- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,213
Εγώ έχω κολλήσει στις 19 ?ποτέ δεν είναι αρκετές…
Μέχρι και την 23 η βρήκα, λεφτά δεν βρήκα.?Βρήκες την 20η?
Τι είναι αυτό που προτιμάς στους P90s σε σχέση με ένα καλό σετ PAFs;
Ναι αλλά γιατί;τους αντιπαθω παντεΛοσ
Ναι αλλά γιατί;
Μην πεις επειδή δε μου αρέσουν ?
Ναι αλλά γιατί;
Στα γκάζια, μια early les paul σαν αυτές του Jimmy Page κάτι κάνει. Αλλά στα καθαρά συμφωνώ. Αν και πχ ακούγοντας την '58 Les Paul του Knopfler σε πολλά τραγούδια δε με χαλάνε καθόλου τα καθαρά τωνε...δεν ακουγονται καθολου σαν TELECASTER.
Κοίτα ο Seth Lover σχεδίασε και άλλους humbuckers δραματικά καλύτερους από τους PAF και μάλιστα για ΚΑΝΟΝΙΚΗ κιθάρα,αφτί μάλιστα, ρίξε μια αΦτιαΌχι φίλος, λέγε ?
Στα γκάζια, μια early les paul σαν αυτές του Jimmy Page κάτι κάνει.
Βρήκα Les Paul με ΩΡΑΙΑ καθαρά!δεν προτιμαω τιποτα σε ΚΑΝΕΝΑΝ Humbucker ,τους αντιπαθω παντεΛοσ ? και τους αποφευγω ως ο διΑολος το λιβανι, αλλωστε μια κιθαρα με ενα καλο σετ Ρ90 ακουγεται σαν μια Telecaster on steroids οποτε ειναι καλοι .
Και παχιά παχιά,όχι σαν τα χάρτινα των tele και stravocaster,μακριά από εμάς.Βρήκα Les Paul με ΩΡΑΙΑ καθαρά!
Συμφωνώ ότι κάποιοι διπλοί είναι έτσι, αλλά σίγουρα όχι όλοι.Όταν παίζει κανείς και εχει συνηθίσει μονούς, είναι πολύ εύκολο να αντιπαθήσει τους διπλούς. Δεν έχουν την ατάκα και το brightness των μονών, δεν έχουν κοφτερό eq όπως οι μονοί, δεν έχουν κρυστάλλινα καθαρά όπως οι μονοί, χρειάζονται διαφορετικά πετάλια για να παίξουν σωστά, σε σχέση με τους μονούς, κλπ κλπ κλπ
Συμφωνώ ότι κάποιοι διπλοί είναι έτσι, αλλά σίγουρα όχι όλοι.
Υπάρχουν πολλοί μπουτικοPAFs που είναι πολύ πιο percussive από τους P90s της Gibson. Ο μέσος P90s είναι πιο μεσαίος και πιο "relaxed" στην αττάκα από τους περισσότερους PAF style μαγνήτες. Απλά τους έχουμε στα αυτιά μας πιο bright και "zingy" γιατί τους ακούμε σε Junior μοντέλα χωρίς ABR bridge, που κάνει ΟΛΗ την διαφορά.
Έχω μια PRS με δύο γέφυρες, την original PRS ελαφριά αλουμινένια wraparound τύπου Junior και μία Schroeder λίγο πιο βαριά με brass saddles που κάνει την κιθάρα να ακούγεται σαν να έχει tuneomatic. Είναι σαν να έχω δύο διαφορετικές κιθάρες ανάλογα τη γέφυρα.
Έχω και μια SG Special με P90s και ABR-1 που είναι εύκολα η πιο μεσαία κιθάρα του στόλου. Όλες οι κιθάρες μου με PAFs έχουν περισσότερα πρίμα.
αντάλλαξα μια από τις στρατ μου με αυτή την αλήτισσα κύρια.
Νομίζω πω δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια.
Μεγεια και καλοπαιχτη!
(Για κάποιον λόγο, νόμιζα ότι ήδη είχες την συγκεκριμένη, προφανώς την μπερδεύω με άλλη)