚΑΡΕΙ το αμάξι της φίλης μου και να σταματησει να οδηγα (ναι το τράκαρε - ήταν παρκαρισμένο απο κάτω- το μπαμ με ξύπνησε  ) με προσκαλούσε ουρλιάζοντας να κατέβω κάτω να με ...μαμήσει. 

Δεν λέω , για κλάσματα του δευτερολέπτου, μου πέρασε από το μυαλό να κατέβω.....αλλά είμαι πολύ όμορφος για φυλακή......

Κάθε μέρα δίνω αγώνα να αποφύγω καβγάδες.....είτε λεκτικούς , είτε με τα χέρια.....και καταβάλλω τεράστια προσπάθεια να τους αποφύγω.

Δηλαδή , αν απλά ΔΕΝ έκανα τίποτα - όχι να προκαλέσω-  ....θα σκοτωνόμασταν.
Ήθελα απλά να πω, πως πριν καταλήξει να αυτοδικήσει η φουρκισμένη γειτόνισα, θα έπρεπε να

1. είχε μιλήσει ευγενικά σαν γείτονας στον rockhead
  2. και αν δεν εισακουγόταν να είχε ζητήσει βοήθεια απο τις αρχές, βάσει νόμου (που δεν υπάρχει όπως είπες)
  3. και να υπήρχε ανταπόκριση απο την αστυνομία.? (όχι να τον βάλει ισόβια μέσα ? όπως είναι της μόδας η αυστηρότητα στους νόμους που δεν τηρούνται αλλά σύσταση και σε ανυπακοή μικρό πρόστιμο. Εφόσον βέβαια υπήρχε πρόβλεψη νόμου, που δεν υπάρχει).
Αυτά είναι τρία εμπόδια ΠΡΙΝ φτάσει να αυτοδικήσει εν βρασμώ ο πολίτης και αναρωτιέμαι ποια είναι η πρόληψη τέτοιων περιστατικών που προβλέπεται απο την κοινωνία μας. Τρίχες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ήθελα απλά να πω, πως πριν καταλήξει να αυτοδικήσει η φουρκισμένη γειτόνισα, θα έπρεπε να

1. είχε μιλήσει ευγενικά σαν γείτονας στον rockhead
  2. και αν δεν εισακουγόταν να είχε ζητήσει βοήθεια απο τις αρχές, βάσει νόμου (που δεν υπάρχει όπως είπες)
  3. και να υπήρχε ανταπόκριση απο την αστυνομία. (όχι να τον βάλει ισόβια μέσα ? όπως είναι της μόδας η αυστηρότητα στους νόμους που δεν τηρούνται αλλά σύσταση και σε ανυπακοή μικρό πρόστιμο. Εφόσον υπήρχε πρόβλεψη νόμου, που δεν υπάρχει).
Αυτά είναι τρία εμπόδια ΠΡΙΝ φτάσει να αυτοδικήσει εν βρασμώ ο πολίτης και αναρωτιέμαι ποια είναι η πρόληψη τέτοιων περιστατικών που προβλέπεται απο την κοινωνία μας. Τρίχες.
Σωστά όλα τα ανωτέρω.

Για έναν περίεργο λόγο η πολιτεία μας ορισμένα (χοντρά) θέματα ,για τα δικά μου τα βιβλία , ΔΕΝ δείχνει ΚΑΜΙΑ (ή δείχνει ΕΛΑΧΙΣΤΗ) ποινική απαξία..π.χ. "φασαρία" ή οδήγηση με μέθη.....και για κάποια άλλα - αδιάφορα ΠΟΙΝΙΚΑ για τον νομικό μου πολιτισμό (π.χ. αν δεν πληρώσεις ασφαλιστικές εισφορές ή βεβαιωμένους φόρους ) σε χώνει στην μπουζού.

Σωστά όλα τα ανωτέρω.

