Mετατροπη χρωματος σε John petrucci

ToneMeister είπε:
off-topic: Πολύ γύφτοι ρε γμτ, γι' αυτό έχουν ξεμείνει με κάτι σαπάκια όπως satriani, vai, timmons, κλπ.
μάλλον δεν έχεις ποιαςει το νόημα. Δεν πειράζει την επόμενη φορά...  Το θέμα της καλαισθησίας με ενοχλεί κάπως γιατί εχω κι άλλες κιθάρες και είναι πιο όμορφες οπότε είναι σαν την μύγα η συγκεκριμένη ιμπανεζ. Θα μπορούσα να πουλήσω αυτή και να πάρω κάποια άλλη πιο όμορφη αλλά τελευταία η ιμπανεζ βγάζει τόσο ποιοτικές όσο κακάσχημες κιθάρες

Γνώμη μου είναι, αφού επιμένεις να την "πειράξεις", βρες ένα ωραίο σχέδιο

και προτότυπο
και απευθύνσου σε κάποιον ειδικό του χώρου για να φέρει εις πέρας την επιθυμία σου.

(Αναφέρθηκε και ο κ. Κακανιάρης που είναι απο τους καλύτερους στο χώρο)

Προσωπικά δε θα έκανα κάποιο σχέδιο απο signature κιθάρα.

(Ειδικά σε κιθάρα κάποιας αξίας..)

Άρχισε και ψάχνε για σχέδια..  ;)

alexisgt είπε:
Γνώμη μου είναι, αφού επιμένεις να την "πειράξεις",...για να φέρει εις πέρας την επιθυμία σου.
Εάν ήξερε ο Άρης τι θέλει...δεν θα είχαμε τρώϊκα και μνημόνιο σήμερα στη χώρα... ::) ;)

Μαραθον αν είναι να φύγει η τρόικα από την ελλάδα πουλάω όλες μου τις κιθάρες τώρα...

Αλέξη σωστή η σκέψη... Θα ψάξω να βρω σχέδια και θα κάνω κάτι προσωπικό. Ωστόσο προτείνετε μου κι εσείς κανένα σχέδιο που μπορεί να βρεθεί μπροστά σας.

Αναλόγως και τα ενδιαφέροντα σου...

Μπορείς να βρείς πολλές ωραίες εικόνες πχ. απο έργα μεγάλων ζωγράφων, medieval, manga κτλ...

Ή με κάτι που έχεις "κόλλημα"..  :)

aris 17561 είπε:
Ωστόσο προτείνετε μου κι εσείς κανένα σχέδιο που μπορεί να βρεθεί μπροστά σας.
Εγώ θα έφτιαχνα μία ροζ με την Αλεξανδράτου...

aris 17561 είπε:
Έχεις καμία αφίσα της στο δωμάτιο σου ;
Πολλές...όπως και εσύ άλλωστε (κάτω από το κρεβάτι σου)...σε έχω καταλάβει, είσαι πονηρό αγόρι... ;)

marathon είπε:
Εγώ θα έφτιαχνα μία ροζ με την Αλεξανδράτου...
Έχεις καμία αφίσα της στο δωμάτιο σου ;
Πολλές...όπως και εσύ άλλωστε (κάτω από το κρεβάτι σου)...σε έχω καταλάβει, είσαι πονηρό αγόρι... ;)
τώρα μάλιστα, μετά από πέντε ανούσιες σελίδες, η κουβέντα βρήκε τον στόχο της  ;D ;D ;D

marathon, αναλαμβάνεις..?  ;D

julia.jpg

PathosRey είπε:
Ή κατι τετοιο ;)
Ναι ρε φιλε...τωρα για τα συγκεκριμενα δεν ξερω...αλλα οτιδηποτε καρτουνιστικο σε ασπρομαυρο σκιτσο τετοιου στυλ ειναι σκετη ΑΛΗΤΕΙΑ...στη θεση σου Αρη θα το εψηνα πολυ σοβαρα!!!

aris 17561 είπε:
... Μηπως ξερεις ποτε αφησε ο πετρουτσι την ιμπανεζ και γιατι ?
Πριν καμιά δεκαριά χρόνια γιατί την έπιασε με τον Vai.

...δωρεάν!!!!!! ;D ;D
Marathon, πρέπει να την κάνεις τη photo ολόσωμη και να βάλεις τρίγωνο κουμπή.

aris 17561 είπε:
Ειναι παρα πολυ ομορφες πραγματικα... Ομως ξερεις τι ? δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι παρα πολυ ομορφες ή απλα κιτς... Θελετε να το συζητησουμε ? Εγω αυτες ξεχωρισα

Παντως ευχαριστω πολυ για το σαιτ... βοηθαει παρα πολυ... Αν υπαρχουν και αλλα σαιτ με ιδεες παιδια ανεβαστε... ευχαριστω..
Αυτες οι δυο ειναι αρκετα κιτς κατα τη γνωμη μου...αυτη που κερδισε ειναι πολυ ωραια.

Αλλα και συ βρε ανθρωπε μου τι το ψαχνεις τοσο;! Διαλεξε κατι στην τυχη στην τελικη :P

Αλλα και συ βρε ανθρωπε μου τι το ψαχνεις τοσο;! Διαλεξε κατι στην τυχη στην τελικη :P
έχεις ένα δίκιο. 500 για να την φτιάξει ο μάστορας και 1100 που έχει η κιθάρα ίσον 1600. Τι είναι 1600 ευρώ στις μέρες μας... Πάντως σκέφτομαι σοβαρά να την κάνω σαν αυτή που κέρδισε τον διαγωνισμό... Ωραίο κομμάτι...

aris 17561 είπε:
Ωραίο κομμάτι...
Aυτό είναι ωραίο κομμάτι..για όποιον με κορόϊδεψε για την Αλεξανδράτου... ;)

Jackson_JennaJameson-part0-f6dfda98.jpg

Jenna Jameson Signature ;)

Ρε παιδια κατι τεοιο δεν ειναι πολυ ομορφο σε σχεση με καποιο σχεδιο , που μπορει αυριο μεθαυριο να βαρεθω ?

Επισης πως γινεται να ανεβαζω φωτο , μεσα στο μυνημα και να φενεται μεγαλη οπως ο μαραθον παραπανω και οχι ως συννημενο ?

-142732904807398671.jpg

aris 17561 είπε:
Ρε παιδια κατι τεοιο δεν ειναι πολυ ομορφο σε σχεση με καποιο σχεδιο , που μπορει αυριο μεθαυριο να βαρεθω ?
Αυτή ρε Άρη...κατάλαβέ το...δεν βάφεται αλλά έτσι την αγοράζεις...μην μας ταλαιπωρείς άδικα!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back