Μια νέα αγορά .

Εγώ τη θεωρώ με μεγαλύτερη συλλεκτική αξία από MIM F... Και αν την κρατήσεις στα χέρια σου, είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξεις γνώμη!
Δεν αμφιβάλω ότι ειναι η καλλιτερη κιθαρα του κόσμου.
Το θέμα ειναι ότι ουτε στα χέρια μου δεν θελω να την κρατησω....γουστα ειναι αυτα

Κοίτα να δεις τι τραβάμε με τους περίεργους... πελάτες. Να κάθομαι να κοιτάω κιθάρες στις αγγελίες, μπας και βρω κάτι που να ταιριάζει (και να μην έχει) ο κ. συνήγορος. 😄

Είχα πέσει σε απόγνωση μέχρι που είδα αυτή που στιλιστικά του πάει "γάντι".
Εκλεκτή.....οι κουφωτες ειναι αγαπη!

LK strat παρόμοια έχεις, έχεις και την Γιαπωνέζα έχεις και τη soundsation, δε βλέπω το λόγο να πάρεις άλλη μια τυπική strat - εγώ στη θέση σου θα περίμενα να πετύχω κάτι κλασσικό αλλα και πιο "εξωτικό", πιο ιδιαίτερο στα 1000-1500.

Πχ καμια hot rod '52 tele, καμια Stat Plus, καμια Hank Marvin Squier γιαπωνέζα (που αντε βρες την αλλά μιας και είπες Fiesta)...

Δεν αμφιβάλω ότι ειναι η καλλιτερη κιθαρα του κόσμου.
Το θέμα ειναι ότι ουτε στα χέρια μου δεν θελω να την κρατησω....γουστα ειναι αυτα

Εγω παλι ειχα το αντιθετο προβλημα, μου αρεσαν πιτσιρικας οι flyingV, ηθελα να κραταω στα χερια μου τετοια (καταραμενα 80ies :ROFLMAO: ) μεχρι που κρατησα και επαθα αναφυλαξια :ROFLMAO: ρε τι ΛΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ σχημα ειναι αυτο :ROFLMAO: καλυτερα να σου βιδωσουν ενα μπρατσο στο γοφο και να περασουν τις χορδες με τρυπες στα @@ σου, πιο πολυ θα βολευει :ROFLMAO: θα γινεις και η πρωτη μουρη στα S&M συνεδρια κιολας, μαγκια

LK strat παρόμοια έχεις, έχεις και την Γιαπωνέζα έχεις και τη soundsation, δε βλέπω το λόγο να πάρεις άλλη μια τυπική strat - εγώ στη θέση σου θα περίμενα να πετύχω κάτι κλασσικό αλλα και πιο "εξωτικό", πιο ιδιαίτερο στα 1000-1500.

Πχ καμια hot rod '52 tele, καμια Stat Plus, καμια Hank Marvin Squier γιαπωνέζα (που αντε βρες την αλλά μιας και είπες Fiesta)...
Τα χρώματα στις strat τα ειπα.
Οι tele για εμενα είναι κιτρινες, blackguard και με λιπστικ στον neck.
Με SG τελείωσα. Αυτην ηθελα την Standard 61 κοκκινη .
Και με Lp, μολις άρχησα.:p
Θέλω λοιπόν, μια Αμερικάνα τελε , όπως την περιέγραψα ......καμία άλλη (Ash, Κιτρινη με ικτερο V ή U neck, τους κλασσικους μαγνητες, και φυσικά 3 saddles στη γεφυρα ...με τασακι)
Θέλω όσες LP μπορώ να πάρω, και θα το κανω , μονο LP με ενδιαφερουν, ειδικα cherry burst και....
....και Αν βρω καμία strat ευκαιρία (καλή ώρα ) why not....αλλά χωρις να με νοιάζει αν την χάσω.
:p

μια tele avri 52 black guard στα 1800, σε κανα χρόνο;

Εξαρτάται από ΠΟΙΑ 52RI εννοείς, αν είναι από 1985-2000 είναι όλες χαλια, τίγκα στον πολυεστέρα με μούφα νίτρο πολύ λεπτά μπράτσα,λάθος σχήμα ,λάθος χρώμα και τριακόσια κιλά βάρος ,μετά το 2000 κάπως καλύτερα με κορυφή τις full nitro pure vintage που είχαν βγει γύρω στο 2013.... ωραίες και οι ΑΟ που είχαν και μοντέρνο radius και τάστα αλλά όχι full nitro,ενώ οι νέες AVRii είναι το ίδιο καλές αλλά τα έχουν τα κιλακια τους δυστυχώς...τώρα βέβαια είναι και τι θα σου κάτσει.
All in all αν έχεις καλή και ελαφριά BAJA για εμένα πεταμένα λεφτά είναι η 52ri ....τώρα αν θες σώνει και καλά αμερικανική Fender Tele ψάξε όπως σου είπα μια του 2012-2016

