αυτόν σκέυτηκα και εγώ αλλα δεν μπορώ να βρώ τηλέφωνό του στο σάιτ-μήπως το γνωρίζει κανείς?ierissiotis είπε:Οχι δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Δες εδώ. www.jampedals.com
δεν είναι φίλε δυστηχώς είναι dptp κάπως έτσι νομίζω αναφέρετε-δεν νομίζω να είναι truemyster_maze είπε:To classic είναι ήδη true bypass!![]()
To classic (95F) έχει διακόπτη dpdt και όπως ειπώθηκε νωρίτερα είναι true bypass.doken είπε:δεν είναι φίλε δυστηχώς είναι dptp κάπως έτσι νομίζω αναφέρετε-δεν νομίζω να είναι true
το έκανα και ακούω την κιθάρα απο τον ενισχυτή όπως λές--το crybaby classic έχω--------------όλα δείχνουν οτι είναι true bypass.......είναι όμως 100%? μήπως γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει διαφορά μεταξύ true bypass και dptp ? Tι είναι τελικά αυτό το dptp?rocka cola είπε:Απλα βγαλε το ρευμα απο το πεταλι ενω ειναι κλειστό και δες αν ακους κιθαρα απο τον ενισχυτη σου.Πιστεψε με,θα ακουσεις γιατι το πεταλι ειναι ειδη true bypass.Αν μιλαμε για το gcb95f η αλλιως crybaby classic.Aν εχεις το απλο crybaby gcb95 δεν ειναι true bypass και απ'οτι εχω ακουσει ειναι ενα αρκετα καλο upgrade για το πεταλι.
α μάλιστα μια χαρά δηλαδήmyster_maze είπε:Είναι 100% true bypass. Όπως λέει και ο rocka cola dpdt είναι το είδος του διακόπτη.Το dpdt (double pole double throw) χρησιμοποιείται για true bypass όπως και το 3pdt. Το 3pdt έχει και ένα 3rd pole (διακόπτη) και χρησιμοποιείται αν υπάρχει και led. Το classic wah δεν έχει led οπότε γίνεται η δουλειά με το dpdt.