- Πόντοι
- 16
Επιβαλεται αμεσα photoshop με το τζιμακο να καραταει μια HB... ;Dlambrosgg είπε:και harley benton να είχε ο hendrix, πάλι ο hendrix θα ήταν.
Επιβαλεται αμεσα photoshop με το τζιμακο να καραταει μια HB... ;Dlambrosgg είπε:και harley benton να είχε ο hendrix, πάλι ο hendrix θα ήταν.
Eγώ τότε (77) είχα ένα ταυράκι Gerley...τα ξέρει κανείς? Τι προέλευσης ήταν?Superfunk είπε:Βεβαιως και υπηρχαν,ισως και περισσοτερες σε αριθμο μαρκες απο οσες υπαρχουν τωρα
και πανακριβες αμερικανικες GRETSCH,RICKENBACKER,MOSRITE κτλ και εκατονταδες import κιθαρες που εφτιαχναν στην Ευρωπη & την Ιαπωνια...![]()
Ήταν καλές κιθάρες? Λες ότι είναι ακριβές. Μήπως λοιπόν οι fender και οι gibson ήταν η low budget κιθάρες της προκοπής?Superfunk είπε:Βεβαιως και υπηρχαν,ισως και περισσοτερες σε αριθμο μαρκες απο οσες υπαρχουν τωρα
και πανακριβες αμερικανικες GRETSCH,RICKENBACKER,MOSRITE κτλ και εκατονταδες import κιθαρες που εφτιαχναν στην Ευρωπη & την Ιαπωνια...![]()
Μα ειναι παρα πολυ απλο γιατι at the end of the day (που λένε και οι γιαπωνεζοι...) ηταν,ειναι και θα ειναι οι πλεον προσβασιμες,λειτουργικες,κλασσικες και καλοηχες κιθαρες που καλυπτουν ΟΛΑ τα ειδη μουσικης με μεγαλη ευκολια,επισης ειναι και οι....ομορφοτερες...."γιατι καθιερώθηκαν οι gibson και οι fender"
ΘΕΟΣ!!!deadendmind είπε:ΕΤΣΙ. Long live harley benton. Βαζουν κατω οτι κιθαρα υπαρχει στο γνωστο συμπαν. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. Προκαλω οποιον ειναι κατοχος lespaul 59', tele 52' να τις στησουμε να φαει την σκονη μου. Ειναι γνωστο επισης πως μια harley benton 335 σοδομιζει την αντιστοιχη gibson, μια squier affinity tele ειναι μακραν καλυτερη απο οποιαδηποτε tele custom shop κ.ο.κ.
Και οι ΕΛ το 2012, που θα ρθουν να μας σωσουν τα προφητευσαν καιρο πριν αυτα αλλα κανεις δεν τους ακουγε. Το ειχε πει και ο Οσιος Παχωμιος. Σηκωθειτε απο ντιβανια, πολυθρονες, σκαμπω, καρεκλες, καναπεδες και παραγγειλτε τωρα το Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC, τελευταια εκπομπη, εξαντληθηκε. 2310521010.
Α, εξυπακουεται πως το 90% της συχρονης ιστοριας της μουσικης που γραφτηκε με fender κ gibson, ειναι γραμμενη λαθος. Εννοειται. Για αυτο δεν εχουμε στις μερες μας Μπετοβεν και Σουμαν, επειδη το 60 δεν ειχαν Χαρλεη. Δεν ξεραν ρε οι παλιοι.
Ακομα πιο ΘΕΟΣ!! ;Ddeadendmind είπε:...Για να μην πω πως ο Slash ηχογραφουσε με μια Tokai, αλλα για λογους endorse επιανε κουπο-gibson στη σκηνη.
Ειναι γνωστο τοις πασι.
Δεν νομίζω ότι κιθάρες με χαρακτηριστικά όπως: jumbo ταστα, floyd rose τρεμουλα, και active μαγνήτες έχουν αντιγράψει κάτι απο αυτές τις κιθάρες. Πέρα απο το σχέδιο - σχήμα της fender (που έτσι έχει καθιερωθεί) δεν νομίζω ότι έχουν να ζηλέψουν πολλά τα ακριβά μοντέλα της ESP, Ibanez, Jackson. Ούτε σε ήχο (άσχετα αν είναι μονός ή διπλός. Σημασία έχει να είναι ΚΑΛΟΣ ήχος απο μονο και ΚΑΛΟΣ απο διπλό) Ούτε σε ποιότητα κατασκευής (Έχω πιάσει 3-4 fender ΚΑΛΕΣ - ανάμεσά τους και η 50th anniversary, αλλα την ποιότητα της ESP Horizon δεν την φτάνουν στο παραμικρό) παίξιμο - αίσθηση σε αυτό και αν δεν υπάρχει σύγκριση. Την ευελιξία και την άνεση που έχουν ακόμη και τα πιο φτηνά γιαπωνεζάκια, θα τη ζήλευαν αρκετές Gibson και Fender.Superfunk είπε:Μα ειναι παρα πολυ απλο γιατι at the end of the day (που λένε και οι γιαπωνεζοι...) ηταν,ειναι και θα ειναι οι πλεον προσβασιμες,λειτουργικες,κλασσικες και καλοηχες κιθαρες που καλυπτουν ΟΛΑ τα ειδη μουσικης με μεγαλη ευκολια,επισης ειναι και οι....ομορφοτερες...."γιατι καθιερώθηκαν οι gibson και οι fender"
το να μην σου "αρεσουν" οι Gibson & οι Fender & να εισαι κιθαριστας ειναι ακριβως το ιδιο σαν να εισαι οδηγος αγωνων και να "μη σου αρεσουν" οι Ferrari & οι Porsche....
WHAT'S NOT TO LIKE???![]()
![]()
οι Gibson & oι Fender δεν ηταν ΠΟΤΕ low budget κιθαρες ,ηταν παντοτε πανακριβες...
επισης κακα τα ψεμματα οι περισσοτεροι "νεοι" κατασκευαστες κιθαρων αυτες τις δυο μαρκες ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ(γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε???
)
παντελως πασε χρυσε μου,παντελως!! ;Dfloyd rose τρεμουλα,
καλα αυτο σοβαρα το θεωρεις....βελτιωση??? ;D ;Dactive μαγνητες
sorry αλλα και στα δυο παραπανω οι κιθαρες αυτες με τα αστεια μπρατσα τους (λεπτα σαν μπουζουκια τα οποια μου προκαλουν τενοντιτιδα μεσα σε 4 λεπτα... ) με συγκινουν τοσο οσο με συγκινει το sex με τριπλο προφυλακτικο και καλτσες....παίξιμο - αίσθηση
...όπως εγράφει ο jeff Beck και ο Hendrix και με σκουπόξυλα να παίζανε, πάλι κορυφαίοι θα ήταν. Ζήτω η μουσική(οι), δεν κάνει η κιθάρα τον μουσικό ούτε η ρακέα τον τεννίστα....longshadow είπε:Ζήτω τα καυσόξυλα!!!
Κάτω οι κιθάρες!!!
Ζήτω οι ξερόλες bedroom players!!
Εννοείται...Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει..marathon είπε:Ζήτω η μουσική(οι), δεν κάνει η κιθάρα τον μουσικό ούτε η ρακέα τον τεννίστα....