Στο παρελθόν,είχα πάει 2 χρόνια πιάνο κλασσικό,ήμουν πολύ μικρός τότε (9χρόνων όταν σταμάτησα),δε μου άρεσαν τα κλασσικά κομμάτια και έτσι σταμάτησα.Τότε έπαιζα σε ένα αρμόνιο (το οποιό έχω ακόμα) CASIO Tonebank 2100 και όχι σε πιάνο(Ευτυχώς που δε πήραμε!).Τώρα όμως κατάλαβα το λάθος μυο και αποφάσισα(παρά το βαρύ μου πρόγραμμα,7 ώρες φροντιστήριο την εβδομάδα)(1ή λυκείου)να αρχίσω αρμόνιο αυτή τη φορά,όχι στο δημοτικό(μόνο) ωδείο που διαθέτει η πόλη μου αλλά σε μια δασκάλα που κάνει ιδιαίτερα,για να μπορώ να κάνω όποτε μπορώ(δηλαδή το ελάχιστο 2 ώρες μάθημα την εβδομάδα) με σκοπό να μάθω να παίζω στο ΄τελος του χρόνου τραγούδια διάφορων Ελλήνων ερμηνευτώνκαι να ασχοληθώ με trance music μόνος μου αν τα καταφέρω.Μαθήματα μουσικής θα αρχίσω μετάτον 15αύγουστο,γιατί θα είμαι διακοπές,όπου θα δουλεύω σε καφέ για να καλύψω μέρος του budget(Χαλκιδική)(το άλλο οι γονείς μου)Και τώρα σας ρωτώ:1)Πώς βλέπετε τις σκέψεις μου?2)Με τι να ξεκινήσω?3)Τι να προσέξω?4)Θα τα καταφέρω,ή θα πάνε χαράμι τόσα λεφτά άν πάρω κάτι και ο κόπος που θα ρίξω?5)για ένα καλό ξεκίνημα?6)Με το δικό μου(πολύ παλιό :evil: trance music δε βγαίνει με τίποτα),να πάρω ένα καλό αρμόνιο?,(δε ξέρω τι κυκλοφορεί),ένα midi που θα πρέπει να χω πάντα ανοικτό το pc και δε ξέρω αν θα με βοηθήσει στην εκμάθηση?ή να πάρω ένα φθηνό synth/workstasion?Τα workstasion δεν έχουν ποτέ ηχεία?(έχω δει νομίζω ένα korg synth με ηχεία)Αλλά και χωρίς ηχεία δε μου είναι πρόβλημα καθώς έχω έναν ενισχυτή με εισόδους rca αλλά όλα τα workstasions έχουν κάτι άλλες που εγώ πρώτη φορά τις βλέπω.Γίνεται να συνδεθούν αυτά με τις L/R MONO ή κάτι τετοια πού έχουν στο aux που είναι rca?
Υ.Γ:Συγγνώμη αν σας μπέρδεψα ή σας κούρασα αλλά πρώτη φορά ασχολούμαι με την μουσική και το synth σοβαρά!
Υ.Γ:Συγγνώμη αν σας μπέρδεψα ή σας κούρασα αλλά πρώτη φορά ασχολούμαι με την μουσική και το synth σοβαρά!