Για έναν περίεργο λόγω η πολιτεία μας ορισμένα (χοντρά) ,για τα δικά μου τα βιβλία , ΔΕΝ δείχνει ΚΑΜΙΑ (ή δείχνει ΕΛΑΧΙΣΤΗ) ποινική απαξία για κάποια θέματα...π.χ. "φασαρία" ή οδήγηση με μέθη.....και για κάποια άλλα - αδιάφορα ΠΟΙΝΙΚΑ για τον νομικό μου πολιτισμό (π.χ. αν δεν πληρώσεις ασφαλιστικές εισφορές ή βεβαιωμένους φόρους ) σε χώνει στην μπουζού.
Πολύ περίεργος λόγος. Σαν να μην την αφορά η ζωή του πολίτη. Δεν αφορά η πρόληψη.

Μόνο καταγραφή και τιμωρία.

Η εντύπωση μου πάντως είναι πως η κατάσταση αυτή έχει χειροτερέψει. Αλλιώς ήταν μέχρι και το 2000.

Πολύ περίεργος λόγος. Σαν να μην την αφορά η ζωή του πολίτη.
Δεν την αφορά . Τα ταμεία να γεμίζουν μόνο....

• Συμφωνώ
Reactions: fusiongtr
- Σάββατο ξημερώματα (04:30) ,

- μεθυσμένος γύρω στα 60+  ,

- με προσκαλούσε ουρλιάζοντας να κατέβω κάτω να με ...μαμήσει. 

Όλα τα στοιχεία ταιριάζουν, ο dim πρέπει να ήταν.

Δεν την αφορά . Τα ταμεία να γεμίζουν μόνο....
Αν την αφορούσε αυτό θα έβαζε την τροχαία να κάνει τη δουλειά της. 

Μόνο οι κλήσεις που θα έκοβε σε κανονικές παραβάσεις και όχι στα ρανταρ της εθν. οδού, θα γέμιζε τα ταμεία και θα ίσιωναν κι οι δρόμοι, για να μη πω πως θα σώνονταν ζωές.

• Συμφωνώ
Reactions: Terry RoscoeBeck5
ποια είναι η πρόληψη τέτοιων περιστατικών που προβλέπεται απο την κοινωνία μας. Τρίχες.

Ακριβως....

Εγω μονο τις τελευταιες 3 ημερες ειχα 3 ....περιστατικα ...ουδ όλως περιεργως και τα 3 με ....  πιθηκοείδη που οδηγουσαν "μηχανη" ( αλλο δραμα και αυτο.... στην Ελλαδα ).

1. Πηγαινω τον μικρο στα αγγλικά....παω να περασω απο τη ΔΙΑΒΑΣΗ.... λογω του οτι εχω τον μικρο μαζι ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ σταματανε ΟΛΑ τα αυτοκινητα...

φυσικα καγκουρο-ντελιβερας με παπι και με ταχυτητα... 234 χιλιομετρα/δευτερολεπτο ...ορμαει να περασει και μας περναει ξυστά (χτυπησε τη τσαντα του μικρου που...ευτυχως κρατουσα εγω ) ...

στις... διαμαρτυριες μου απαντά "εισαι λιγο λαλακας?δεν ξερεις οτι στη διαβαση σταματανε ΜΟΝΟ τα αμαξια? "  τον μαμεις ή δεν τον μαμείς κυριΑ προεδρΩς?

2. Σταματημενος στο φαναρι (πάλι με το παιδι μεσα στο αμάξι) με αλλα 3.567 αυτοκινητα μπροστα μου ,2 λωριδες ο δρομος,στη μια φουλ...παρκαρισμενα αμαξια...

δευτερος δικυκλιστης Untermensch κολλημένος πισω μου μαρσαρει με μανια για 10 δευτερολεπτα και μετα κορναρει....εγω απο τον μπροστινο μου απεχω....2 ποντους και αριστερα μου εχω χωρο max 5 ποντους....

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ για να περασει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ο λαλακας?

Ξεκιναμε.....με το που φτανει διπλα μου (προσπερνωντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην αντιθετη μερια του δρομου ) με στολιζει κανονικα και απαιτει....να...κατεβω κατω (ο τυπος ειναι δε ΠΥΓΜΑΙΟΣ και στα μισα κιλα μου...)  τον μαμεις ή δεν τον μαμείς κυριΑ προεδρΩς?

