Εσύ μάλλον...τις έχεις δεί...από το τηλέφωνο! ;Daris 17561 είπε:Μάλλον δεν έχεις δεί δουλειές του Κακανιάρη !!! ;D ;D ;D ;D
3000 ? ημαρτον... ημαρτον και ξανα ημαρτον...metalmike είπε:http://smart.noiz.gr/details.php?id=46319 (δεν εχω καμια σχεση με τον πωλητη)
Ωρε Αρη θα μας μουρλανειςaris 17561 είπε:Μάλλον δεν έχεις δεί δουλειές του Κακανιάρη !!! ;D ;D ;D ;D
Άλλος ένας στο Aris 17561 Fun Club ;D ;Dkostaras75 είπε:Ωρε Αρη θα μας μουρλανεις....
Κωστα δεν ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα περιγραφεις... Την ιμπανεζ την εχω καποια χρονια και με εχει εντυπωσιασει ο ηχος της ... Τωρα πλεον που εκανα το κεφι μου με 100 κιθαρες ταυτοχρονα ειμαι στην σκεψη του να πουλησω αρκετες απο αυτες και να κρατησω 3-4 που να μου αρεσουν περισσοτερο και τελος...kostaras75 είπε:Ωρε Αρη θα μας μουρλανεις....απο τη μια θελεις ξερω γω γκραφιτι,μετα πας σε αυτοκολλητο, μετα θα πας σε αερογραφο (αλλα θα ψαχνουμε να σου βρουμε ποιος ειναι ο καλυτερος στην πιατσα μετα)...μετα θες ο Κακανιαρης να σου βαψει την κιθαρα ετσι ωστε να φαινονται τα νερα σαν την ibanez custom που εβαλες χωρις να εχει καπακι με νερα απο κατω απο τη μανα της η κιθαρα σου....μουφα top δηλαδη ;D ;D ;D....μετα αφου θα ειναι μουφα και ψυχολογικα θα σε χαλαει,θα μας πεις παλι να την ξεβαψεις και αν θα χαλασει και αν και αν και αν.
Εγω στη θεση σου θα διαλεγα ενα σχεδιο που θα γουσταρα καργα και θα την πηγαινα για αερογραφο και θα τελειωνε η ιστορια....τι σου αρεσει απο του petrucci δεν μπορω να καταλαβω....μπες στο youtube να δεις παπαδες σχεδια με αερογραφο σε κιθαρες και θα σου φυγει το κλαπετο....αρκει ο ζωγραφος να ειναι ΜΑΣΤΟΡΑΣ...αλλιως :'(
Αντε λοιπον....1000 γνωμες το δευτερολεπτο αλλαζεις....σε ολα τα θεματα που σε απασχολουν ομως ;D ;D ;D
Καλά σου λέει ο Κώστας...πάρε λοιπόν μελέτη για το σπίτι...και ξαναέλα σε κανένα χρόνο...πιό ώριμος!!!audiokostas είπε:Ασε τα λιτά και όμορφα για το σαλόνι σου. ;D
3000Ritchie77 είπε: