μετατροπή wha σε tbps που?

doken

Νέο μέλος
Πόντοι
16
ξέρει κανείς που μπορώ να μετατρέψω στην αθήνα το wha dunlop crybaby clasic σε true bypass?

επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν αυτή η μετατροπή είναι ασφαλής ή δημιουργεί προβλήματα στο χαραχτήρα ή την λειτουργία του πεταλιού?

ευχαριστώ

ierissiotis είπε:
Οχι δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Δες εδώ.  www.jampedals.com
αυτόν σκέυτηκα και εγώ αλλα δεν μπορώ να βρώ τηλέφωνό του στο σάιτ-μήπως το γνωρίζει κανείς?

myster_maze είπε:
To classic είναι ήδη true bypass!  :)
δεν είναι φίλε δυστηχώς είναι dptp κάπως έτσι νομίζω αναφέρετε-δεν νομίζω να είναι true

doken είπε:
δεν είναι φίλε δυστηχώς είναι dptp κάπως έτσι νομίζω αναφέρετε-δεν νομίζω να είναι true
To classic (95F) έχει διακόπτη dpdt και όπως ειπώθηκε νωρίτερα είναι true bypass.

Απλα βγαλε το ρευμα απο το πεταλι ενω ειναι κλειστό και δες αν ακους κιθαρα απο τον ενισχυτη σου.Πιστεψε με,θα ακουσεις γιατι το πεταλι ειναι ειδη true bypass.Αν μιλαμε για το gcb95f η αλλιως crybaby classic.Aν εχεις το απλο crybaby gcb95 δεν ειναι true bypass και απ'οτι εχω ακουσει ειναι ενα αρκετα καλο upgrade για το πεταλι.

rocka cola είπε:
Απλα βγαλε το ρευμα απο το πεταλι ενω ειναι κλειστό και δες αν ακους κιθαρα απο τον ενισχυτη σου.Πιστεψε με,θα ακουσεις γιατι το πεταλι ειναι ειδη true bypass.Αν μιλαμε για το gcb95f η αλλιως crybaby classic.Aν εχεις το απλο crybaby gcb95 δεν ειναι true bypass και απ'οτι εχω ακουσει ειναι ενα αρκετα καλο upgrade για το πεταλι.
το έκανα και ακούω την κιθάρα απο τον ενισχυτή όπως λές--το crybaby classic έχω--------------όλα δείχνουν οτι είναι true bypass.......είναι όμως 100%? μήπως γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει διαφορά μεταξύ true bypass και dptp ?  Tι είναι τελικά αυτό το dptp?

dpdt ειναι το ειδος του διακοπτη.Ετσι λεγεται.Αν δεν κανω λαθος true bypass ονομαζεται ο τροπος με τον οποιο συνδέεται ο διακοπτης αυτος με το υπολιπο κυκλωμα ετσι ωστε οταν ειναι κλειστό το πεταλι να περναει το σημα ανεπιρρέαστο απο μεσα του χωρις να φιλτραρεται απο καποιο buffer.

Αν λεω κατι λαθος διορθώστε με Pls.

Είναι 100% true bypass. Όπως λέει και ο rocka cola dpdt είναι το είδος του διακόπτη.Το dpdt (double pole double throw) χρησιμοποιείται για true bypass όπως και το 3pdt. Το 3pdt έχει και ένα 3rd pole (διακόπτη) και χρησιμοποιείται αν υπάρχει και led. Το classic wah δεν έχει led οπότε γίνεται η δουλειά με το dpdt.

myster_maze είπε:
Είναι 100% true bypass. Όπως λέει και ο rocka cola dpdt είναι το είδος του διακόπτη.Το dpdt (double pole double throw) χρησιμοποιείται για true bypass όπως και το 3pdt. Το 3pdt έχει και ένα 3rd pole (διακόπτη) και χρησιμοποιείται αν υπάρχει και led. Το classic wah δεν έχει led οπότε γίνεται η δουλειά με το dpdt.
α μάλιστα μια χαρά δηλαδή

Γεια χαρά,

Ξέρετε σε ποιόν να απευθυνθώ στην Αθήνα για να μοντάρει δύο Vintage MXR πεταλάκια (Dynacomp & Phase90) σε True Bypass, Led και DC input?

Στον JAM είχα στείλει mail πριν κάνα δυο βδομάδες και μου είπε ότι δεν αναλαμβάνει mods πλέον.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back