Καλά,δεν της μίλησε κανείς για την Tonelab?? ;DSuperfunk είπε:να λεει οτι εχει προβλημα στο να κοντρολαρει τα πεταλια του.... ;D
ποδολάγνος?Terry RoscoeBeck5 είπε:Η κοπέλα θα κάνει απίστευτα πράγματα με τα... πόδια ;D Φαντάσου τι... κλακέτες θα χορεύει![]()
Όχι βρε... ;D Αμέσως τα μυαλά σας να πάνε στο πονηρό ;D ;D ;D Αναφερόμουν στην αγνή, άδολη, άσπιλη και πηγαία τέχνη του χορού...Miss Tangerine είπε:ποδολάγνος?![]()
ζητώ ταπεινά συγγνώμη... πάω να πέσω στην πυρά...Terry RoscoeBeck5 είπε:Όχι βρε... ;D Αμέσως τα μυαλά σας να πάνε στο πονηρό ;D ;D ;D Αναφερόμουν στην αγνή, άδολη, άσπιλη και πηγαία τέχνη του χορού...
Όχι κυρ Ταντζερίνα μου, μην το κάνεις ;D ;D ;D Άσε που είναι και λίγες οι γυναίκες τραγουδίστριες... ;D Να μείνουμε μια short; Α πα πα ;D ;D ;DMiss Tangerine είπε:ζητώ ταπεινά συγγνώμη... πάω να πέσω στην πυρά...![]()
χαχαχαχα εγώ νομίζω ο κόσμος έχει πήξει πλέον από "τραγουδίστριες". Αλλά και σωστες να είναι όλες την ίδια χροιά έχουν ρε γαμώτο.... το νερό μας φταίει? mwahaha!Terry RoscoeBeck5 είπε:Όχι κυρ Ταντζερίνα μου, μην το κάνεις ;D ;D ;D Άσε που είναι και λίγες οι γυναίκες τραγουδίστριες... ;D Να μείνουμε μια short; Α πα πα ;D ;D ;D
Χμμμ... ας πούμε ότι λίγες ροκάρουν ;D ;D ;D γκρουβάρουν, φανκάρουν και όλα τα σχετικά... Τώρα για τις άλλες «τραγουδίστριες», τι να πω...Miss Tangerine είπε:χαχαχαχα εγώ νομίζω ο κόσμος έχει πήξει πλέον από "τραγουδίστριες". Αλλά και σωστες να είναι όλες την ίδια χροιά έχουν ρε γαμώτο.... το νερό μας φταίει? mwahaha!![]()
![]()
εμένα το ίδιο μου ακούγονται κι ας λένε ότι έχω το απόλυτο αυτίTerry RoscoeBeck5 είπε:Χμμμ... ας πούμε ότι λίγες ροκάρουν ;D ;D ;D γκρουβάρουν, φανκάρουν και όλα τα σχετικά... Τώρα για τις άλλες «τραγουδίστριες», τι να πω...![]()