Μια νέα αγορά .

Γκρετς δεν έχω, αλλά δεν παιρνάω τη φάση.
Λαμπάτο έχω.
Η αλήθεια είναι ότι απο ενισχυτες την εχω καταβρεί με τον fender princenton chorus που κλείνει σε λίγο 30 χρόνια (1998 τον είχα αγοράσει 200,000 δρχ).
Έχω αρκετούς ενισχυτές, αλλά τελικά το open back και το headroom σε μεγάλα ηχεία και σε απλά του ενισχυτη είναι ασυναγωνιστό.
Για να γουστάρεις βεβαια όταν παίζεις γιατι στο recording δεν παίζει και τόσο ρόλο μεσα στο Mix.
Ωραίος και ο marshall , αλλά αν πηγαινα ξανα σε λάμπα fender θα έπαιρνα μαλλον.

Attachments

• fmnrhxuvuasts09wyizw.jpg
    fmnrhxuvuasts09wyizw.jpg
    357.1 KB · Εμφανίσεις: 0
Λοιπόν τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.
Το δίλημμα διαμορφώνεται ως εξης:
Την Mexico fender stratocaster στα 500 ευρώ τώρα ή μια tele avri 52 black guard στα 1800, σε κανα χρόνο;

Την Mexico fender stratocaster στα 500 ευρώ τώρα ή μια tele avri 52 black guard στα 1800, σε κανα χρόνο;
Καλά τώρα... κάνεις πλάκα. Δεν παρακολουθείς την ειδησεογραφία κ. συνήγορε; Αργά, αλλά σταθερά συσσωρεύεται μάγμα στα υποθαλάσσια ηφαίστεια στην ευρύτερη περιοχή της Σαντορίνης. Άρχισαν να δίνουν και (ηφαιστειακές) δονήσεις.
Σε έναν χρόνο μπορεί να γίνει ηφαιστειακή έκρηξη, μεγάλος σεισμός, τσουνάμι, να καλυφθούν τα πάντα με ηφαιστειακή τέφρα, να αναδυθούν νέα νησιά, να εξαφανιστεί η καλντέρα της Σαντορίνης... Να συνεχίσω; 😄

Πας τώρα και βουτάς την strat. 😉

Καλά τώρα... κάνεις πλάκα. Δεν παρακολουθείς την ειδησεογραφία κ. συνήγορε; Αργά, αλλά σταθερά συσσωρεύεται μάγμα στα υποθαλάσσια ηφαίστεια στην ευρύτερη περιοχή της Σαντορίνης. Άρχισαν να δίνουν και (ηφαιστειακές) δονήσεις.
Σε έναν χρόνο μπορεί να γίνει ηφαιστειακή έκρηξη, μεγάλος σεισμός, τσουνάμι, να καλυφθούν τα πάντα με ηφαιστειακή τέφρα, να αναδυθούν νέα νησιά, να εξαφανιστεί η καλντέρα της Σαντορίνης... Να συνεχίσω; 😄

Πας τώρα και βουτάς την strat. 😉
Αν εξαιρέσεις το ηφαίστειο, που δεν με πιάνει, επιμένεις στη strat?

Αν εξαιρέσεις το ηφαίστειο, που δεν με πιάνει, επιμένεις στη strat?
Αν θες μπορώ να προσθέσω και ακρίδες στο σενάριο... 😄
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι ούτε tele, ούτε strat σου λείπει. Θα επιμείνω στη strat (αν σώνει και ντε θες μια ακόμη κιθάρα) καθαρά λόγω τιμής.
Τώρα, σε ένα χρόνο από τώρα δεν χάνω στοίχημα ότι η τιμή της tele θα έχει παραμείνει "ακλόνητη". 😉
Εναλλακτικά- πλην αυτών και της ΜΜ- δεν υπάρχει κάποια που δεν έχεις και θα την ήθελες διακαώς;

Τώρα, σε ένα χρόνο από τώρα δεν χάνω στοίχημα ότι η τιμή της tele θα έχει παραμείνει "ακλόνητη". 😉
Εναλλακτικά- πλην αυτών και της ΜΜ- δεν υπάρχει κάποια που δεν έχεις και θα την ήθελες διακαώς;
Το δίλημμα είναι ανάμεσα σε αυτές τις 2 , με βάσει τα σημερινά δεδομένα των used (καλές ευκαιρίες both).
Lp standard, που είναι βασικά η πρώτη μου επιλογή , θα πάρω καινουργια , αλλά με πολλές δόσεις, σε κανα 9μηνο, που θα έχω τελειώσει με την sg.
,Το ψυχολογικό μου όριο σε cash είναι εκεί στα 1700-1800 euro, σε used.

