- Πόντοι
- 198
Παιδιά, δεν επιτρέπονται οι πολιτικές συζητήσεις.
ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα.lambrosgg είπε:Και εγώ πιστεύω οτι το ΝΟ1 στην κιθάρα είναι το παίξιμο και η ευκολία της ταστιέρας, που συνεπάγεται χαμόγελο στα χείλη και όρεξη για παίξιμο. Άμα είναι να λέω: "θα πιάσω πάλι την κιθάρα και θα πιαστεί το χέρι μου, οπότε άστο καλύτερα", δεν υπάρχει λόγος να φεύγουν τόσα λεφτά για ενα όργανο το οποίο απλώς κουβαλάει ένα βαρύ όνομα.
μερικές απτις καινοτομίες του leo παρακαλώ?(το ξέρω πως ακούγομαι βέβηλος αλλά μην βιασθείτε να με φάτε)spy είπε:ακόμα δίνω ένα μικρό credit στο Leo,
http://www.gruhn.com/articles/legendary.htmlwhiteNoise είπε:μερικές απτις καινοτομίες του leo παρακαλώ?(το ξέρω πως ακούγομαι βέβηλος αλλά μην βιασθείτε να με φάτε)ακόμα δίνω ένα μικρό credit στο Leo,
Noμίζω ότι έχει ξαναθιχτεί κάπου εδώ γύρω, αλλά δεν τον ένοιαζε καθόλου το να είναι έξτρα πρίμα σπέσιαλ - τις στρατ τις άλλαζε με υπερηχητική ταχύτητα και τις έπαιρνε με το κιλό.taq είπε:Επίσης να προσθέσω κάτι σε αυτή την κουβέντα για τον Hendrix, το θέμα δεν είναι αν ο Hendrix θα απογείωνε μια HB, απλά αν ήταν φανταστικά "δυνατό" να ρωτήσουμε τον μακαρίτη, αν θα του άρεσε να παίζει με μία HB..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
(τιμωρία θα τον βάζαμε τον μακαρίτη....)
Βασικά ό Hendrix, δεν είχε τότε και την τεχνολογία του σήμερα την οποία μπορεί να απολαμβάνει ένας σύγχρονος καταξιωμένος κιθαρίστας, για να μιλήσουμε με βεβαιότητα για εκείνο ή το άλλο ή τι θα έκανε... σίγουρα θα είχε κάμποσες κιθάρες που θα του έκαναν, και σίγουρα και κουρδισμένα ξύλα θα άκουγε και κουρδισμένους ενισχυτές και πετάλια... και πάλι τέλοιος θα ήταν... δηλαδή επειδή είναι ο Hendrix θα έπρεπε να παίζει με το ίδιο wah, 1-2 εφέ που είχε τότε και θα άλλαζε τα φώτα σε λίγα ποιοτικά όργανα?bloody_sunday είπε:Noμίζω ότι έχει ξαναθιχτεί κάπου εδώ γύρω, αλλά δεν τον ένοιαζε καθόλου το να είναι έξτρα πρίμα σπέσιαλ - τις στρατ τις άλλαζε με υπερηχητική ταχύτητα και τις έπαιρνε με το κιλό.Επίσης να προσθέσω κάτι σε αυτή την κουβέντα για τον Hendrix, το θέμα δεν είναι αν ο Hendrix θα απογείωνε μια HB, απλά αν ήταν φανταστικά "δυνατό" να ρωτήσουμε τον μακαρίτη, αν θα του άρεσε να παίζει με μία HB..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
(τιμωρία θα τον βάζαμε τον μακαρίτη....)
Οπότε, αν κάναμε μια αναγωγή στο σήμερα, πιστεύω ότι και πάλι δεν θα έδινε δεκάρα για κουρδισμένα ξύλα - ψαγμένα πυκνωτάκια - σούπερ ντούπερ μαγνήτες που ακούς και το τελευταίο Khz κλπ κλπ. Θα τον απασχολούσε απλά να έχει ένα ποιοτικό, άνετο όργανο για να το βάλει κάτω και να του δείξει τι εστί βερύκοκο, και μετά να το αλλάξει με ένα καινούργιο.
τς..τς...τςlongshadow είπε:http://www.gruhn.com/articles/legendary.htmlμερικές απτις καινοτομίες του leo παρακαλώ?(το ξέρω πως ακούγομαι βέβηλος αλλά μην βιασθείτε να με φάτε)ακόμα δίνω ένα μικρό credit στο Leo,
solid body και οι 2longshadow είπε:
Η bigsby δεν ήταν πραγματική solidbody , απλά δεν είχε sound hole.. (ήταν σαν μια semi acoustic χωρίς τα f-holes).whiteNoise είπε:solid body και οι 2
αριστερα τα κλειδια στο headstock και οι δυο.
παρομοιο headstock και οι δυο.(ειδικα με της strat)
οι βελτιωσεις(ειδικα οι αισθητικες)ειναι πολυ ευκολοτερες απτην γεννηση της ιδεας.
κουβέντα δεν κάνουμε φιλαράκι?τι σε ενοχλεί στις ερωτήσεις μου?longshadow είπε:Anyway, δεν καταλαβαίνω πιο είναι το νόημα της συζήτησης....αν θέλεις να βγάλεις άκυρο τον Fender κάντο απο τώρα...δεν χρειάζεται να προκυρήττεις διαγωνισμούς γνώσεων..
longshadow είπε:Μα ποτέ δεν μίλησα για προσωπικές ερωτήσεις....απλά θα μπορούσες να είχες εκθέσει απο το πρώτο ποστ την γνώμη που είπες τώρα...
Έτσι όπως το έκανες ήταν σαν να προκαλούσες κάποιον να πεί κάτι ώστε να τον "καταρίψεις" αμέσως μετά...