+10000funky_bassman είπε:Εγώ πλέον έχω καταλήξει ότι η "χρυσή" συνταγή είναι να έχεις κυρίως κομμάτια για να διασκεδάσει ο κόσμος και να πετάς στο Playlist και 3-4 που γουστάρεις εσύ...
+10000funky_bassman είπε:Εγώ πλέον έχω καταλήξει ότι η "χρυσή" συνταγή είναι να έχεις κυρίως κομμάτια για να διασκεδάσει ο κόσμος και να πετάς στο Playlist και 3-4 που γουστάρεις εσύ...
Σωστά.bassbill είπε:Δεν τολμάω όμως γιατί σε ότι αφορά την δουλειά είναι συνταγή καταστροφής.
Με πρόλαβες μοντουλάτορα και 'γω το ίδιο κάνω ή τουλάχιστον προσπαθώ.audiokostas είπε:Φίλτατε Bassbil έχω την πολυτέλεια να κάνω (κάθε δίσεκτο έτος) το δεύτερο, αλλοιθωρίζοντας προς το πρώτο. ;D![]()
Έτσι είναι Νικόλα. Απλά το ότι οι συμβιβασμοί είναι μέσα στο παιχνίδι το μαθαίνουμε σάν άνθρωποι λίγο αργά. Γι αυτό όμως είμαστε εδώ, για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι ;D ;D ;DNikolas είπε:Με λίγα λόγια, αν είναι όλοι οι μουσικοί να καταπιέζονται όταν παίζουν για κοινό, καλύτερα να τα παρατήσουμε ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ! Αν ήταν τριγύρω ο Bloody θα με έλεγε πάλι ρομαντικό, και ότι πετάω στα σύννεφα, κλπ, αλλά ρε παιδιά δε μπορεί να γίνουν και τα δύο; Δε λέω θα γίνουν συμβιβασμοί, αλλά βρε αδερφέ κι αυτό στο παιχνίδι είναι!
Συμφωνώ Κώστα και σε ευχαριστώ για τις ευχές.Σωστά.
Καλή τύχη και στα σχέδια σου.
Διότι η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα....;D
Για μενα πλεον δεν τιθεται τετοιο ερωτημα.Καπου στη μέση ειναι η απάντηση.Πρωτα εγω και οι συμπαίκτες βρισκουμε ενα κοινο τόπο στο τι θέλουμε να παιξουμε(εκτος χαρντ,μεταλ δυστυχως....).Σε αυτο τον κοινο τοπο ο κοσμος ας υποθεσουμε ξερει 1000 κομματια.Οι περισσοτερες μπαντες παιζουνε(και οι μαγαζάτορες ζητανε...) τα ιδια 100 τραγουδια καθε φορα.Πλεον στα 27 μου δεν εχω την ιδια ορεξη να ακουσω παλι τα ιδια για πολλοστη φορα(πχ αδιεξοδο...).Εγω ειμαι της αποψης οτι παιζεις και γνωστα κομματια αλλα παιζεις και γνωστα αλλα οχι χιλιοπαιγμενα και γιατι οχι και κανενα που εσυ το θεωρεις κρυφο διαμαντι.Εμεις οταν παιξαμε πχ το mexican-babe ruth και το evidence-faith no more δεν θυμαμαι να ξενερωσε και κανενας(πολυς κοσμος δεν τα ξερει και πολλοι μουσικοι δεν τα παιζουν) ισα ισα.Γενικα καλο ειναι το προγραμμα περα απο διασκεδαστικο να ειναι και ενδιαφερον.audiokostas είπε:Εδώ όμως τίθεται το ερώτημα.
Διαλέγουμε κομμάτια με αυστηρό γνώμονα την διασκέδαση του κόσμου (crowd pleasers/palamaki beggars) ή παραμένουμε στο "ύφος" μας και στη γραμμή μας με την ελπίδα ότι αυτό θ' αρέσει (karakosmara band/ Ether O' Vamones) ;
Γ.Σ.?pinhead είπε:Σωπα ρε ΝΙκολα ησουν αδιεξοδο ρε θηριο.Δεν σε προλαβα για 2 χρονακια... ;D ;D ;D.Παντως και το 2002 που πηγα εγω το μαγαζι εσπερνε.Με το που εφυγε ο Γ.Σ. σιγα σιγα το πηρε η κατηφορα...Για το αφεντικο πάντως εχω αλλη γνωμη...