Λοιπόν τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.
Η AVRI θεωρώ ότι είναι από τις χειρότερες επενδυτικά κιθάρες. Με τη Μέξικο δε χάνεις χρήματα. Αυτό για μένα θα ήταν σημαντικό.

Αν είναι για Αμερικάνικη Tele θα πόνταρα σε κάποια Artist τουλάχιστον.

Επίσης τί περιμένεις ότι θα έχει καλύτερο μια AVRI? Υπάρχουν MIJ Re-issues απείρως πιο πιστά κατασκευαστικά στο 1000ρικο στο Reverb (εκτός απ το βερνίκι που τη στέλνεις στον Κώστα και την παίρνεις πίσω Custom Shop τουλάχιστον).

Η AVRI θεωρώ ότι είναι από τις χειρότερες επενδυτικά κιθάρες. Με τη Μέξικο δε χάνεις χρήματα. Αυτό για μένα θα ήταν σημαντικό.

Αν είναι για Αμερικάνικη Tele θα πόνταρα σε κάποια Artist τουλάχιστον.

Επίσης τί περιμένεις ότι θα έχει καλύτερο μια AVRI? Υπάρχουν MIJ Re-issues απείρως πιο πιστά κατασκευαστικά στο 1000ρικο στο Reverb (εκτός απ το βερνίκι που τη στέλνεις στον Κώστα και την παίρνεις πίσω Custom Shop τουλάχιστον).
Η avri είναι η μόνη tele που μου αρέσει, γι αυτό ακριβώς είχα πάρει και την baja.

@LK αφου ρε συ εχεις στρατ ακριβώς στον ιδιο χρωματισμο. Και αν θυμάμαι καλά είναι και αμερικάνικη?

Κανονική jazzmaster δεν έχεις! ουτε jaguar.

@LK αφου ρε συ εχεις στρατ ακριβώς στον ιδιο χρωματισμο. Και αν θυμάμαι καλά είναι και αμερικάνικη?
Ναι, γιατί μόνο αυτο το χρώμα μου αρέσει σε stat (οκ και το fiesta red, που δεν βρίσκω ... και το μπεζ του malmsteen, που βρίσκω, αλλά είναι μαγαρισμενες ....scalloped ).
Επίσης strat -tele, προτιμώ maple.

@LK

Κανονική jazzmaster δεν έχεις! ουτε jaguar.
Ούτε firebird έχω. Ούτε flying v έχω, Ούτε explorer έχω "κανονικες" , αλλά δεν με ενδιαφέρουν. Εδώ κολλάει το να ναι καλά η Harley Benton :p 😜

Ibanez Prestize...

Τέτοια, όχι να μου την χαρίζει, αλλά να μου έδινες και 100 ευρώ δεν θα την έπαιρνα.
Δεν λέω ότι είμαι σωστός, αλλά εγώ μόνο gibson fender , και μάλιστα όσο πιο κοντά σε specs και χρώμα, στα αρχετυπικά μοδελα :p 😜

Ibanez Prestize...

Υπάρχει με 1000 ευρώ στις αγγελίες.
Είναι η επόμενη μου κιθάρα, που θα προκύψει από πώληση άλλης.

Τέτοια, όχι να μου την χαρίζει, αλλά να μου έδινες και 100 ευρώ δεν θα την έπαιρνα.
Δεν λέω ότι είμαι σωστός, αλλά εγώ μόνο gibson fender , και μάλιστα όσο πιο κοντά σε specs και χρώμα, στα αρχετυπικά μοδελα :p 😜
Εγώ τη θεωρώ με μεγαλύτερη συλλεκτική αξία από MIM F... Και αν την κρατήσεις στα χέρια σου, είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξεις γνώμη!

Εγώ τη θεωρώ με μεγαλύτερη συλλεκτική αξία από MIM F... Και αν την κρατήσεις στα χέρια σου, είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξεις γνώμη!
Καλή κιθάρα ναι
Εντελώς άλλο φρούτο ωστόσο.

Κοίτα να δεις τι τραβάμε με τους περίεργους... πελάτες. Να κάθομαι να κοιτάω κιθάρες στις αγγελίες, μπας και βρω κάτι που να ταιριάζει (και να μην έχει) ο κ. συνήγορος. 😄

Είχα πέσει σε απόγνωση μέχρι που είδα αυτή που στιλιστικά του πάει "γάντι".

Κοίτα να δεις τι τραβάμε με τους περίεργους... πελάτες. Να κάθομαι να κοιτάω κιθάρες στις αγγελίες, μπας και βρω κάτι που να ταιριάζει (και να μην έχει) ο κ. συνήγορος. 😄

Είχα πέσει σε απόγνωση μέχρι που είδα αυτή που στιλιστικά του πάει "γάντι".

"Ναι αλλά δεν λέει gibson πάνω, άρα δεν πρόκειται να κρατήσει την αξία της...."

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back