- Πόντοι
- 638
Όχι.funky_bassman είπε:Είμαι ο μόνος που του αρέσει ε? :-X
(αν και το pickguard είναι όντως τσίρκο)
Όχι.funky_bassman είπε:Είμαι ο μόνος που του αρέσει ε? :-X
Ναι, καταλαβαίνω τι λες. Και στις κιθάρες, κάποιες μοντέρνες Superstrat είναι ας πούμε το φυσικό κομπρεσσάρισμα που έχουν που τις κάνει επιθυμητές για session δουλειές. Από την άλλη, για τις κιθάρες ισχύει και το αντίθετο: vintage όργανα που ακούγονται απίθανα όταν παίζουμε μόνοι μας στο σαλόνι μας, μέσα στη μίξη να εξαφανίζονται. Σωστά, εξαρτάται από τη μουσική.warwickplayer είπε:Στο θεμα ηχου,που αυτο ειναι το ζητουμενο για ενα οργανο,τα πραγματα ειναι σχετικα...
Ενα p bass θα σου δωσει μια ξερη μπασια...ενα μπουμ
Ενα μπασο μοντερνο θα σου δωσει μια νοτα με πλουσιες αρμονικες και πλουσια σε overtones,αυτα τα οργανα τραγουδανε πολυ ωραια αλλα μεσα σε μια μπαντα δεν εχουν την παρουσια που εχουν τα ξερα οργανα...Τα προτιμω δηλαδη για σολο οργανα...
Το πως χρησημοποιουμε το καθε οργανο ειναι θεμα γουστου και θεμα αποψης του καθε μουσικου...
Γιατί είναι πιό εύκολο να το ρίχνεις στη κουβέντα από το να παίζεις μουσική...The Genius Loci είπε:Για ποιο λόγο να γίνεται τόση φασαρία αν το Axe ή το Kemper απομιμούνται καλύτερα έναν συγκεκριμένο ενισχυτή/καμπίνα;
Καλά... να ακούσεις το P του ξαδέρφου μου (΄71 ή 72) και θα σου πω αν είναι ξερό ή... χλωρό ;Dwarwickplayer είπε:[quote author=The Genius Loci link=topic=191080.msg631433#msg631433
Η
Ενα p bass θα σου δωσει μια ξερη μπασια...ενα μπουμ
Ενα μπασο μοντερνο θα σου δωσει μια νοτα με πλουσιες αρμονικες και πλουσια σε overtones,αυτα τα οργανα τραγουδανε πολυ ωραια αλλα μεσα σε μια μπαντα δεν εχουν την παρουσια που εχουν τα ξερα οργανα...
ασε τα εχω δει αυτα εκει και στου norman...lgbesios είπε:Terry σου βρήκα μπάσο http://www.vintageandrareguitars.com/web/our-catalogue/Fender/Electric-Basses/item/7615
..πάρε τηλέφωνο να σου πούνε τιμή ;D
Καλορίζικο! 8)
Φαντάζεσαι να θέλεις να φέρεις λίγο relief και να ακούσεις κανα κρακ....... : ;D
Εγω ξεκινησα με ενα cort p j και οταν επαιξα αμερικανικο fender ειπα σιγα μην δωσω τοσα λεφτα για ενα κομματι ξυλο...whats wrong with me?juan_de_viann είπε:Κατα τη γνώμη μου πάντως, το ταξίδι ενός μπασίστα στα όργανα θα πρέπει να ξεκινάει με ένα καλό Jazz, και ενα καλό Precision. Ξεκινώντας έτσι, έχεις το απόλυτο σημείο αναφοράς για οτιδήποτε θελήσεις να αποκτήσεις και να πειραματιστείς αργότερα.
Δε νομιζω, εχει πολλες δυνατοτητες ηχητικα και μου αρεσει που δε θυμιζει Fender. Aν και σαν το Bongo (εμφανισιακα) δεν ειναι....funky_bassman είπε:Είμαι ο μόνος που του αρέσει ε? :-X
Εγω παντως p bass ακουω...Αν και ο jamerson sound μ αρεσε παρα πολυNikoubis είπε:Καλα, βρηκες κι εσυ τωρα ανθρωπο να κανει review... Στα χερια του Ed ακομα και το κουτσουρο του Steve Ηarris τιγκα στις ηχητικες δυνατοτητες ειναι.
KostasP είπε:Δε νομιζω, εχει πολλες δυνατοτητες ηχητικα και μου αρεσει που δε θυμιζει Fender. Aν και σαν το Bongo (εμφανισιακα) δεν ειναι....
Μεγάλη κουβέντα (ξαν)ανοίγεις.KostasP είπε:Παντως το λιγο που ασχολουμαι με το μπασο τον τελευταιο καιρο βλεπω πιο ανοιχτα μυαλα και στους κατασκευαστες και στους παικτες. Δυστυχως στην κιθαρα αν δε θυμιζει Fender/Gibson ή δεν εχει λαμπα δεν αξιζει να ασχοληθεις.
+1000audiokostas είπε:Το γιατί κατά την άποψή μου είναι α) διότι εξ' αρχής ήταν πολύ όμορφα σχεδιαστικά οι strat, tele, lp και για αυτό πέτυχαν και βέβαια διότι β)μας έχουν χτυπηθεί στα αισθητικά κύτταρα παιδιόθεν.
Jazzjoker είπε:Αποτυχία. Δεν τους έκατσε τίποτα, ούτε η ατμόσφαιρα, ούτε οι πρωταγωνιστές.
Εκεί ήθελα να καταλήξω! Τζάμπα τόση ανάλυση που ρίξαμε στη photo. ;D To video τα ισοπέδωσε όλα! ;DΠιο cheesy δε γίνεται, πεθαίνεις.
Κάτσε ρε, στη φώτο ήταν ένας φλούφλης politically correct γιάπης. Εδώ είναι ένας ντεμέκ σκληρό αντράκι γιάπης.LK είπε:Εκεί ήθελα να καταλήξω! Τζάμπα τόση ανάλυση που ρίξαμε στη photo. ;D To video τα ισοπέδωσε όλα! ;D