- Πόντοι
- 36
Η τιμη ειναι υπερβολικη για το standar p.Ποσο μαλλον για αυτο το μοντελο που θα ειναι σιγουρα πανω απο 2500.Ξερεις τι οργανα περνω με τετοια χρηματα?
;D ;D ;Dlgbesios είπε:Νομίζω οτι δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά για να μπεις στην familia ,( άσε που δεν σε θέλουμε ;D ) υπάρχουν κάλα όργανα -και όμορφα - και σε φτηνότερες σειρές.
Όσο για τα κουτσουράκια που αναφέρει ο φίλος συνονόματος ...το κακό είναι οτι πρέπει να ψάξεις καλά στην τρακάδα.
Καλημέρα σας και καλή σας χρόνια
Λυπαμαι που στο λεω αλλα ενα Pre-CBS Διαμαντακι (σε original κατασταση) θα σου στοιχησει ΠΟΛΥ περισσοτερο απο 2,5 χιλιαρικαwarwickplayer είπε:Pre-CBS Διαμαντακια τα λεω εγω....
Δεν ειναι η ιδια εταιρεια, η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Fender ειναι ο τριτος ιδιοκτητης και πουλαει τα οργανα της απο το 1985 και μετα.... μονο... ;D & πλακα-πλακα ειναι και ο μακροβιοτερος και προφανως η πολιτικη της,την οποια εμεις κραζουμε,εχει πετυχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ,αρα ειναι και ΣΩΣΤΗ (στις business οτιδηποτε οδηγει σε κερδη & ΑΝΑΠΤΥΞΗ & σε δημιουργια θεσεων εργασιας ειναι και ΣΩΣΤΟ εκτος κι αν το κρινει η Παπαρηγα.... ;D)και ότι πουλάει τις ίδιες κιθάρες 50 χρόνια
+1 (και οχι απαραιτητα να γραφει fender)Και μπορει να συμβει και επανηλλειμενως αυτη η ρουτινα που περιγραφεις μεχρι να βαλει μυαλο καποιος ;DSuperfunk είπε:....και στο κατω κατω της γραφης αν δεν σου αρεσουν ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ και παιρνεις καποιο ΑΛΛΟ μπασο ,και μετα καποιο αλλο και μετα καποιο αλλο μεχρι να βαλεις μυαλο και να καταλαβεις οτι ΣΟΒΑΡΟ μπασο ειναι ΜΟΝΟ το Jazz & το P
Τώρα που την είδα και εγώ (την εισαγωγική φωτό), νομίζω ότι απευθύνεται σε όσους έχουν... μοντελοξαδέρφες ;D ;D ;D ;D ;D ;DJazzjoker είπε:http://www.fender.com/products/select
Τώρα την είδα τη φωτογραφία. Εντάξει, κατάλαβα σε ποιους απευθύνεται η σειρά. ;D
Αν κρίνουμε από τον τύπο που έχει παρατήσει τη κοπέλλα στο κρεβάτι και τη κιθάρα στη καρέκλα και κάθεται και την παίζει (κοίτα χέρι και βλέμμα), μάλλον σε καργαμ@λάκες.Jazzjoker είπε:Τώρα την είδα τη φωτογραφία. Εντάξει, κατάλαβα σε ποιους απευθύνεται η σειρά. ;D
Εγώ πάντως νομίζω ότι το θέμα της κοπέλας έχει "τακτοποιηθεί" προηγουμένως εξού και το τσιγάρο και η διάχυτη ανετίλα.Αν κρίνουμε από τον τύπο που έχει παρατήσει τη κοπέλλα στο κρεβάτι και τη κιθάρα στη καρέκλα και κάθεται και την παίζει (κοίτα χέρι και
βλέμμα), μάλλον σε καργαμ@λάκες.
Καπνίζει!!! Καπνίζει!!!!! Πού;;; Στην Αμερική;;;;; Δεν γίνονται αυτά...!!!audiokostas είπε:Αν κρίνουμε από τον τύπο που έχει παρατήσει τη κοπέλλα στο κρεβάτι και τη κιθάρα στη καρέκλα και κάθεται και
ρε μη καπνιζετε...ΓΕΡΟΙ ανθρωποι.... ;D. Εκτός αν θέλεις πρωινή κουβεντούλα οπότε φτιάξε καφέ (πρωϊνο, λιγουλάκι πικρό, μα τόσο ανώδυνα ωραίο τρελό) να στρίψω τσιγάρο..........
Δεν ξέρω πως παίζει με τα μοντέλα αλλά στο δικό μου το χωριό, οι τακτοποιημένες δεν είναι σε αυτή την κατάσταση ούε σωματικά, ούτε πνευματικά ,ούτε ενδυματολογικά (οι γόβες εντάξει, δεν βγαίνουν...) , το κρεββάτι δεν είναι στρωμένο, το μπεικον το χω τσακίσει (με δίωρο σκληρής δουλειάς το δικαιούμαι), το ουισκάκι έχει ανοιχτεί, κανείς δεν πειράζει τους δίσκους, και η κιθάρα ακουμπάει κάπου που να μην πέσει και ντύνεται μόνο όποιος φεύγει από το δωμάτιο. Τσ !Jazzjoker είπε:Εγώ πάντως νομίζω ότι το θέμα της κοπέλας έχει "τακτοποιηθεί" προηγουμένως εξού και το τσιγάρο και η διάχυτη ανετίλα.
Άστα ! Τις τελευταίες 3 μέρες, 5 τσιγάρα, 2 καφέδες.ρε μη καπνιζετε...ΓΕΡΟΙ ανθρωποι.... ;D
Μπορεί να έχεις και δίκιο. Πάντως θα ήθελα και τη γνώμη του Λάκη πριν καταλήξουμε στο τι έχει συμβεί.audiokostas είπε:Δεν ξέρω πως παίζει με τα μοντέλα αλλά στο δικό μου το χωριό, οι τακτοποιημένες δεν είναι σε αυτή την κατάσταση ούε σωματικά, ούτε πνευματικά ,ούτε ενδυματολογικά (οι γόβες εντάξει, δεν βγαίνουν...) , το κρεββάτι δεν είναι στρωμένο, το μπεικον το χω τσακίσει (με δίωρο σκληρής δουλειάς το δικαιούμαι), το ουισκάκι έχει ανοιχτεί, κανείς δεν πειράζει τους δίσκους, και η κιθάρα ακουμπάει κάπου που να μην πέσει και ντύνεται μόνο όποιος φεύγει από το δωμάτιο. Τσ !
Ή ηλεκτρονικό τσιγάρο και η τέλε με active humbuckers.Superfunk είπε:Παντως εξω απο την πλακα παιζει να ειναι και η πρωτη διαφημηση εδω και 10 χρονια στις ΗΠΑ οπου ο πρωταγωνιστης ...καπνιζει....για να δουμε θα την αφησουν ετσι ή θα αντικατασταθει απο αλλη οπου στο χερι ο πρωταγωνιστης θα κραταει healthy bar.... ;D
Σοβαρα τωρα πιστευεις οτι ενας κολοσσος σαν τη Fender που πουλαει εκατομμυρια κιθαρες καθε χρονο μπορει να.."στοχευει" εναν "νανο" σαν τον Suhr που αντε να πουλαει 500-600 κιθαρες?εμένα μου ήρθε αμέσως στο μυαλό το που στόχευε η Fender!