Τα τελευταία χρόνια δεν πολυψωνίζω απο την Ελλάδα.Αν δεν με ξέρουν φροντίζω να καταλάβουν οτι ειμαι επαγγελματίας και δεν εχω κανένα πρόβλημα. Mε αντιμετωπίζουν σε πρώτη φάση με μια διακριτική επιφύλαξη,
η οποία γρήγορα ξεπερνιέται .Δεν αξιζει τον κοπο να το κάνουμε και ζήτημα.
Ανέφερα ολα αυτα τα ονόματα γιατί κάποιοι μίλησαν για '' 2 γυναίκες στον ωκεανό του ρόκ''. Υπάρχουν γυναικείες παρουσίες σε σχήματα της ελληνικής σκηνής και ελληνίδες δημιουργοί και μουσικοι,(σε όλα τα είδη της μουσικής,γιατί κολλαμε στο ροκ,που στο κάτω-κάτω δεν εχει παράδοση στην Ελλάδα?). Αναφέρθηκα στις δυο σημαντικότερες,κατα τη γνώμη μου πάντα.
Ναι,ειναι μειοψηφία ,τα ' παμε,οι λόγοι είναι κοινωνικοί.
Νομιζα οτι το θέμα του thread είναι οτι η μουσική είναι αντρικό σπόρ.
Αν το πρόβλημα είναι ποσες γυναίκες ζητάνε σε ενα μαγαζί χορδές ηλεκτρικης κιθάρας , τότε ΟΚ,για μένα κλείνει το θέμα.
η οποία γρήγορα ξεπερνιέται .Δεν αξιζει τον κοπο να το κάνουμε και ζήτημα.
Ανέφερα ολα αυτα τα ονόματα γιατί κάποιοι μίλησαν για '' 2 γυναίκες στον ωκεανό του ρόκ''. Υπάρχουν γυναικείες παρουσίες σε σχήματα της ελληνικής σκηνής και ελληνίδες δημιουργοί και μουσικοι,(σε όλα τα είδη της μουσικής,γιατί κολλαμε στο ροκ,που στο κάτω-κάτω δεν εχει παράδοση στην Ελλάδα?). Αναφέρθηκα στις δυο σημαντικότερες,κατα τη γνώμη μου πάντα.
Ναι,ειναι μειοψηφία ,τα ' παμε,οι λόγοι είναι κοινωνικοί.
Νομιζα οτι το θέμα του thread είναι οτι η μουσική είναι αντρικό σπόρ.
Αν το πρόβλημα είναι ποσες γυναίκες ζητάνε σε ενα μαγαζί χορδές ηλεκτρικης κιθάρας , τότε ΟΚ,για μένα κλείνει το θέμα.