Εδώ όλα τα μοντέλα που έχουν βγει με τα specs

Last edited:
Και με Lp, μολις άρχησα.:p
Θέλω λοιπόν, μια Αμερικάνα τελε , όπως την περιέγραψα ......καμία άλλη (Ash, Κιτρινη με ικτερο V ή U neck, τους κλασσικους μαγνητες, και φυσικά 3 saddles στη γεφυρα ...με τασακι)
Θέλω όσες LP μπορώ να πάρω, και θα το κανω , μονο LP με ενδιαφερουν, ειδικα cherry burst και....
Άρα, κατά βάση θες LP και δευτερευόντως συγκεκριμένη tele.
Υπό αυτή την αίρεση, πήγαινε για την tele - ή μην πας και κράτα το budget για LP- καθώς δεν έχεις λόγο να πας για μια ακόμη strat.

Άρα, κατά βάση θες LP και δευτερευόντως συγκεκριμένη tele.
Υπό αυτή την αίρεση, πήγαινε για την tele - ή μην πας και κράτα το budget για LP- καθώς δεν έχεις λόγο να πας για μια ακόμη strat.
Αυτή είναι η λογική θεώρηση , απλά η Φεντερ μπήκε εμβόλιμα, ως ευκαιρία (όσο πληρώνω ασφαλιστικές εισφορές τον μήνα).
Θα μου πεις, πλήρωσε ασφαλιστικές εισφορές για ένα ακόμα μήνα.
Πολύ σωστά, απλά θα νιώσω πολύ λαλακας 😜

Οι κιθάρες, αν εξαιρέσεις τον χρυσό (την λίρα) (αλλα εδω μιλάμε ουτως ή αλλως για black market) ,είναι το μοναδικό asset που ναι μεν δεν αποδίδει εισόδημα (εκτος αν τη νοικιάσεις, οπως λεει σε αλλο νήμα) , αλλά κρατάει την αξία του, και δεν φορολογείται (ακόμα).
Άρα με 5 κατοστάρικα η παίρνεις μια τέτοια strat ή μια χρυσή λίρα..... ή πας μια νύχτα στα μπουζούκια 😜

Last edited:
Άρα με 5 κατοστάρικα η παίρνεις μια τέτοια strat ή μια χρυσή λίρα..... ή πας μια νύχτα στα μπουζούκια
Αν πας με αμιγώς επενδυτική λογική, χωρίς δεύτερη κουβέντα αγοράζεις τα bold. Το safe haven, ιδιαίτερα σε καιρούς αναμπουμπούλας και αναταραχής. Οπότε λίρα...
Την τρίτη εκδοχή που παραθέτεις αρνούμαι ακόμα και να τη σχολιάσω 😄

Αν πας με αμιγώς επενδυτική λογική, χωρίς δεύτερη κουβέντα αγοράζεις τα bold. Το safe haven, ιδιαίτερα σε καιρούς αναμπουμπούλας και αναταραχής. Οπότε λίρα...
Την τρίτη εκδοχή που παραθέτεις αρνούμαι ακόμα και να τη σχολιάσω 😄
Συνδυασμός επένδυσης και διασκέδασης.

Οι κιθάρες, αν εξαιρέσεις τον χρυσό (την λίρα) (αλλα εδω μιλάμε ουτως ή αλλως για black market) ,είναι το μοναδικό asset που ναι μεν δεν αποδίδει εισόδημα (εκτος αν τη νοικιάσεις, οπως λεει σε αλλο νήμα) , αλλά κρατάει την αξία του, και δεν φορολογείται (ακόμα).
Άρα με 5 κατοστάρικα η παίρνεις μια τέτοια strat ή μια χρυσή λίρα..... ή πας μια νύχτα στα μπουζούκια 😜

Νομίζω έχει έρθει ο καιρός να αναλάβει κάποιος εκεί κοντά, να μυήσει τον σεβαστό συνήγορο στο bitcoin… Δεν συνδυάζει την ευχαρίστηση που προσφέρει μια νέα κιθάρα, αλλά σε όλα τα άλλα…

I’m just saying…

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back