Mηχανόβιοι ελάτε

spiros69

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Οσοι θελουν και μπορουν και εχουν 2 ροδες και γουσταρουν βολτιτσες τα Σαβ/κα κυριως για φραπεδια μαζι με τα μωρα μας(μοτο δλδ) ...στειλτε πμ να οργανωθουμε και να το ξεκινησουμε...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
spiros69 είπε:
Οσοι θελουν και μπορουν και εχουν 2 ροδες και γουσταρουν βολτιτσες τα Σαβ/κα κυριως για φραπεδια μαζι με τα μωρα μας(μοτο δλδ) ...στειλτε πμ να οργανωθουμε και να το ξεκινησουμε...
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ???????

Eχμ... μήπως είσαι σε λάθος φόρουμ; Είναι πχ. σαν να πάει κάποιος σε ένα γυναικείο φόρουμ και να ρωτάει ποιο λούπερ να πάρει και αν τα ηχογραφημένα μέρη που θα παίζει θα είναι μουντά λόγω χαμηλού sample rate...  ;D ;D  :P

Yπάρχουν τόσα άλλα συναφή και τόσες λέσχες που κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, και από ότι έχω ακούσει και με καλή οργάνωση...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
bloody_sunday είπε:
Eχμ... μήπως είσαι σε λάθος φόρουμ; Είναι πχ. σαν να πάει κάποιος σε ένα γυναικείο φόρουμ και να ρωτάει ποιο λούπερ να πάρει και αν τα ηχογραφημένα μέρη που θα παίζει θα είναι μουντά λόγω χαμηλού sample rate...  ;D ;D  :P
Τυχαίο παράδειγμα;

Σαφώς! Μα πώς μου'ρχονται τέτοιες ιδέες, εντελώς κουφά πράματα, το'χει η μέρα φαίνεται... Πολύ πιθανότερο μου φαίνεται να γκρινιάξει μια κοπέλα πόσο ακριβή είναι η ντομάτα σήμερα σε ένα φόρουμ για νταλίκες, ας πούμε...

... επειδή οι άντρες δεν αγοράζουν ντομάτες εννοείς;;;;

Γιατί κάθε φορά πρέπει να μαστε εμείς στην κουζίνα και εσείς στο γκαράζ; Ενίσταμαι!!!!

Τι θα λέγατε να βγάζαμε τις ντομάτες μας μας βόλτα για κανένα sampling στο κοντινότερο προβάδικο;

Τι καλύτερο από μια βόλτα με μοτοσυκλέτα και μετά καφεδάκι και συζήτηση για κιθάρες και τα σχετικά....

Κάπως έτσι νομίζω το φαντάστηκε ο φίλος.....

Και είναι πολύ καλή ιδέα....

Κορίτσια, μόνο στα Λιόσ(ι)α για ΑΑΑριστη ντομάτα.

Mα και βέβαια αγοράζουν ντομάτες! Αλοίμονο... Αλλά ορισμένα πράγματα απλά ΠΡΕΠΕΙ να τα κάνουν άντρες. Πχ. έχει ζήσει κάποιος από σας την εμπειρία να πάει μια γυναίκα το αμάξι στο συνεργείο ΚΑΙ να το παραλάβει επειδή ο άντρας δεν μπορεί; Δεν υφίστασθε σαν άνθρωποι αν δεν το δείτε με τα μάτια σας. Της λένε ότι έκαναν 15 εργασίες, έχουν κάνει τις 2μισι και πληρώνει όσο 23.

Λυπαμαι ειλικρινα για ορισμενα σχολια.....

Μονο ο greg+9 καταλαβε τι ΑΚΡΙΒΩΣ εννουσα...

και παρακαλω μν τα γυρισετε οτι δηθεν αλλα εννοουσατε..κτλ κτλ

Ευχαριστω πολυ...

greg+9ριξε συρμα να οργανωθουμε

φιλε μου εμενα η ιδεα δεν μου φανηκε κακη!

εννοω, δεν ειναι διαφορετικο απο το να πας για μπυρες!!!

εχω μονο δυο διαδικαστικες αποριες!

αν καποιος δεν πινει φραπεδες και οδηγει γουρουνα ειναι ευπροσδεκτος?

;D ;D ;D

Δηλαδη τι διαφορα υπαρχει μεταξυ μια μπυροποσιας και μιας ανοιξιατικης βολτας με μηχανες απο νοιζαδες??

πολυ ευθιξία ρε παιδί μου...

Δεν ειπε κανεις οτι κακως εβαλε το θεμα ο spiros69,απλα ο bloody_sunday του εξηγησε το λογο που δεν πηρε απαντήσεις.

Μετα ειπε ενα παράδειγμα-ακραίο ακόμα και σαν φανταστικό σενάριο- για να υποστηριξει την αποψη του.Ακου εκεί μουσικοτεχνικό θέμα σε γυναικείο φόρουμ ,χαχαχαχαχαχαχαχα πολυ καλό :D :D :D

blue είπε:
πολυ ευθιξία ρε παιδί μου...

Δεν ειπε κανεις οτι κακως εβαλε το θεμα ο spiros69,απλα ο bloody_sunday του εξηγησε το λογο που δεν πηρε απαντήσεις.

Μετα ειπε ενα παράδειγμα-ακραίο ακόμα και σαν φανταστικό σενάριο- για να υποστηριξει την αποψη του.Ακου εκεί μουσικοτεχνικό θέμα σε γυναικείο φόρουμ ,χαχαχαχαχαχαχαχα πολυ καλό :D :D :D
ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;

bsiap είπε:
Δηλαδη τι διαφορα υπαρχει μεταξυ μια μπυροποσιας και μιας ανοιξιατικης βολτας με μηχανες απο νοιζαδες??
Η μπυροποσια δεν εχει μηχανες...

H ανοιξιατικη βολτα θα καταληξει σε μπυροποσια,και αυτη σε αλκοτεστ... ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back