Μην ξανακουσω κανεναν κιθαριστα..

Επίσης μην ξανακούσω κανέναν κιθαρίστα να μην μπορεί να παίξει με δυο χέρια πλήκτρα  ;D  ;D  ;D

Και όποιος ντράμερ δεν έχει καλό feet control και καλή ανεξαρτησία στα πόδια, να μάθει εκκλησιαστικό όργανο μήπως και αποκτήσει!

οπως τη βλεπω.Ανετα κενταει ενα πουλοβερακι με τα ποδαρακια τις  ;D(χειμονας που ειναι)

Η κοπέλα θα κάνει απίστευτα πράγματα με τα... πόδια  ;D Φαντάσου τι... κλακέτες θα χορεύει  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Η κοπέλα θα κάνει απίστευτα πράγματα με τα... πόδια  ;D Φαντάσου τι... κλακέτες θα χορεύει  ;)
ποδολάγνος? :P

Miss Tangerine είπε:
ποδολάγνος? :P
Όχι βρε...  ;D Αμέσως τα μυαλά σας να πάνε στο πονηρό  ;D ;D ;D Αναφερόμουν στην αγνή, άδολη, άσπιλη και πηγαία τέχνη του χορού...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Όχι βρε...  ;D Αμέσως τα μυαλά σας να πάνε στο πονηρό  ;D ;D ;D Αναφερόμουν στην αγνή, άδολη, άσπιλη και πηγαία τέχνη του χορού...
ζητώ ταπεινά συγγνώμη... πάω να πέσω στην πυρά... :P

Miss Tangerine είπε:
ζητώ ταπεινά συγγνώμη... πάω να πέσω στην πυρά... :P
Όχι κυρ Ταντζερίνα μου, μην το κάνεις  ;D ;D ;D Άσε που είναι και λίγες οι γυναίκες τραγουδίστριες...  ;D Να μείνουμε μια short; Α πα πα  ;D ;D ;D

edit: Γυναίκες... τραγουδίστριες  ??? μα τι έγραψα  ;D είναι δυνατόν η τραγουδίστρια να μην είναι γυναίκα;  ;D αίσχος, εγώ στη πυρά  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Όχι κυρ Ταντζερίνα μου, μην το κάνεις  ;D ;D ;D Άσε που είναι και λίγες οι γυναίκες τραγουδίστριες...  ;D Να μείνουμε μια short; Α πα πα  ;D ;D ;D
χαχαχαχα εγώ νομίζω ο κόσμος έχει πήξει πλέον από "τραγουδίστριες". Αλλά και σωστες να είναι όλες την ίδια χροιά έχουν ρε γαμώτο.... το νερό μας φταίει? mwahaha!  :D :P

Miss Tangerine είπε:
χαχαχαχα εγώ νομίζω ο κόσμος έχει πήξει πλέον από "τραγουδίστριες". Αλλά και σωστες να είναι όλες την ίδια χροιά έχουν ρε γαμώτο.... το νερό μας φταίει? mwahaha!  :D :P
Χμμμ... ας πούμε ότι λίγες ροκάρουν  ;D ;D ;D γκρουβάρουν, φανκάρουν και όλα τα σχετικά... Τώρα για τις άλλες «τραγουδίστριες», τι να πω...  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Χμμμ... ας πούμε ότι λίγες ροκάρουν  ;D ;D ;D γκρουβάρουν, φανκάρουν και όλα τα σχετικά... Τώρα για τις άλλες «τραγουδίστριες», τι να πω...  ;)
εμένα το ίδιο μου ακούγονται κι ας λένε ότι έχω το απόλυτο αυτί :P hahaha

Καποιοs να δειξει τα 24 περιπου πεταλια που χρησιμοποιει ο Terry Bozzio  (  Ο ΝΤΡΑΜΜΕΡ)

Δυστυχως εγω δεν μπορω  .....καποιος παρακαλω να το κανει .Χρονια Πολλα

Το μονο κακό με αυτο το υπεροχο οργανο, είναι ότι μεχρι να μαθεις ενα κομματι (το συγκεκριμενο πχ), σπας τα @@ (τα παπακια) ολων σε ακτινα 1 χιλιομετρου ;D

Σίγουρα κιθαρίστρια είναι η κυρία. Αυτή είναι η μοίρα όλων όσων ακουμπάει το μαύρο χέρι του GAS: ξεκινάς με ένα αθώο tube screamer και καταλήγεις στην απόλυτη παράνοια!! ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back