3.Χθες στα διοδια στην Κορινθος (πάλι με το παιδι μεσα στο αμάξι)...

Με το που φτανω κοντα στα διοδια κοβω στην νομιμη και ενδεδειγμενη ταχυτητα και μπαινω στη λωριδα του ...κουβουκλιου που εχω επιλεξει για να πληρωσω...

Ετερος "πιθηκανθρωπος μηχανακιας" στα τελευταια....30 μετρα με περναει απο τα ΔΕΞΙΑ με 345 χιλιομετρα/milisecond και σταματα διπλα μου βριζοντας... "δε με βλεπεις ρε λαλακα?θα με σκοτλωσεις?" μου λεει...

τον μαμεις ή δεν τον μαμείς κυριΑ προεδρΩς?

Μόνο οι κλήσεις που θα έκοβε σε κανονικές παραβάσεις και όχι στα ρανταρ της εθν. οδού, θα γέμιζε τα ταμεία και θα ίσιωναν κι οι δρόμοι, για να μη πω πως θα σώνονταν ζωές.
ακριβως 

Αν την αφορούσε αυτό θα έβαζε την τροχαία να κάνει τη δουλειά της. 

Τι να σου πω....ειδικά για την τροχαία....2 φορές που την φώναξα , ήρθε μετά από μια ώρα....

Επίσης , ειδικά τα μπλόκα που βλέπω να στήνονται στην περιοχή μου, είναι άκυρα και σε σημεία και σε χρόνο.....

Με διαφορά η χειρότερη υπηρεσία της ΕΛΑΣ....

Τουλάχιστον η άμεση δράση έρχεται...άμεσα....

Τι να σου πω....ειδικά για την τροχαία....2 φορές που την φώναξα , ήρθε μετά από μια ώρα....

Επίσης , ειδικά τα μπλόκα που βλέπω να στήνονται στην περιοχή μου, είναι άκυρα και σε σημεία και σε χρόνο.....

Με διαφορά η χειρότερη υπηρεσία της ΕΛΑΣ....

Τουλάχιστον η άμεση δράση έρχεται...άμεσα....
Οι αποψης διίστανται. 

Μάλλον έχει να κάνει και με την πόλη. Στην Αθήνα απλά δεν λειτουργεί τίποτα. Και δεν υπερβάλω.

Μάλλον έχει να κάνει και με την πόλη.
Φυσικά και έχει να κάνει και με την πόλη, και με τον διοικητή και με όλα.

Οι αποψης διίστανται. 

Μάλλον έχει να κάνει και με την πόλη. Στην Αθήνα απλά δεν λειτουργεί τίποτα. Και δεν υπερβάλω.

κατεβασε το Novoville και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ το, θα με θυμηθεις.

εγω την εχω κανει πλουσια την Δημοτικη Αστυνομια απο τα προστιμα που κοβει για παρανομη σταθμευση ειδικα πανω στα πεζοδρομια και τις διαβασεις (νομιζω στο τελος της χρονιας θα με φωναξει ο Μπακογιαννης για να μου δωσει αναμνηστικη πλακετα...μιλαμε μονο στο δρομο μου πρεπει να κοβουν 3-4 χιλιαρικα κλισεις την ΗΜΕΡΑ ? απο τις καταγγελειες μου)  

δεν θελει κοπο η αντιμετωπιση και κατατροπωση των υπανθρωπων, ΤΡΟΠΟ θελει.

Καλα για την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ..εδω γελανε...απλα στην Αθηνα ειναι ανυπαρκτη (εκτος φυσικα απο τα σημεια πωλησης καφε οπου ειναι ασφυκτικη η παρουσια της)

Στην Αθήνα απλά δεν λειτουργεί τίποτα. Και δεν υπερβάλω.

Δεν λειτουργεί τίποτα σωστά.

Και αυτό είναι πολύ χειρότερο από το να μην λειτουργεί καθόλου.

