Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπορεί...να υποθέσω ότι τις έχεις δοκιμάσει και τις δύο?manosx είπε:Πολύ ανώτερη πιστεύω από τη σκουπιδοκιθάρα.
+1...πολυ γελιο....και ειναι και see through ε?...(οτι πιο ασχημο εχω δει..προσωπικως).manosx είπε:Όχι, προτιμώ να παίζω με κιθάρες. Αλλά οπτικά τουλάχιστον η Lego είναι καλύτερη.
![]()
![]()
Και αυτές κιθάρες είναι...αλλά είναι φτιαγμένες από πριονίδιmanosx είπε:Όχι, προτιμώ να παίζω με κιθάρες.
Έχετε και εσείς οι πληκτράδες, τις αδύνατες στιγμές σας... ;D ;DKorgious είπε:οτι πιο ασχημο εχω δει..προσωπικως
Δηλ όταν διαφημιζει και πληρωνεται...και κουρευεται...ξέχασε να παίζει?Korgious είπε:...η φωτο που παρεθεσες ειναι απο την δουλεια του Ιορδανη οταν πλεον διαφημιζει και πληρωνεται...και κουρευεται και το μονο που χτενιζει ειναι το μουσακι του..
δεν προλαβαινω να σου το επεκτεινω σημερα.....εχω να ασχοληθω με τα λινκ που παρεθεσες...χσ με με τον Ιορδανη..πφφφφ....marathon είπε:Δηλ όταν διαφημιζει και πληρωνεται...και κουρευεται...ξέχασε να παίζει?
Κακό είναι να διαφημίζεις η κακό είναι να πληρώνεσαι ή κακό είναι να κουρεύεσαι?
Η Κυρα Μάντζερ είναι (κατά την ταπεινή μου γνώμη) μία (η μόνη ίσως?) από τις κορυφαίες luthier του πλανήτη...αξίζει το διάβασμα.Korgious είπε:
Και γώ νόμιζα ότι οι τερατογεννήσεις απο το Τσέρνομπιλ ήταν μόνο για τα ένβια.marathon είπε:ΥΓ ...και αυτές, κιθάρες τις λές
http://www.manzer.com/guitars/index.php?option=com_content&view=article&id=24&Itemid=5
Δεν ρωτάς τον Μetheny? Αυτός την παρήγγειλε...Ή καλύτερα, κάνε μία βόλτα από το youtube...qesh είπε:Αλήθεια μήπως είναι μείντ ιν Τσέρνομπιλ?
θα έχει ένα νόημα...
Αυτή του αρχικού post, θα σε βόλευε σε εκεινο το project που σκεφτόσουν...ή όχι?mariopol είπε:Αυτη η τελευταια εμενα μου αρεσε! Σε αντιθεση με αυτη του αρχικου ποστ!
Νομιζω οτι ενα μανικι neck-through ειναι καλυτερη λυση. Πιο στιβαρό! Τα πολυ robocop δε μου αρεσουν!marathon είπε:Αυτή του αρχικού post, θα σε βόλευε σε εκεινο το project που σκεφτόσουν...ή όχι?
ΝΑι τα ξέρω (και μου φαίνονται ενδιαφέροντα)...μου θυμίζει τις totem guitarsmariopol είπε:Αυτο βεβαια http://www.philandjoanworld.com/index.php/galleries/PheoOriginals_category/C37/ το γουσταρω τρελα!!!