δεν χρειάζεται, αφού δείχνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στις αρτίστες....audiokostas είπε:το πήγα πλαγίως.![]()
δεν χρειάζεται, αφού δείχνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στις αρτίστες....audiokostas είπε:το πήγα πλαγίως.![]()
Μήπως η συγκεκριμένη μπάντα πέρασε από ένα reality? Μήπως έχει manager και μια δισκογραφική από πίσω?pinhead είπε:ειδα τις 48 ωρες τις προαλλες στα γιαννενα.
Να σημειωσω ομως οτι στο συγκεκριμμενο live ολα ηταν επαγγελματικοτατα.
να κανω και λίγο χιούμορ....και η Μπεζαντάκου απο reality βγηκε...και ο Σπυρος Ρέβης manager ειναι...το δισκογραφικη απο πίσω ομολογώ δεν το κατάλαβα ;Dmarathon είπε:Μήπως η συγκεκριμένη μπάντα πέρασε από ένα reality? Μήπως έχει manager και μια δισκογραφική από πίσω?
Μήπως όλοι οι υπόλοιποι δεν έχετε τίποτα από τα παραπάνω τρία?...τυχαίο νούμερο για να μην παρεξηγηθούμε...
Μα και για αυτό, μακροπρόθεσμα, "τιμωρούνται".pinhead είπε:Θα το ξαναπω φταινε και οι μαγαζατορες που βάζουν οποιον να ναι παω και γω ο κακομοιρης βλεπω τη παιδικη χαρα και απλα δεν ξαναπαω αν δεν ξερω ακριβως ποιοι και τι παιζει.Ενα cdακι μια προβα κατι να ξερεις και τι βαζεις στο μαγαζι σου.
Δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την-πως την λένε-δισκογραφική του Antenna? Εσύ τι λές, ότι οι συγκεκριμένη δισκογραφική, δεν ξέρει να εκμεταλευτεί την ευκαιρία να βγάλει λίγα (εύκολα) φραγκάκια?spiros69 είπε:...το δισκογραφικη απο πίσω ομολογώ δεν το κατάλαβα ;D
Και έχει και Mercedes που δεν έχεις...και η Μπεζαντάκου απο reality βγηκε
Δεν έπιασες το χιούμορ μου περί πίσω..... αλλά πές στη Μπεζαντάκου οτι έχω Boxster...το νου σου στον Ρέβη που δεν σχολίασες...marathon είπε:Δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την-πως την λένε-δισκογραφική του Antenna? Εσύ τι λές, ότι οι συγκεκριμένη δισκογραφική, δεν ξέρει να εκμεταλευτεί την ευκαιρία να βγάλει λίγα (εύκολα) φραγκάκια?
Και έχει και Mercedes που δεν έχεις...![]()
Αδερφέ μεγάλη κουβέντα είπες.pinhead είπε:......Εγω εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι πρεπει να δουλευουμε να παιζουμε οσο πια καλα μπορουμε και οσους καλους μουσικους εχω γνωρισει δεν εχουν τοσα και τετοια προβλήματα με αυτα που συζητάμε........
1) Eάν έχεις Boxster από τη μουσική...τότε ναι, δεν χρειάζεται να κολλάς μόνος σου τις αφίσσες! ;Dspiros69 είπε:Δεν έπιασες το χιούμορ μου περί πίσω..... αλλά πές στη Μπεζαντάκου οτι έχω Boxster...το νου σου στον Ρέβη που δεν σχολίασες...
1.Σου εύχομαι να αποκτήσεις κι εσύ μια Boxster ;D κι ας μην είναι απο τη μουσικήmarathon είπε:1) Eάν έχεις Boxster από τη μουσική...τότε ναι, δεν χρειάζεται να κολλάς μόνος σου τις αφίσσες! ;D
2) Για το "περί πίσω", απαντά έμμεσα το 3
3) Όλα είναι θέμα προσωπικών επιλογών και επιθυμιών. Ο Ρέβης "βοήθησε" τη Τζούλια να πάρει σπίτι 1.000.000...απλά η Τζούλια διάλεξε το πίσω-μπρός!![]()
Στην ηλικία μου δεν ξεκινάς το "μπρός-πίσω"...ας προσέχουν οι μικρότεροι ;Dspiros69 είπε:3.Αν χρειαστείς βοήθεια από τον Ρέβη έχω ένα γνωστό που τον γνωρίζει..πές μου
Μπα..δεν τη χρειάζομαι...είναι σαν να πάρω 100 Watt λαμπάτο για διαμέρισμα1.Σου εύχομαι να αποκτήσεις κι εσύ μια Boxster κι ας μην είναι απο τη μουσική
Όλοι, μετά από κάποια ηλικία, πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να σκεφτόμαστε τι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει αλλιώς και να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη2.Δεν χρειάζομαι manager μετά από 20 χρ στους δρόμους...Καθαρίζω ΜΟΝΟΣ
1.Τα στατιστικά άλλα λένε πάντωςmarathon είπε:1.Στην ηλικία μου δεν ξεκινάς το "μπρός-πίσω"...ας προσέχουν οι μικρότεροι ;D
2.Μπα..δεν τη χρειάζομαι...είναι σαν να πάρω 100 Watt λαμπάτο για διαμέρισμα
3.Όλοι, μετά από κάποια ηλικία, πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να σκεφτόμαστε τι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει αλλιώς και να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ΕΣΥ μετά από 20 χρόνια στους δρόμους δεν έχεις κάνει το σωστό...κάποιοι είναι πιο τυχεροί από κάποιους άλλους. 8)
λεω εγω τωρα......BigAlejandro είπε:ακομα, μια παρακληση, επειδη βλεπω πως κατα στιγμες το θεμα εχει τασεις...φυγης, ικετευω να μην το χεσουμε
1. Οι θεωριες δεν ειναι απιστευτες, ειναι πρακτικα παραδειγματαspiros69 είπε:Για περάστε εδω το καλο ζωντανο πρόγραμμα πλουσια δωρα..για περάστε..ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...Μουσικη παιζουμε δεν είμαστε λαικατζήδες..άκου να μαζεψουν κοινό...δλδ οταν παιζω στην Πατρα η στη Θεσ/νίκη ή στα νησιά,θα πάω μια εβδομάδα πρίν να κανω αφισοκόλληση,ραδιοδιαφήμιση και promotion??
Χαίρομαι που διαβάζω τέτοιες ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ κατ εμέ θεωρίες..
Κύριοι βγάλτε τα συμπεράσματα σας και πάρτε μια εικόνα πως σας βλέπουν οι εκάστοτε <μαγαζάτορες>...
1.Δεν απάντησες ποιος κάνει στην επαρχία promotionFABRICAUDIO είπε:1. Οι θεωριες δεν ειναι απιστευτες, ειναι πρακτικα παραδειγματα
2. Δεν ειμαι μαγαζατορας, ειμαι μουσικος και ιδιοκτητης στουντιο
3. Εαν μετα απο 22 χρονια, οπως ανεφερες, μαζεψες μονο 39 ατομα, μαλλον δεν φταιει μονο το μαγαζι, απλα αυτο που κανεις το βλεπεις ως χομπυ (και καλα κανεις), ο μαγαζατορας το κανει για να βγαλει λεφτα (και καλα κανει)
Νικος