Λειτουργεί από την ανάποδη δηλαδή, εκεί που πρέπει να κάνει κάτι, δεν κάνει τίποτα, κι εκεί που θα έπρεπε να είναι πιο "χαλαρά" τα πράγματα, γίνονται "όργια".

Πάρτε παράδειγμα από τα αίσχη στον τελικό του κυπέλλου, που είχε στηθεί μάλιστα και ολόκληρη επιχείρηση για να πάνε όλα καλά.

Εδώ στο Πόρτο Ράφτη, οι ληστείες στα σπίτια πάνε σύννεφο, και μάλιστα με τους ενοίκους μέσα (με απειλή όπλου).

Παίρνεις λοιπόν τηλ στην αστυνομία να έρθουν για βοήθεια, και σου λένε ... "μα είμαστε μόνο δύο, τι να κάνουμε ....".

Κι έρχονται μετά από καμιά ώρα, απλά για καταγραφή του συμβάντος.

κατεβασε το Novoville και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ το, θα με θυμηθεις.

εγω την εχω κανει πλουσια την Δημοτικη Αστυνομια απο τα προστιμα που κοβει για παρανομη σταθμευση ειδικα πανω στα πεζοδρομια και τις διαβασεις (νομιζω στο τελος της χρονιας θα με φωναξει ο Μπακογιαννης για να μου δωσει αναμνηστικη πλακετα...μιλαμε μονο στο δρομο μου πρεπει να κοβουν 3-4 χιλιαρικα κλισεις την ΗΜΕΡΑ ? απο τις καταγγελειες μου)  

δεν θελει κοπο η αντιμετωπιση και κατατροπωση των υπανθρωπων, ΤΡΟΠΟ θελει.

Αμα γράψω την εμπειρία μου με το Novoville θα γελούν κι οι κότες.

Οχι πως φταίει το πολύ χρήσιμο πρόγραμμα αλλά όπως με όλα τα προγράμματα, απαιτείται και κάποιο input για να πάρεις αποτέλεσμα. Ε... εδω το input το κανει ο πολίτης.

Ελα όμως που πρέπει να δώσει λύση ο δημοτικός υπάλληλας...

Εχω όλη την αλληλογραφία μεταξύ, δήμου Αθηναίων, Περιφέρειας Αττικής και Α.Τ. Θήρας που κάνένας δεν δηλώνει αρμόδιος για το ότι ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ υπάρχει παρκαρισμένο ένα CONTAINER εδω και 3 χρόνια, πιάνοντας 5 θέσεις πάρκινγκ.

Που; Στην Κυψέλη!?

Αφου την πρώτη φορά κάνανε πως δεν το είδαν, ξανάστειλα και έγινε αυτή η αλληλογραφία που μου κοινοποιήθηκε. Αυτοί τώρα θεωρούν πως έκαναν δουλειά.

Το Container εκεί.

Δυστυχώς το Λιμενικό που πρέπει να είναι αρμόδιο δεν συμμετέχει στο Novoville.

Βέβαια όλοι ξερουμε πως εξυπηρετεί κάποιο μαγαζί της γειτονιάς σαν αποθήκη αλλά μάλλον πληρώνει καλά.

• Like
Reactions: fusiongtr
Βέβαια όλοι ξερουμε πως εξυπηρετεί κάποιο μαγαζί της γειτονιάς σαν αποθήκη αλλά μάλλον πληρώνει καλά.

Αυτή είναι η ουσία.

Έτσι δουλεύει το σύστημα δυστυχώς.

Γι' αυτό λέω ότι υπάρχει διαιτησία, αλλά σφυράει ότι θέλει ο διαιτητής.

Να βγάλω εξω τον Boogie και την Les Paul στο μπαλκόνι μου να του φύγουνε τα δόντια και να τρίζουν τα παράθυρα του;
Το εχω κανει με Marshall 100W και double stack.
H μελετη στο πιανο 2 μετρων bach επι 4 ωρες με ανοιχτα παραθυρα  απεναντι, περιοριστηκε σε μελετη με αμπαρωμενα παραθυρα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα